Тарифы растут - качество падает!

Babasha
Штучний інтелект

Re: Тарифы растут - качество падает!

Повідомлення Babasha » 30 жовтня 2018, 19:26

stan700 писав: Оно по отдельности да - и шоколадковая начинка хороша и вафельки и черный шоколад которым залито все, НО В КОМПЛЕКСЕ - такое же наипалово как и все вокруг... СТРАНА КАКТИТЬСЯ В ЖЕППУ
тибя просто плохо учили читать и вырывать из контекста)))
"шоколадковая начинка хороша и вафельки и черный шоколад которым залито все, НО В КОМПЛЕКСЕ - такое же наипалово как и все вокруг... СТРАНА КАКТИТЬСЯ В ЖЕППУ"
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

stan700

Повідомлення stan700 » 30 жовтня 2018, 21:01

где логыка
шоколад+вафелька= гавно
где консерватория?
все страны котяться в жопу.
тока при чём тут желание жрать зваедомо гавно.
так как там нет шоколада и вафелька из зерна 3 сорта

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 31 жовтня 2018, 00:35

А от, я влітку 2013 року, несподівано для себе, спочатку уздрів окремий напис кацапською на шоколадках "Рошен", якого перед тим не було, я уважно читав тексти дрібними літерами.

А за пару днів побачив на етикетці пива "Сармат" зміну дизайну, замість напису "Зварено в Україні" з'явився напис "Зварено в Донбасі". Я став перед вітриною, і задумався об перспективах.

Це було у серпні 2013 року, я такі пакості пам'ятаю твердо. Я ще тоді відмовився купувати і "Рошен", і "Сармат". Ібо - нєхєр псувати качєство !!!

Окреме питання - що трапилося влітку 2013 року? Які рішення і ким були прийняті? Що ці суки знали, за півроку до Майдана? Коли ми про це будемо знати? Особливо, канєшно, Ахметов, наварив пива у Донбасі, шо там казать !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Відповісти