чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))
Re: чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))
і чому ви пишаєтесь варяжським періодом окупації і соромитесь польського і кацапського?за варягів праукраїнці були таким же самим безсловесним рухомим майном як і у поляків і у кацапів))))
Re: чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))
+============================================================================+
Ти! Бо визнавай коли ти брехав: коли про жидів чи коли ти виставляєш себе "патрійотом"?
У східних слов"ян були рези, на дошках. Дуже схожі на руни вікінгів, І це не дивно, бо, як встановив Тур Хейєрдал, прабатьківщина вікінгів - це північне приазов"я, звідки їх витснили римляни. І це видно навідь їх міфології, бо тяглових козлів, що тягають колісницю богів, в Скандинавії ніколи не було. А ось між Дніпром та Волгою такі водилися.
І які топоніми тут "івріт і тюрське"??? Дніпро, Рось, Росава, Прип"ять - типово слов"янські.
вкажи коли я себе називав патріотом?))))) патріот для мене це щось близьке до олігофрена)))
та й слово жид не з мого лексикону. то ж ти знову збрехав))) що для українця природньо)))
навіть приказка така є - н едихне як не збрехне
та й слово жид не з мого лексикону. то ж ти знову збрехав))) що для українця природньо)))
навіть приказка така є - н едихне як не збрехне
Слов"яни та варяги були кревними родичами. А якщо ти та твої предки "були таким же самим безсловесним рухомим майном",
то не варто таким пишатися. Мої апредки такими не були. Наше село відстояло свою ВОЛЮ та не дало себе покріпачити.
Вільні люди мають зброю, раби - ні!
ні це все не українські топоніми -vkhavr2 писав: ↑+============================================================================+
У східних слов"ян були рези, на дошках. Дуже схожі на руни вікінгів, І це не дивно, бо, як встановив Тур Хейєрдал, прабатьківщина вікінгів - це північне приазов"я, звідки їх витснили римляни. І це видно навідь їх міфології, бо тяглових козлів, що тягають колісницю богів, в Скандинавії ніколи не було. А ось між Дніпром та Волгою такі водилися.
І які топоніми тут "івріт і тюрське"??? Дніпро, Рось, Росава, Прип"ять - типово слов"янські.
приклад українського топоніму - наприклад григорівка.
ті ж черкаси - не український топонім)))
ну і чимм ти відрізняєшся від кацабів - ссср родіна сланов))))
vkhavr2 писав: ↑+============================================================================+
Слов"яни та варяги були кревними родичами. А якщо ти та твої предки "були таким же самим безсловесним рухомим майном",
то не варто таким пишатися. Мої апредки такими не були. Наше село відстояло свою ВОЛЮ та не дало себе покріпачити.
ааааа. словяни і варяги кровні родичі))) слав - раб з германських мов))) ти брешеш. тому і є українцем)))
то назви хоч одну війну яку виграли українці? не як гарматне мясо імперій -
ну все. не приховуй. давай вже доглаголічну докириличну абетку наших пращурів)))) на дощечках)))
Піди до хлопців з "Азову" та скажи їм що " патріот для мене це щось близьке до олігофрена". Відповідь відчуєш всім тілом.
А слово жид - це дійсно укпаїнське. Бо з"явилося це слово разом з жидами, яких привели на наші землі поляки, коли вони тікали з Іспанії. Слово "єврей" - це калька з російської, яку впроваджували комуняки.
ну так. хлопці з азову - як і решта сотні тисяч укрсиловиків - нащадків славетних пращурів - мапють своєю метою саме те - а не територіальну цілісність - тому у них такі ж і успіхи у територіальінй цілісності і трудержавності як і у їх славетних пращурів))))vkhavr2 писав: ↑+============================================================================+
Піди до хлопців з "Азову" та скажи їм що " патріот для мене це щось близьке до олігофрена". Відповідь відчуєш всім тілом.
А слово жид - це дійсно укпаїнське. Бо з"явилося це слово разом з жидами, яких привели на наші землі поляки, коли вони тікали з Іспанії. Слово "єврей" - це калька з російської, яку впроваджували комуняки.
реально цікавий феномен - патріотизм корупціонерії і мародерії)))) цікавий і психіатрично і філософськи)))
+==========================================================================+Aelit писав: ↑vkhavr2 писав: ↑
ааааа. словяни і варяги кровні родичі))) слав - раб з германських мов))) ти брешеш. тому і є українцем)))
то назви хоч одну війну яку виграли українці? не як гарматне мясо імперій -
Ну ти зовсім йолоп! Слов"яни - це від війькового кличу "Слава!", який використовували словяни в боях. Ти ще латину сюди приплети, бо у германців слово slave було взяти з латини.
ага. саме від військового кличу славаукраїні. а ще від слова слово)))
- і - агресивний невігласе=український науковець - раб на латині - сервус
- і - агресивний невігласе=український науковець - раб на латині - сервус
треба буде написати новелу про патріотизм в корупціонерії і мародерії))) дякую за тему))
і - вкхавре - ваша версія чому славетні воїни козаки так і не спромоглись на українську державу - а були дешевими найманцями то у поляків то у кацапів чи хто заплатить))
Кошерний Пєцік заєт об єтом?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
===========================================================
===========================================================
Приблизно, як швайцарці, шотландці, німці, шведи, та інші, відомі профі меча, кинджала, мушкета і гармати.
==============================================================
==============================================================
Слов'янами, між собою, називали племена, які розуміли спільну мову, "слово". Як "краянами" - земляків.
тільки всі вони давно створили тру субєктну державу )))))і зараз не животіють з допапуасним ввп і оверзімбвабвійською корупцією )))