Аеліту
Re: Аеліту
от не треба тут цих гройсманівсько омелянських слів "новітніх" нічого там новітнього немає. але звісно укрожурналізди тринділо б так))) ну в принципі як і їх кацапоколєги))
відеопруф
з часу останнього посту в тематичній гілці нічого не робив - користуючись гарною погодою здійснюю велопрогулянки по осіннім лісам полям)) та й на минулому тиждні було відразу двоє днів народжень. один в сім.ї інший у дргуа. так що й часу не було на то
відеопруф
з часу останнього посту в тематичній гілці нічого не робив - користуючись гарною погодою здійснюю велопрогулянки по осіннім лісам полям)) та й на минулому тиждні було відразу двоє днів народжень. один в сім.ї інший у дргуа. так що й часу не було на то
Здоров'я- понад усе. На жаль, скоро усім нам буде не до велопрогулянок. То надія побачити новітнє скромне електростворіння не така вже й примарна?
поки що мені це подобається. мотив - користуватись своїм улюбленим седаном з яким у мене купа спогадів ( я сентиментальний) . бо ліф зручний але душа до нього не лежить. лукс лайа прентент гіпопо))
взагалі думаю профілонить - взятть двигло і аккум від ліфу і всунути в кузов седана )))))))
взагалі думаю профілонить - взятть двигло і аккум від ліфу і всунути в кузов седана )))))))
блін. у мене здоровенний седан - викинувши двигло трансмісію бензобак і газобалонну установку - місця вагон ))))
але варіант з аккумом все ж такимене не дуже влаштовує. хоча він ідеально - я прикидав - стає під задні сідушки - враховуючи що заднього мосту і бензобаку не буде. у варіанті з двигун колесами 4 шт. оскільки вони значно менш потужні ніж штатний двигун ліфа - тої батареї мало б вистачити на овер дофіга км . але - варінат з батереєю у мене вже є штатний ліф. тож хотілось чогось іншого б
- Telecaster
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Насправді пробіг у електричок від потужності не дуже залежить (бо маємо закон збереження енергії). Значно більше залежить від стану місцевості, швидкості, сили вітру та його напряму, стилю пересування. Тому якщо увесь комплект банок з ліфу вдастся запхати в іншу тачку, можна розраховувати на ті самі 150 км з поправками на іншу вагу, іншу аеродинаміку, інший ККД електродвигунів і так далі.
агресивні невігласи бридкі((((M_M писав: ↑Насправді пробіг у електричок від потужності не дуже залежить (бо маємо закон збереження енергії). Значно більше залежить від стану місцевості, швидкості, сили вітру та його напряму, стилю пересування. Тому якщо увесь комплект банок з ліфу вдастся запхати в іншу тачку, можна розраховувати на ті самі 150 км з поправками на іншу вагу, іншу аеродинаміку, інший ККД електродвигунів і так далі.
двигло нісан ліфу 80 квт, 4 двигун колеса по 3 квт дадуть 12 квт, навіть при різкому прискоренні вони в піку дадуть 20 квт - порівняно 0 тими ж в піку 80 квт різниця в 4 рази в споживанні)))
просто з двигун колесами на 12 квт електрчика буде значно тупіша ніж ліф з 80 квт, .але пробіг значно збільщиться - мінімум в 2 рази.
щоб ти - українцб- зрозумів - наведу тобі аналогію - одної і тої є ємності бензобак - але на двомісному смарті ти на ньому проїдеш в рази більше відстань ніж на геленвагені брабус компресор - ))))0 щоправда з не таким приксоренням і комфортом швидкістю
але тобі пояснюй не пояснюй -невконякорм
(
Бачу, Аеліт, Ви великий знавець агресивних невігласів. але це електромобілів не стосується.
Очікуєте пробіг у два рази більший, кажете?
Спочатку спробуйте здолати якийсь узвіз у 7%, потім побалакаємо. Бо дуже цікавить враження від перемоги над схилом, та чи з'явиться бажання повторити 
Чи Ви їздили у тому Leaf, та мали нагоду порівняти різницю споживання? Чи може хоча б з перших рук маєте відгуки про таке? Чи хоча б в інеті знайшли таблицю якусь... Може скажете наскільки можна збільшити пробіг, розганяючись повільно? Наскільки більший пробіг в Leaf на швидкості 80 км/годину від пробігу на 120 км/годину? Може Вам відомі результати аеродинамічних та інших досліджень, що регулярно публікує Ніссан? Ні? То погугліть. Гадаю, знайдете багато чого цікавого. Я б не розраховував на приріст пробігу на великому седані, з хз якою аеродинамікою, та часом розгону до сотні більше ніж за півтори хвилини, що можна очікувати від 12 квт на максимальній потужності. І буде щастя, якщо майже постійно працюючи у максимальному режимі, ці чотири двигуни протягнуть хоча б півроку.Aelit писав: ↑10 листопада 2018, 23:21двигло нісан ліфу 80 квт, 4 двигун колеса по 3 квт дадуть 12 квт, навіть при різкому прискоренні вони в піку дадуть 20 квт - порівняно 0 тими ж в піку 80 квт різниця в 4 рази в споживанні)))
просто з двигун колесами на 12 квт електрчика буде значно тупіша ніж ліф з 80 квт, .але пробіг значно збільщиться - мінімум в 2 рази.
Очікуєте пробіг у два рази більший, кажете?
мм ти дебіл що здатен тільки плескати язиком . як порошенко тільки менш ефективний)))) але чого іще очікувати від медіанного українця))
фраза - пробіг від потужності рушія ( за однакової ємності ) не залежить - - заслуговує на вручення відзнаки НАНУ ))))))))) калірований українець
соромно бути українцем спілкуватись одніжю мовою з стадом олігофренів - які навіть не здатні не розмовляти суржиком )))
рівень учасників дискусії не обіцяє розуміння. . якщо коротко і на пальцях - ві одного і того ж аккума лампа потужністю 5 ват буле світити гірше але майже в 10 разів довше ніж лампа потужністю 50 ват. а якщо лампа в 5 вт лед а 50 ват розжапювання - то 5 ватка світитиме не гірше.
зи. не раджу купувати ліфи. розчарований. зараз розкіш - не мати потреби вавто. будь яке авто зобовязує. якщо ти не мільйонер з автопарков і власним водієм і механіком(
зи. не раджу купувати ліфи. розчарований. зараз розкіш - не мати потреби вавто. будь яке авто зобовязує. якщо ти не мільйонер з автопарков і власним водієм і механіком(
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Якесь збочене чи психічно хворе
віро , а якщо я скажу що юля - остання надія України - і я за нех голосуватимк - то так як?))))
а в чому ви вбачаєте адекватність?