Його пращури зараз на верхiвцi влади - гройсмани та вальцмани

Жидьонок, то в голові твоїй нічого немає.Aelit писав: ↑тобто цих дощечків немає))) і це лиш щойно вигадана тобою легенда. я на "повірмені" не ведусь)) вірити=обманюватисьvkhavr2 писав: ↑
+========================================================================+
Шукай сам. Я ці дощечки 6-9 сторіч тримав у руках. І було це в квітні 1968-го в приватному музеї видатного українського
скульптора Івана Гончара. Він нам, тоді ще школярам випускного класу розповідав, що на такі дощечки з резами полювали
усі христианські та жидівські служителі культу. Саме для того, щоб потім брехати українцям що лише жиди та греки принесли
на землі України "культуру". І бачу я, що ти також з цього кагалу брехунів!
Пиши вже "ми", чого там...
Нє, за ними не втовпишся.Нечай писав: ↑Не ту профессию я выбрал! Надо было идти в предсказатели, бабло б лопатой грёб!Я про это ещё шесть лет назад писал.
https://durdom.in.ua/uk/main/article/ar ... 7237.phtml
Жид - не "національність", а ідеологія.
Які такі "ми", ще раз питаю?Aelit писав: ↑))))))))))))Vollmer писав: ↑ ===============================================================
===============================================================
Нє, він трохи не про це. Скоріше, відголоски відомої кошерної теорії, за якою, тут - землі Хозарського каганату, тому будь - який кошерний пацан має на них всі історичні права, а зовсім не якісь українці. Оце вони нам хотять втовкмачити і довести. Землю в Палестині вони хапнули саме так, за "історичним правом". Тепер їм дуже хочеться використати "прецедент". І саме на це вони, безперервно, і дуже нервово, натякають, але бояться сказати відкрито. Бо здогадуються, що буде далі.
як тут було в сиву давнину - ми не знаємо бо писемності не мали))) і держави теж. особисто мені насрать на всі ці фейкісторичні теорії. ідеї як вилікувати українців від цієї сранеої немочі брехливості жопорукості і продажності маю. - але без бажання вилікуватись - одужання неможливе))))
+========================================================+
==============================================================
Ну іноді випускаю, щоб імунитет не атрофувався. Ігнор нічого не дасть. Лише бан животворящій грає позитивну роль у підготовці пацієнта до кремації.
А де Ви бачили вдячного жида? З його точки зору ввічливість - дурість, поступливість - слабкість і так далі. А от отримавши проміж баньок він одразу розпускає соплі й починає нити про "права".Vollmer писав: ↑==============================================================
==============================================================
Найбільше мене вражає, наскільки він нездатний до простої вдячності. Його терплять, дають добрі поради, виправляють помилки, т.п. Але воно продовжує колупати підлогу, гризти пліт і підривати двері, як несамовите. То я вже починаю думати, чи вуно, таки, не порося?
================================================================