Зустріч Т і Х

stan700

Re: Зустріч Т і Х

Повідомлення stan700 » 17 липня 2018, 10:05

Нечай писав: який вже здав половину тої бензоколонки геополітичному супернику США-Китаю. От Трамп просто хоче придивитися ближче до цього підараса, щоб знати, чого від нього можна чекати.
ліс забайкалья китаю.
нафту арктики - амерікосам

stan700

Повідомлення stan700 » 17 липня 2018, 10:13

доню почуть єбати усі
Зображення

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 17 липня 2018, 10:13

скоро видно буде... :olen:
ніхто ж окромя перекладача не чув шо вони там товкли
і за кожним з них стоять певні групи інтересів (зокрема - трабон має значну підтримку ізральського лобі - ІМХО)

ще - трамбон додав шо це лише початок низки контактів
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Archer

Повідомлення Archer » 17 липня 2018, 13:07

Надо смотреть, какие активы начнут прикупатиь фонд Трампа. Туда и дышло политики повернется.

stan700

Повідомлення stan700 » 17 липня 2018, 14:59

скоріш всього
хер нам бачити апачі

stan700

Повідомлення stan700 » 17 липня 2018, 15:09

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 17 липня 2018, 17:38

Я думаю, ми всі можемо погодитися з тим, що Дональд Трамп - це не ординарний президент.
СпойлерРозкрити
Дивіться, президентів, прем'єр-міністрів та, звичайно, політиків в цілому, навчають ніколи не давати чесну відповідь. "Оберніть" питання, відверніть увагу інтерв'юера від початкової теми або дайте відповідь на запитання запитанням. Що б ви не робили, не відмовляйтеся від справжніх мотивів. Особливо якщо вони є таємними.

Ви навчитеся всьому цьому в перший день школи. І хоча більша частина населення може розкусити цю техніку, оскільки часто плани будь-якого зловісного уряду можна розгледіти на відстані, принаймні уряди намагаються приховати це.

Американська зовнішня політика останніми роками привертає значну критичну увагу, і це справедливо. Нелегальна війна в Іраку, а також величезні бомбові кампанії та спроби скинути режими в Афганістані, Лівії, Пакистані, Ємені, а тепер і Сирії, змусили людей побачити зв'язок між народами, вторгненими Сполученими Штатами, і тими країнами, що мають великі запаси нафти і газу.

Хоча Америка грабує ці народи за їх природні ресурси, незалежно від того, чи є це опіум або газ і нафта, це лише частина історії, і це, звичайно, не є їхньою метою, щоб бути в цих країнах.

Проект нового американського століття був опублікований у 2000 році та детально розповідає про те, уряди яких країн планували повалити. Вони вже давно перебувають у списку, а Іран та Китай на горизонті. Цьому поспішному поглинанню народів значною мірою сприяли події 11 вересня.

Майже рік до дня, коли був опублікований проект нового американського століття, на Нью-Йорк напали, і почалася війна з тероризмом. Якщо ви правильно пам'ятаєте, в той самий день, коли впали башти, в результаті чого загинуло понад 3000 людей, то ізраїльський прем'єр-міністр Бенджамін Нетаньяху описав цю жахливу подію як "хороший день для Ізраїлю". Нарешті Бібі не помилився.

Дональд Трамп описує себе як найпрекрасніший про-ізраїльський президент в історії, і, враховуючи, що він вже переніс посольство США в Єрусалим, навіть прихильники ультра-ізраїльтян, такі як Білл Клінтон та Джордж Буш, не змогли змусити себе зробити це, а головне, він викинув ядерну угоду Ірану, він, безумовно, виправдовує свій про-іхраїльський титул

Вчора Дональд Трамп зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним у Фінляндії. Багато розмов про збори було оточене медіа-фурором і криками "Зрадник!" від журналістів і конгресу. Врешті-решт, Трамп це путінська маріонетка, правда? Якщо вірити деяким ЗМІ в США, то Дональд Трамп є активом росіян з 1987 року.
Проте, що прослизнуло під килимом, - це відверте визнання Трампом політики "Ізраєль понад усе". Особливо коли мова йде про роль Сполучених Штатів у Сирії.

Засоби масової інформації з радістю поширюють недоведену інформацію, що Трампом і його політикою США керують з Москви, але ніхто, незважаючи на чіткі докази його дій, здається не в змозі подивитися в напрямку Тель-Авіва в пошуках лялькових струн.

На питання, чи США та Росія будуть працювати поруч в Сирії, відповіді президента здавалися мені, принаймні, надзвичайними.

Він відповів: "Ми працювали з Ізраїлем довго і сильно протягом багатьох років, багато десятиліть. Я думаю, що ми ніколи - ніколи ніхто , ніяка країна не була ближче, ніж ми ".

Хто запитав про Ізраїль, Дональд? Ми питаємо про Сирію. Ти неуважним був на уроках в школі президентів ? Ніколи не відповідайте на питання чесно. Мені здається, що ти кажеш, що ваша військова присутність в Сирії, суверенній нації, є за дорученням Ізраїлю. Та невже?

Він продовжував: "Президент Путін також допомагає Ізраїлю. І ми обидва говорили з Бібі Нетаньяху, і вони хотіли б зробити певні речі щодо Сирії, пов'язані з безпекою Ізраїлю. Тому в цьому відношенні ми абсолютно хотіли б працювати, щоб допомогти Ізраїлю. І Ізраїль буде працювати з нами. Тому обидві країни будуть працювати спільно ".

Не задовольняючись тим, що даючи Ізраїлю 38 мільярдів американських платників податків, вони також раді відправити американські війська до Сирії, щоб померти за інтереси ізраїльської держави. Американські громадяни направляються на вбивство, і вони будуть вбиті, для іноземного уряду. Що сталося з "Зробити Америку великою знову!"

Я думаю, що це неспровоцированне визнання зарубіжної участі в політиці та прийнятті рішень робить пана Трампа набагато більш "зрадником" для американського народу, ніж обід з Володимиром Путіним.
Зображення================
:pardon:

stan700

Повідомлення stan700 » 18 липня 2018, 00:01

думаю пу зробив ход конем.
якраз під вибори на жовтень у штатах
пообіцяв доні
замантачить скорочення ядерного хламу.
і доня в кармані

stan700

Повідомлення stan700 » 18 липня 2018, 00:08

Россия готова продлить действующий контракт на транзит российского газа в Европу через Украину, который истекает в 2019 году, при условии урегулирования споров России и Украины в Стокгольмском арбитраже. Об этом заявил президент России Владимир Путин по итогам переговоров со своим коллегой Дональдом Трампом.

Скрытый текст
"Господин президент высказывал озабоченность в связи с исчезновением транзита через Украину. Россия готова сохранять этот транзит, мы готовы продлить транзитный контракт, который истекает в следующем году, в случае урегулирования спора хозяйствующими субъектами в Стокгольмском арбитражном суде", - сказал Путин.
Трамп о "Северном потоке 2"
Президент США Дональд Трамп оставляет решение Германии об участии в "Северном потоке 2" за ней, но обещает, что американские энергоресурсы будут конкурировать с этой трубопроводной магистралью.
"Мы будем конкурировать, когда мы говорим о трубопроводе. Я не уверен, что это в лучших интересах Германии. США будут и уже являются самым крупным государством по нефти и газу. Мы продаем СПГ и должны конкурировать с трубопроводом",- сказал он на совместной пресс-конференцией с президентом России Владимиром Путиным.
Трамп напомнил, что ранее обсуждал этот вопрос с канцлером ФРГ Ангелой Меркель: "Я обсудил с Ангелой Меркель в жестких тонах этот вопрос. У них есть близкий источник (Россия - ИФ)".

singel

Повідомлення singel » 18 липня 2018, 18:30

Согласен с Шварцем. но сильно мягко.
Це йопана ганьба. :facepalm2:

Нечай

Повідомлення Нечай » 18 липня 2018, 21:34

Та сволоч він! Нєт шоб відстоювать інтереси українських олігархів, а він чомусь відстоює інтереси США!

Нечай

Повідомлення Нечай » 18 липня 2018, 22:16

stan700

Повідомлення stan700 » 18 липня 2018, 22:37

Нечай писав: Та сволоч він! Нєт шоб відстоювать інтереси українських олігархів, а він чомусь відстоює інтереси США!
им уже дан приказ
газ из свинсоуца
или как там они называються 2 терминала в польше и литве
грядёт вротдам 3+++

stan700

Повідомлення stan700 » 18 липня 2018, 22:40

stan700

Повідомлення stan700 » 18 липня 2018, 23:16

stan700

Повідомлення stan700 » 18 липня 2018, 23:18

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 липня 2018, 23:36

Мелашка вже прорахувала, як то далі буде. :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

stan700

Повідомлення stan700 » 18 липня 2018, 23:53

головне шо з ранку супруг=імбеціл уже вигріб
від друзів республяканців
вибори у жовтні
і мюлер в
в исполнении Леонида Броневого

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 19 липня 2018, 10:22

Тепер Дональд Трамп говорить, що він вважає російського президента, Володимира Путіна, особисто відповідальним за втручання його країни в президентські вибори 2016 року, тим самим змінивши свою заяву, яку выд зробив в понеділок і яка викликала критику з боку обох партій.

В інтерв'ю, яке планується транслювати в середу ввечері, президент США сказав Джефф Глор з "CBS News", що він вважає Путіна відповідальним "тому, що він відповідає за свою країну, як і я вважаю себе відповідальним за те, що відбувається в цій країні".

Відповідаючи на запитання, чи погодиться він із оцінками американської розвідки про те, що Росія втрутилась у вибори в 2016 році, Трамп відповів: "Так, і я вже сказав це, Джефф. Я сказав це багато разів раніше, і я б сказав, що це правда, так ".

Відповідаючи на запитання, що він сказав Путіну під час зустрічі "один на один", Трамп відповів: "Я підкреслив факт того, що ми не можемо терпіти втручань , ми не можемо терпіти цього".

Але Трамп так і не сказав, що якщо розвідувальні служби праві в своїй оцінці, то Путін, вірогідно, бреше.

"Я не хочу вдаватися, чи бреще він чи ні. Я можу лише сказати, що маю впевненість у наших розвідувальних органах. Я думаю, що Ден Коутс відмінно працює ... у нас чудові люди. Тож, коли вони розказують мені щось, це значить багато чого ".

====
:pardon:
кукол дергают за нитки на лице у них улыбки (с)
Востаннє редагувалось 19 липня 2018, 10:33 користувачем Telecaster, всього редагувалось 1 раз.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 19 липня 2018, 10:26

stan700 писав:
та це вже кылька разів таке
коли трамбон відвертається вона наче іншою стає..
омут...

Відповісти