Я думаю, ми всі можемо погодитися з тим, що Дональд Трамп - це не ординарний президент.
Дивіться, президентів, прем'єр-міністрів та, звичайно, політиків в цілому, навчають ніколи не давати чесну відповідь. "Оберніть" питання, відверніть увагу інтерв'юера від початкової теми або дайте відповідь на запитання запитанням. Що б ви не робили, не відмовляйтеся від справжніх мотивів. Особливо якщо вони є таємними.
Ви навчитеся всьому цьому в перший день школи. І хоча більша частина населення може розкусити цю техніку, оскільки часто плани будь-якого зловісного уряду можна розгледіти на відстані, принаймні уряди намагаються приховати це.
Американська зовнішня політика останніми роками привертає значну критичну увагу, і це справедливо. Нелегальна війна в Іраку, а також величезні бомбові кампанії та спроби скинути режими в Афганістані, Лівії, Пакистані, Ємені, а тепер і Сирії, змусили людей побачити зв'язок між народами, вторгненими Сполученими Штатами, і тими країнами, що мають великі запаси нафти і газу.
Хоча Америка грабує ці народи за їх природні ресурси, незалежно від того, чи є це опіум або газ і нафта, це лише частина історії, і це, звичайно, не є їхньою метою, щоб бути в цих країнах.
Проект нового американського століття був опублікований у 2000 році та детально розповідає про те, уряди яких країн планували повалити. Вони вже давно перебувають у списку, а Іран та Китай на горизонті. Цьому поспішному поглинанню народів значною мірою сприяли події 11 вересня.
Майже рік до дня, коли був опублікований проект нового американського століття, на Нью-Йорк напали, і почалася війна з тероризмом. Якщо ви правильно пам'ятаєте, в той самий день, коли впали башти, в результаті чого загинуло понад 3000 людей, то ізраїльський прем'єр-міністр Бенджамін Нетаньяху описав цю жахливу подію як "хороший день для Ізраїлю". Нарешті Бібі не помилився.
Дональд Трамп описує себе як найпрекрасніший про-ізраїльський президент в історії, і, враховуючи, що він вже переніс посольство США в Єрусалим, навіть прихильники ультра-ізраїльтян, такі як Білл Клінтон та Джордж Буш, не змогли змусити себе зробити це, а головне, він викинув ядерну угоду Ірану, він, безумовно, виправдовує свій про-іхраїльський титул
Вчора Дональд Трамп зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним у Фінляндії. Багато розмов про збори було оточене медіа-фурором і криками "Зрадник!" від журналістів і конгресу. Врешті-решт, Трамп це путінська маріонетка, правда? Якщо вірити деяким ЗМІ в США, то Дональд Трамп є активом росіян з 1987 року.
Проте, що прослизнуло під килимом, - це відверте визнання Трампом політики "Ізраєль понад усе". Особливо коли мова йде про роль Сполучених Штатів у Сирії.
Засоби масової інформації з радістю поширюють недоведену інформацію, що Трампом і його політикою США керують з Москви, але ніхто, незважаючи на чіткі докази його дій, здається не в змозі подивитися в напрямку Тель-Авіва в пошуках лялькових струн.
На питання, чи США та Росія будуть працювати поруч в Сирії, відповіді президента здавалися мені, принаймні, надзвичайними.
Він відповів: "Ми працювали з Ізраїлем довго і сильно протягом багатьох років, багато десятиліть. Я думаю, що ми ніколи - ніколи ніхто , ніяка країна не була ближче, ніж ми ".
Хто запитав про Ізраїль, Дональд? Ми питаємо про Сирію. Ти неуважним був на уроках в школі президентів ? Ніколи не відповідайте на питання чесно. Мені здається, що ти кажеш, що ваша військова присутність в Сирії, суверенній нації, є за дорученням Ізраїлю. Та невже?
Він продовжував: "Президент Путін також допомагає Ізраїлю. І ми обидва говорили з Бібі Нетаньяху, і вони хотіли б зробити певні речі щодо Сирії, пов'язані з безпекою Ізраїлю. Тому в цьому відношенні ми абсолютно хотіли б працювати, щоб допомогти Ізраїлю. І Ізраїль буде працювати з нами. Тому обидві країни будуть працювати спільно ".
Не задовольняючись тим, що даючи Ізраїлю 38 мільярдів американських платників податків, вони також раді відправити американські війська до Сирії, щоб померти за інтереси ізраїльської держави. Американські громадяни направляються на вбивство, і вони будуть вбиті, для іноземного уряду. Що сталося з "Зробити Америку великою знову!"
Я думаю, що це неспровоцированне визнання зарубіжної участі в політиці та прийнятті рішень робить пана Трампа набагато більш "зрадником" для американського народу, ніж обід з Володимиром Путіним.

================