чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))

Повідомлення Vollmer » 16 вересня 2018, 19:27

Aelit писав: тобто хтось з вас - вкхавр або ти - бреше))
Або хтось провокує. І мені здається, що я навіть знаю, хто той "хтось".
Участь в голосуванні - є формою колаборації

vkhavr2

Re: чому медіанний українець балякає або на суржику або на гекаючій шокаючій кацапській?))

Повідомлення vkhavr2 » 16 вересня 2018, 19:32

Aelit писав: ага. саме від військового кличу славаукраїні. а ще від слова слово)))

- і - агресивний невігласе=український науковець - раб на латині - сервус
+=========================================================+
А в Бельгії є місто Huy, так що, там живуть виключно Huy-ї??? Бо тіко дебіл буде робити
висновки із схожесті слів. Ну, як кацапи примазуються до етрусків, що жили 2-1-х тисячоліттях
в сучасній Італії. Кацапи брешуть що це зіпсоване "Это русские"! І, схоже, ти теж з цих придурків...

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 16 вересня 2018, 19:34

Vollmer писав:
vkhavr2 писав:
............ Слов"яни - це від війькового кличу "Слава!", який використовували словяни в боях. Ти ще латину сюди приплети, бо у германців слово slave було взяти з латини.
==============================================================

Слов'янами, між собою, називали племена, які розуміли спільну мову, "слово". Як "краянами" - земляків.
+====================================================+
Не виключаю. Але до латинського slave самоназва наших предків ну ніякого стосунку
не має.

Aelit

Повідомлення Aelit » 16 вересня 2018, 19:34

ну звісно це я з тих придурків. це я виводжу славян від бойового кличу слава))))я вже питав тут чим українці відрізняються від кацапів . ти щось тоді засунув язика всраку))

Aelit

Повідомлення Aelit » 16 вересня 2018, 19:35

vkhavr2 писав:
Vollmer писав: ==============================================================

Слов'янами, між собою, називали племена, які розуміли спільну мову, "слово". Як "краянами" - земляків.
+====================================================+
Не виключаю. Але до латинського slave самоназва наших предків ну ніякого стосунку
не має.
питання чи саморназва то взагалі))) писемності ж до тої яку принесли грецькі євреї - наші славетні прапращури не мали . чомусь. мені цікаво чому?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 16 вересня 2018, 19:40

Aelit писав: ну все. не приховуй. давай вже доглаголічну докириличну абетку наших пращурів)))) на дощечках)))
+========================================================================+
Шукай сам. Я ці дощечки 6-9 сторіч тримав у руках. І було це в квітні 1968-го в приватному музеї видатного українського
скульптора Івана Гончара. Він нам, тоді ще школярам випускного класу розповідав, що на такі дощечки з резами полювали
усі христианські та жидівські служителі культу. Саме для того, щоб потім брехати українцям що лише жиди та греки принесли
на землі України "культуру". І бачу я, що ти також з цього кагалу брехунів!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 16 вересня 2018, 19:41

Aelit писав: ну звісно це я з тих придурків. це я виводжу славян від бойового кличу слава))))я вже питав тут чим українці відрізняються від кацапів . ти щось тоді засунув язика всраку))
+==============================================================+
А нащо мені з дебільним адептом меншоватрості дискутувати. Бо окрім хєрні ти нічого не викладаєш!

Aelit

Повідомлення Aelit » 16 вересня 2018, 19:43

vkhavr2 писав:
Aelit писав: ну все. не приховуй. давай вже доглаголічну докириличну абетку наших пращурів)))) на дощечках)))
+========================================================================+
Шукай сам. Я ці дощечки 6-9 сторіч тримав у руках. І було це в квітні 1968-го в приватному музеї видатного українського
скульптора Івана Гончара. Він нам, тоді ще школярам випускного класу розповідав, що на такі дощечки з резами полювали
усі христианські та жидівські служителі культу. Саме для того, щоб потім брехати українцям що лише жиди та греки принесли
на землі України "культуру". І бачу я, що ти також з цього кагалу брехунів!
тобто цих дощечків немає))) і це лиш щойно вигадана тобою легенда. я на "повірмені" не ведусь)) вірити=обманюватись

Aelit

Повідомлення Aelit » 16 вересня 2018, 19:44

vkhavr2 писав:
Aelit писав: ну звісно це я з тих придурків. це я виводжу славян від бойового кличу слава))))я вже питав тут чим українці відрізняються від кацапів . ти щось тоді засунув язика всраку))
+==============================================================+
А нащо мені з дебільним адептом меншоватрості дискутувати. Бо окрім хєрні ти нічого не викладаєш!
нюню. впізнаю українського науковця))) за відсутності контаргументів і боячись правди - звинувачуй опонента вчомзавгодно))

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 16 вересня 2018, 19:44

Pestilence писав:
vkhavr2 писав: кагалу
Вот!
+======================================================+
Ну, я й пишу що то адепт меншовартості з жидівського кагалу!

Aelit

Повідомлення Aelit » 16 вересня 2018, 19:45

ну й пиши))) бомага стерпить))))
так де ті дошечки?))) таки не вберегли славетні українці, і ти, ті докази розвинутості української ивілізації середини першого тисячоліття від жадібних єврейських лапищ)))) отакі ви козаки - які предки такі й нащадки))

Aelit

Повідомлення Aelit » 16 вересня 2018, 19:49

вкхавре - ну давай - здобутки України за 27 років другофранційства )))) незалежненько так)))

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 16 вересня 2018, 20:03

Aelit писав:
vkhavr2 писав: +============================================================================+
Бо з таким україножером як ти, нема про що сперечатися. Хто 3.14здів, що все в Київській Русі від жидів та кагнату?
я просто кажу правду)))) просто не брешу)))

чому найдавніша письмова знахідка в києві - на івриті?))))) яку тут була писемність до того як грецькі євреї принесли глаголіцу-кіріліцу?))0 чому більшість тут топонімів - івріт і тюрське? етс
ты шо, гиюр прошел, сделал обрезание и теперь весь такой кошерный? то кацапы себя родиной слонов считали, то теперь новообращенные жиды и пингвинов усыновили. :facepalm2:

Aelit

Повідомлення Aelit » 16 вересня 2018, 20:06

євреї такі ж самі зазомбовані як і українці і решта. просто євреї більш "прохавані" - неагресивні невігласи - ну і рівень продажності і жопоруцтва у них таки менший.))))та й воїни вони кращі

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 16 вересня 2018, 20:07

vkhavr2 писав: А в Бельгії є місто Huy, так що, там живуть виключно Huy-ї???
=================================================================
=================================================================
І вже зовсім страшно сказати, як вони там вітаються... :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 16 вересня 2018, 20:15

Aelit писав: євреї такі ж самі зазомбовані як і українці і решта. просто євреї більш "прохавані" - неагресивні невігласи - ну і рівень продажності і жопоруцтва у них таки менший.))))та й воїни вони кращі
какие "лучшие воины"? что ты, бля, несешь? те евреи, что в израиле не имеют к нашим жидам никакого отношения.
какой умный жид пойдет воевать, eсли можно купить справку про плоскостопие? :lol:

Aelit

Повідомлення Aelit » 16 вересня 2018, 20:17

і разом з тим - вони - на відміну від українців - в кільці ворогів звільнили свої землі і насипають всім арабам)))))

порівнюватимем ефективність моссада і сбу? цахала і зсу?)))

Нечай

Повідомлення Нечай » 16 вересня 2018, 20:17

asmodey писав:
Aelit писав:

я просто кажу правду)))) просто не брешу)))

чому найдавніша письмова знахідка в києві - на івриті?))))) яку тут була писемність до того як грецькі євреї принесли глаголіцу-кіріліцу?))0 чому більшість тут топонімів - івріт і тюрське? етс
ты шо, гиюр прошел, сделал обрезание и теперь весь такой кошерный? то кацапы себя родиной слонов считали, то теперь новообращенные жиды и пингвинов усыновили. :facepalm2:
Не ту профессию я выбрал! Надо было идти в предсказатели, бабло б лопатой грёб! :lol: Я про это ещё шесть лет назад писал.
https://durdom.in.ua/uk/main/article/ar ... 7237.phtml

Відповісти