Бандера - Герой України
Re: Бандера - Герой України
Моя сестра з Петербургу ображала мене за те, що я бандерівка.
Коли я показала їй як нас вітає з днем Незалежності американський посол, вона назвала мене піндоскою. В результаті я перестала з нею спілкуватись. Люди минулого мені нецікаві.
А Бандера цікавий. Парадокс?
Коли я показала їй як нас вітає з днем Незалежності американський посол, вона назвала мене піндоскою. В результаті я перестала з нею спілкуватись. Люди минулого мені нецікаві.
А Бандера цікавий. Парадокс?
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Степан Андрійович - втілення ідеї.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
ні
просто, різний світогляд, зформований навколишнім суспільним середовищем...
- Telecaster
і савченко також
молилась ти лі на ночь?
я ахреневаю від роботів

молилась ти лі на ночь?
я ахреневаю від роботів
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Проінформуй, коли охренєєш зовсім.
Не машите ерундой. Метрические книги в АВ писались на латинской мове вне зависимости от конфессии. Поэтому если и вносили в метрику, то записан он был Штефаном,
Так "австровенгризірувать" тоді, а не "європєізірувать". Ібо http://kurufin.ru/html/Translate/stepan.html

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
"австровегнризировать" ??? тогда уже латинизировать.Sintez писав: ↑Так "австровенгризірувать" тоді, а не "європєізірувать". Ібо http://kurufin.ru/html/Translate/stepan.html
- Telecaster
я тобі розкашу шо робити
ВИЙДИ НАФ ІЗ СИСТЕМИ!
moron.
ВИЙДИ НАФ ІЗ СИСТЕМИ!
moron.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
Stephanus?Archer писав: ↑04 січня 2019, 00:27"австровегнризировать" ??? тогда уже латинизировать.Sintez писав: ↑
Так "австровенгризірувать" тоді, а не "європєізірувать". Ібо http://kurufin.ru/html/Translate/stepan.html

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
мля, так когда и откуда взялся СТЕПАН?!
п.с.
для друзей и близких просто - Стёпка?
п.с.
для друзей и близких просто - Стёпка?
Στεπάν Αντρίγιοβιτς Μπαντέρα
Назар Приходько
8 мин. ·
Посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон відреагував на марш націоналістів у Києві на честь Дня народження Бандери.
Саме свято він засудив, Бандеру назвав «спільником нацистів» і закликав Україну «примиритися зі своїм минулим».
Що особисто я б порадив пану Послу: займатися своїми прямими обов‘язками і не лізти у внутрішні справи Держави, в якій працює.
Бо ми теж можемо «раптово» згадати, що Ізраїль не визнав Голодомор геноцидом Українського Народу (на відміну від визнання нами Голокосту) і знайти причину такого не дружнього кроку Ізраїля в тому, що Лазар Каґановіч один з головних його організаторів.
Тому... Давайте жити в нормальних відносинах

8 мин. ·
Посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон відреагував на марш націоналістів у Києві на честь Дня народження Бандери.
Саме свято він засудив, Бандеру назвав «спільником нацистів» і закликав Україну «примиритися зі своїм минулим».
Що особисто я б порадив пану Послу: займатися своїми прямими обов‘язками і не лізти у внутрішні справи Держави, в якій працює.
Бо ми теж можемо «раптово» згадати, що Ізраїль не визнав Голодомор геноцидом Українського Народу (на відміну від визнання нами Голокосту) і знайти причину такого не дружнього кроку Ізраїля в тому, що Лазар Каґановіч один з головних його організаторів.
Тому... Давайте жити в нормальних відносинах