Передвиборна гонка

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Передвиборна гонка

Повідомлення Vollmer » 23 серпня 2018, 14:56

Фрося писав:
Irina
@Irysika20
Эти твари каждой своей вонючей клеточкой бояться и не хотят выборов.«Рева вернулся из отпуска и сразу же выдал очередную «гениальную идею»,
Андрей Рева в интервью предложил отменить президентские выборы, а вместо этого провести перепись населения.
А встановити граничне співвідношення мінімальної і максимальної зарплат і пенсій, за зразком нормальних країн, ліквідувати Пенсійний Фонд, як паразитарну установу, і платити пенсії з бюджету, аж до часу реального створення накопичувальної пенсійної системи? І зекономити на цьому немало гривень?

А Реву вигнати з державної служби, як придурка, і за антиконституційні заяви. І понаднормове пузо, що руйнує репутацію всього Кабміну.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 23 серпня 2018, 15:13

Vollmer писав: ліквідувати Пенсійний Фонд, як паразитарну установу, і платити пенсії з бюджету, аж до часу реального створення накопичувальної пенсійної системи? І
выплата пенсий, это мизерная часть функций ПФ. Основная - расчет размера и назначение пенсий. Кому это передать?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 серпня 2018, 15:55

главспец писав:
Vollmer писав: ліквідувати Пенсійний Фонд, як паразитарну установу, і платити пенсії з бюджету, аж до часу реального створення накопичувальної пенсійної системи? І
выплата пенсий, это мизерная часть функций ПФ. Основная - расчет размера и назначение пенсий. Кому это передать?
***********************************************************************************************************
***********************************************************************************************************
Компьютерній програмі.

главспец

Повідомлення главспец » 23 серпня 2018, 17:06

Vollmer писав:
главспец писав: выплата пенсий, это мизерная часть функций ПФ. Основная - расчет размера и назначение пенсий. Кому это передать?
Компьютерній програмі.
уже лет 2О как внедрили, с автоматическим выбором «лучших периодов». Но сбор и проверка подтверждающих документов, разъяснение претенденту, почему именно столько, и рассмотрение споров, функция персонала.

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 серпня 2018, 22:19

какая любовь :pop: к собаке..

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 серпня 2018, 23:05

главспец писав: ..........................................................................................................................................................................................................................
уже лет 2О как внедрили, с автоматическим выбором «лучших периодов». Но сбор и проверка подтверждающих документов, разъяснение претенденту, почему именно столько, и рассмотрение споров, функция персонала.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Робота для компьютерної програми. "Консультативна система" таке називається. Нахєр чиновницьку сваволю !!!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 серпня 2018, 05:49

Фрося писав:
Нацгвардія жорстоко каратиме за спроби зірвати вибори в Україні
Будь-які спроби зірвати проведення демократичних виборів Президента України та Верховної Ради будуть жорстко каратися співробітниками Національної гвардії.
Про це розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передає прес-служба РНБО.
Будь-які спроби зірвати, незаконно впливати або заважати проведенню чесних, прозорих, демократичних виборів в Україні повинні жорстко припинятися та каратися. Наша держава здатна гарантувати та забезпечити вільне волевиявлення наших громадян!,
– наголосив чиновник.
За його словами, запорукою цьому є "високий рівень підготовки, мужність, стійкість та беззавітна відданість своїй країні військовослужбовців Національної гвардії України!".
"Без перебільшення можна сказати, що наша Національна гвардія народжена Революцією – Революцією Гідності. Саме в буремні дні березня 2014 року було створено нашу Гвардію, і багато добровольців прямо з Майдану пішли до її лав захищати країну. Гвардійці одними з перших вступили в бій та зупинили просування російського агресора на сході", – додав секретар РНБО.
Він зазначив, що сьогодні співробітники Нацгвардії мають сучасну техніку, спеціальні засоби і зброю, а головне - високого рівня професійну підготовку для ефективної протидії будь-яким спробам внутрішньої дестабілізації.

Турчинов також зауважив, що всі спецзасоби, які використовує Нацгвардія, сертифіковані і застосовуються силовими підрозділами країн НАТО.

https://24tv.ua/ukrayina_tag1119
Хуйло теж борецця з ворогами демократії!

"А кто будет коверкать наш великий русский язык, получит в рыло без лишнего базара!"©
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 серпня 2018, 05:56

Нмд пенсії мають бути абсолютно однаковими для всіх, хто досягнув певного віку. І всьо. Гроші є? Збільшили всім. Нема? Зменшили. Всім. Тільки так. Шкідлива робота? А чому я маю платити придурку, котрий туди йшов працювати щоб "заробити сітку"? Нехай власник знешкоджує фактори.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 24 серпня 2018, 07:18

Sintez писав: Нмд пенсії мають бути абсолютно однаковими для всіх, хто досягнув певного віку. І всьо. Гроші є? Збільшили всім. Нема? Зменшили. Всім. Тільки так. Шкідлива робота? А чому я маю платити придурку, котрий туди йшов працювати щоб "заробити сітку"? Нехай власник знешкоджує фактори.
1. ты не платишь тому «придурку» (например шахтёру или рентгенологу), даже опосредованно, через бюджет. Разницу между обычной пенсией и вредной покрывает предприятие, на котором «вредность» была заработана, т.е., нужны были «вредные рабочие места» - плати за это.

2. «пенсії мають бути абсолютно однаковими для всіх, хто досягнув певного віку. І всьо. »

а вот это правильно, нафига учитывать з/п и стаж? Достиг возраста, иди оформляй, а нет ни дня стажа? Ну зато есть справедливость - всем одинаково.

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 серпня 2018, 09:07

Виталий Кличко собрал своих нардепов из «БПП» на закрытую встречу, где сообщил, что на парламентских выборах в следующем году «УДАР» будет баллотироваться отдельно от партии действующего Президента Украины Петра Порошенко.-СМИ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 серпня 2018, 06:33

главспец писав:
Sintez писав: Нмд пенсії мають бути абсолютно однаковими для всіх, хто досягнув певного віку. І всьо. Гроші є? Збільшили всім. Нема? Зменшили. Всім. Тільки так. Шкідлива робота? А чому я маю платити придурку, котрий туди йшов працювати щоб "заробити сітку"? Нехай власник знешкоджує фактори.
1. ты не платишь тому «придурку» (например шахтёру или рентгенологу), даже опосредованно, через бюджет. Разницу между обычной пенсией и вредной покрывает предприятие, на котором «вредность» была заработана, т.е., нужны были «вредные рабочие места» - плати за это.

2. «пенсії мають бути абсолютно однаковими для всіх, хто досягнув певного віку. І всьо. »

а вот это правильно, нафига учитывать з/п и стаж? Достиг возраста, иди оформляй, а нет ни дня стажа? Ну зато есть справедливость - всем одинаково.
1. Доки я працюю - я плачУ ЗА ВСЕ. Й таких як я все менше, ібо розбігаюцця як таргани від твоєї "справедливості" й таких як ти з липовим чиновничим "стажем". Бо несила вас, дармоїдів, годувати.

2. Саме так. Не "оформляй", а просто дай у паспортний стіл чи РАГС номер рахунку, на який тобі АВТОМАТИЧНО перераховуватимецця пенсія. Не працював? А яка різниця? Все одно щось же робив. Кожен буде знати, що як дбав у молодості і як дітей виховував, так і матиме в старості. Ну а про "справедливість" при наявності суддівських, мусорських і депутатських пенсій що в десятки разів перевищують пенсії роботяг - ну просто не кизди, оце все що я тобі можу сказати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 25 серпня 2018, 08:29

Sintez писав: Доки я працюю - я плачУ ЗА ВСЕ. Й таких як я все менше, ібо розбігаюцця як таргани від твоєї "справедливості" й таких як ти з липовим чиновничим "стажем". Бо несила вас, дармоїдів, годувати.
помнишь мантру «Украина кормит весь советский союз»? А «донбасс экономический двигатель Украины»? Вот примерно так, и ты «за всё платишь».
Ты платишь подоходный налог, сбор в ПФ и пр.? Значит, взамен ты должен получать некий набор услуг и гарантий. Тебя не устраивает набор? Или тебе недодают? Борись!
п.с.
твою блажь на предмет ПФ даже и комментировать нелепо.

Кста, заметь, о её (действующей системы) «справедливости» я даже и не заикался! Как, обычно, приписываешь мне свою бредятину.
Востаннє редагувалось 25 серпня 2018, 08:35 користувачем главспец, всього редагувалось 1 раз.

главспец

Повідомлення главспец » 25 серпня 2018, 08:33

[

M_M

Повідомлення M_M » 25 серпня 2018, 20:40

Телеканал ZIK провів опитування серед глядачів, щоб з'ясувати, хто з українських президентів найкращий. Не знаю як кого, а мене ці результати зовсім не здивували...

Леонід Кравчук – 7,1%
Леонід Кучма – 16,9%
Віктор Ющенко – 10,3%
Віктор Янукович – 56,5%
Петро Порошенко – 9,4%
:dash2:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 серпня 2018, 22:24

M_M писав:
Телеканал ZIK провів опитування серед глядачів, щоб з'ясувати, хто з українських президентів найкращий. Не знаю як кого, а мене ці результати зовсім не здивували...

Леонід Кравчук – 7,1%
Леонід Кучма – 16,9%
Віктор Ющенко – 10,3%
Віктор Янукович – 56,5%
Петро Порошенко – 9,4%
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Можливості бидла, якому надано шанс "розгулятися" - ніколи не можна недооцінювати. Я, недавно, в перукарні наслухався, про "биндьор", і як деякі блондинки їх ненавидять.

главспец

Повідомлення главспец » 26 серпня 2018, 06:47

M_M писав:

Леонід Кравчук – 7,1%
Леонід Кучма – 16,9%
Віктор Ющенко – 10,3%
Віктор Янукович – 56,5%
Петро Порошенко – 9,4%
биомасса! Во всей красе.
Эти выберут... В очередной раз.
п.с.
а может им и вправду, недостаёт «всеобщей управленческой грамотности»?
Или просто мозгов...

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 26 серпня 2018, 08:25

повтор
Востаннє редагувалось 26 серпня 2018, 08:30 користувачем Telecaster, всього редагувалось 1 раз.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 26 серпня 2018, 08:30

Telecaster писав:
Vollmer писав: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Можливості бидла, якому надано шанс "розгулятися" - ніколи не можна недооцінювати. Я, недавно, в перукарні наслухався, про "биндьор", і як деякі блондинки їх ненавидять.
да уж...
болото!
як це не печально але свино-еліти саме на роз'єднанні .. поділі біомаси і виїзжають
... а біомасу роз'єднати - раз плюнути - чим завгодно
питання в чому - хто у виграші хто при делах і бабках в результаті всіх цих поділів біомаси?
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 серпня 2018, 18:53

Віталій Купрій

Сьогодні біля замку Рігерсбург в Австрії я зустрівся з екс-президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі.

Пару годин говорили про Україну, політичні розклади, перспективи боротьби з корупцією і майбутні вибори. Вважаю, що нам є чому повчитись з реформ у Грузії. І реалізовувати позитивний світовий досвід нам треба негайно!

Саакашвілі міг би багато чого зробити для України у якості Прем‘єр-міністра і я готовий запропонувати йому цей пост у разі перемоги на виборах президента.

Ми погодились, що Порошенко, Кононенко, Луценко - це головні стовпи безладу і свавілля в Україні. А той, хто посадить їх надовго у в‘язницю отримає схвалення всього українського народу.

Отримавши владу, зобов‘язуюсь це зробити!
Зображення
:umnik2:

stan700

Повідомлення stan700 » 26 серпня 2018, 23:24

Фрося писав: Віталій Купрій
Ещё один интересный факт заключается том, что до прихода явру Куприй не имел трудовой книжки, а значит ни одного года трудового стажа. И здесь возникает вопрос, как рядовому украинцу с пелёнок удалось стать бизнесменом и откуда взялся стартовый капитал?
https://skelet-info.org/vitalij-kuprij- ... oroshenko/

Відповісти