А що там Гриценко?

Відповісти
oven
щира українка

А що там Гриценко?

Повідомлення oven » 29 серпня 2018, 22:02

Почав відкрито нападати на Тимошенко. І розуміючи ситуацію - відверто працювати на пороха.
Де жа вю?
В олігархічному міжсобойчику є сценарій, коли президентом ставлять Тимошенко, спікером - Медведчука, прем'єром - Бойка, - Гриценко
Анатолій Гриценко заявив про наявність сценарію на майбутні вибори, за яким президентом ставлять Тимошенко, спікером - Медведчука, а прем'єром - Бойка.
Про це в інтерв'ю "Гордон" заявив екс-міністр оборони, лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко, передає Цензор.НЕТ.

"Не тільки YouTube та Facebook забивають брехнею про мене та мою сім'ю. Мені зателефонували знайомі, виявляється, в одному з великих торгово-розважальних центрів Києва, куди вони прийшли відпочити вихідного дня, на екранах потоком ішли дві реклами: "Нового курсу" Тимошенко і тут же мочилово мене. Людям навіть відпочити не дають спокійно. Щодо дискредитації мене працює два штаби, точніше, дві людини - Порошенко і Тимошенко, а Коломойський - лише інструмент. Він симпатизує Юлії Володимирівні Тимошенко, про що відкрито сказав. ... Я з ним не знайомий, ніколи не спілкувався, жодних справ із ним взагалі не мав. Ще раз: за інформаційною кампанією проти мене стоїть двоє людей - Порошенко П. О. і Тимошенко Ю. В", - заявив Гриценко, відповідаючи на запитання про інформкампанію проти нього.

Дивіться також: Тимошенко, Гриценко, Бойко, Ляшко, Порошенко - перша п'ятірка опитування, - соціологічна група "Рейтинг". ІНФОГРАФІКА

"У неї дуже високий антирейтинг, якщо ми з Тимошенко виходимо до другого туру, шансів перемогти у неї немає. Зовсім. Точка. Це знають і вона, і її штаб. Але їхня "робота" щодо моєї дискредитації не дасть результату, не вплине на мій психологічний стан. Навпаки, надає драйву і ще більшої впевненості", - додав політик.

"Я тут народився. На відміну від багатьох, хто нині претендує на посаду президента, я не розглядаю Україну як територію для заробляння, не будую вілли за кордоном, не буду нікуди тікати на запасні аеродроми. Я тут народився, тут і помру. Це наша і моя країна. Тож усюди, де можу докласти зусиль, буду докладати і буду боротися. Я не даремно вам казав, що це справа не особистих амбіцій, вирішується доля країни. Уже тепер в олігархічному міжсобойчику, не без зовнішньої участі, є сценарій, за яким президентом ставлять Тимошенко, спікером - Медведчука, а прем'єром - Бойка", - розповів Гриценко.

Читайте на "Цензор.НЕТ": "За Гриценка із задоволенням проголосують всі юлененависники", - нардеп фракції "Батьківщина" Ігор Луценко

Відповідаючи на уточнювальне запитання, кого він має на увазі, кажучи про "зовнішню участь", Гриценко відповів: "Росію плюс частину західних партнерів, які близькі до згоди з таким сценарієм. Тільки тому, що втомилися боротися за нас там, де ми самі за себе не хочемо боротися. Ті, кого влаштовує цей сценарій, можуть голосувати за Тимошенко, Бойка, Рабіновича і так далі. Цей сценарій, загалом, влаштовує і Порошенка. Він зі згаданими легко домовиться про свої прибутки, про захист себе особисто. Але не складається зі сценарієм - моє прізвище в бюлетені їм заважає, кістка поперек горла".
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Pestilence
Чефхелфер

Re: А що там Гриценко?

Повідомлення Pestilence » 30 серпня 2018, 00:00

oven писав: Почав відкрито нападати на Тимошенко. І розуміючи ситуацію - відверто працювати на пороха.
Де жа вю?
Жаба он и престарелый самовлюбленный альфонс

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 30 серпня 2018, 04:31

А що Ви від нього хочете? Особисто мене він цікавить виключно в одному аспекті - чи доживе до суду на якомуу його судитимуть за співучасть у розвалі армії, чи зклеїть ласти раніше.

Всьо.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 серпня 2018, 12:48

Миха Чаплыга
ГРИЦ... эффективно видимо слетал к Петру на Банковую за ЦУ раз начал топить против Юли по свежим лекалам Банковой
СПРАВКА
Ночной доставкой Гриценко в АП Порошенко занимался Медведчук
С Запорожья в Киев и обратно его доставлял самолет Медведчук
https://www.facebook.com/miha.anarchyst ... _tn__=-R …
Зображення

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 30 серпня 2018, 14:05

Миха Чаплыга прикольний хлопець, але трохи своєрідний, не допрацьовує.
Якесь фото Грицька виклали, а от по літаку - є відкрита інформація
https://planefinder.net/data/aircraft/P4-GEM
там дані що він літав 16-го (Київ-Талін-Ніца), потім 23-го, Анапа-Київ.
Може якимось іншим возили, чи в базу рейс не попав?

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 серпня 2018, 14:16

DSMechanic писав: потім 23-го, Анапа-Київ.
Где-то тут скрывается вояж.. :umnik2:

singel

Повідомлення singel » 30 серпня 2018, 14:28

Почав відкрито нападати на Тимошенко. І розуміючи ситуацію - відверто працювати на пороха.
Дохуа буков але не по темі.
Гриц за Потроха це неможлива хЇйня або невдалий вкід :shock:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 30 серпня 2018, 14:48

singel писав:
Дохуа буков але не по темі.
Гриц за Потроха це неможлива хЇйня або невдалий вкід :shock:
===================================================================
===================================================================
Мормишкою, або блешнею доводилось користуватися?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

singel

Повідомлення singel » 30 серпня 2018, 14:50

Доводилось але поясни :smoke:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 30 серпня 2018, 14:52

А шо тут пояснювати? Тьмяний відблиск, і жодного природного ворушіння, оце і вся активність Грицька. Завжди.

singel

Повідомлення singel » 30 серпня 2018, 14:58

Як до цього Тьмяний відблиск відносиця "Почав відкрито нападати на Тимошенко. І розуміючи ситуацію - відверто працювати на пороха. "
НА ПОТРОХА Карл :lol:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 30 серпня 2018, 15:05

singel писав: Як до цього Тьмяний відблиск відносиця "Почав відкрито нападати на Тимошенко. І розуміючи ситуацію - відверто працювати на пороха. "
НА ПОТРОХА Карл :lol:
===============================================================
Фактично - так. Це той самий випадок, коли хто голосує за Гінденбурга - голосує за Гітлера. Щось нове?
Власне, справа навіть не в Пєцікові. Гриць відпрацьовує, вербовку, гроші, борзих цуценят, невідомо, що.

singel

Повідомлення singel » 30 серпня 2018, 15:11

Гриць відпрацьовує, вербовку, гроші, борзих цуценят, невідомо, що.
шо ти мав на увазі? про хітлера Гінденбурга то такє вікіпедія .
Востаннє редагувалось 30 серпня 2018, 15:26 користувачем singel, всього редагувалось 1 раз.

singel

Повідомлення singel » 30 серпня 2018, 15:12

борзих ЦУКО :lol: цуценят,
і вербовку :shock: , гроші, цікаво

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 серпня 2018, 18:52

Администрация Президента не отрицает ночную встречу Гриценко и Порошенко
By admin - Серпень 30, 20185
В Администрации Президента не отрицают, что в ночь с 21 на 22 августа Анатолий Гриценко встречался с Петром Порошенко.
Как сообщает "Открытая Украина", в ответ на соответствующий запрос, в АП сообщили, что не могут опровергнуть указанную в СМИ информацию, но и предоставить копию записи визита из журнала не предоставляется возможным.
«Указанная информация является конфиденциальной», – заявили в АП.
Напомним, ранее были опубликованы фото, где кандидат в Президенты Анатолий Гриценко в ночь с 21 на 22 августа запечатлен а Администрации Президента Петра Порошенко.
Гриценко попытался опровергнуть ночной визит в АП, опубликовав фото якобы из гостиницы Запорожья, на которых к слову, самого Гриценко нет, а подобные снимки мог сделать кто угодно.

Но даже они не обеспечили алиби кандидату в Президенты. Внимательные пользователи сети в своих комментариях сразу обратили внимание, что Запорожье находится в 1 часе полета до Киева и никто не может поручиться, когда в действительности были сделаны фото в Запорожье, которыми Гриценко хочет отделаться от обвинений в тайной встрече с Президентом.
«В тот момент, как я прочитала тот идиотский пост с видом на ночной Запорожье из отеля, я сказала мужу:интересно, для чего он алиби подготовил? Что скрыть хочет? Уж очень тот пост был нехарактерен для Грыця. Через день все прояснилось», – написала пользователь соцсети.
Позже стало известно, что успеть слетать в Киев и вернуться обратно в Запорожье Гриценко помог Медведчук, а точнее предоставленный им частный самолет. Информацию о вылете и прилете Гриценко в ночь с 21 на 22 августа на борте Медведчука P4-GEM подтвердили в аэропорту.

Несмотря на публичную риторику якобы оппозиционера, Гриценко считается техническим кандидатом действующего Президента Порошенко.

«Как оппонент Порошенко Гриценко не удобен. Петру лучше всего будет Бойко (ну или хотя бы Ляшко). Но социология говорит другое. Второй тур Тимошенко – Гриценко на сегодняшний день – один из наиболее вероятных сценариев (не спрашивайте меня откуда у Гриценко такой рейтинг))).В общем, зато мы теперь знаем на кого будут ставить у Порошенко», – написал Денис Гороховский.

Он также заметил, что на Гриценко работает целая армия ботов, которые по совместительству работают и на Порошенко.

«Схема:
1. Пишешь что-нибудь плохое про Гриценко.
2. В комменты приходят боты, которые пишут, что это все так бы фейк и все ж знают, что это Юля воюет с ним.
3. Открываешь профиль гостей и смотришь активность, а они буквально вчера Порошенко за "выбачаюсь" хвалили и Главнокомандующим на параде восхищались», – указал Гороховский.
http://lisovasotnya.info/admynystratsyy ... oroshenko/

:umnik2: странные даты.
1.в ночь с 21 на 22 в АП. И тут же вылет для алиби в Запорожье.
Информацию о вылете и прилете Гриценко в ночь с 21 на 22 августа на борте Медведчука P4-GEM подтвердили в аэропорту.
2. 23 августа Анапа! ездил для утверждения ???

Мостовая в курсе.Теперь смотрим,кого из олигархов хвалят в ЗН,значит он спонсирует Гриценко.Я так думаю.

Відповісти