Маємо знати.Зе!команда.Вибори.
Re: Маємо знати.Зе!команда.
Штука, навіть, не в тому.
А в іншому. Отака партія, як пропонує Зеленський, без масового активного членства, осередків, т.зв. "мережева" партія - я пам'ятаю, коли і звідки ця ідея з'являлася. Від прогресивних діячів, близьких до контори, які мали на меті відсікти народ від політичного управління державою, і я з цією ідеєю стикнувся 1994 року.
Це - спроба симуляції політики, підтримки, народності, і, одночасно - захоплення політичної сфери вузьким колом метикованих політичних пацанчиків. В цьому нема нічого нового, принаймні, станом на зараз. За подібною схемою вже працює увесь наш "неідеологічний, без політики" політикум. Результати нам відомі.
Коли Зеленський розповідає про бажане майбутнє - це тільки картинка, емоції, враження. Він навіть не намагається грати за політичними правилами, це так, якби призначити диригента, який не знає, чим відрізняється перша скрипка від валторни, і не знає, як розмовляти з оркестрантами.
Тому голосування за Зеленського є просто проявом паніки, дезорієнтованості, відчаю, ескапізму.
Я не можу таких людей засуджувати, у них просто немає сил на тверезу оцінку обставин і розумну поведінку Вони - нещасні. Але вчиняти за їхнім прикладом - безумство.
А в іншому. Отака партія, як пропонує Зеленський, без масового активного членства, осередків, т.зв. "мережева" партія - я пам'ятаю, коли і звідки ця ідея з'являлася. Від прогресивних діячів, близьких до контори, які мали на меті відсікти народ від політичного управління державою, і я з цією ідеєю стикнувся 1994 року.
Це - спроба симуляції політики, підтримки, народності, і, одночасно - захоплення політичної сфери вузьким колом метикованих політичних пацанчиків. В цьому нема нічого нового, принаймні, станом на зараз. За подібною схемою вже працює увесь наш "неідеологічний, без політики" політикум. Результати нам відомі.
Коли Зеленський розповідає про бажане майбутнє - це тільки картинка, емоції, враження. Він навіть не намагається грати за політичними правилами, це так, якби призначити диригента, який не знає, чим відрізняється перша скрипка від валторни, і не знає, як розмовляти з оркестрантами.
Тому голосування за Зеленського є просто проявом паніки, дезорієнтованості, відчаю, ескапізму.
Я не можу таких людей засуджувати, у них просто немає сил на тверезу оцінку обставин і розумну поведінку Вони - нещасні. Але вчиняти за їхнім прикладом - безумство.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
А може він стане українським Лі Куан Ю, а вам не дано було цього розгледіти
Бо ви залізобетонний, акі коммі
В 2014-му нєбось за П голосували?
Бо ви залізобетонний, акі коммі
В 2014-му нєбось за П голосували?
Хто ??? Я ??? Голосувати за Вальцмана ???
Жартуєте.
Якби він, дійсно, міг стати українським Лі Куан Ю, то вже б парився на нарах разом з Надією Савченко. В Україні ніколи не любили розумних людей, а розумним людям завжди було важко з українцями.
Перший випуск життя Зе!команди та Володимира Зеленського — “Зе!Президент”.
а есть у нас другие партии? Ну, с рядовыми членами партии, состоящими в «ячейках», собирающимися ну хотя бы для выборов делегатов на очередной хитро-многоэтапный съезд. Покажите мне хоть одну партию, которая внесла изменения в свою «программу», написанную два десятка лет тому, для регистрации в минюсте.
И последнее, я лично знаком с некоторыми партлидерами и партфункционерами, разных партий, вплоть до глав районных звеньев.
Когда я говорю: покажи мне хоть одного рядового партийца, а лучше партсобрание, то слышу в ответ - не дразнись!
кста, а тут, на ДД есть хоть один реальный член хоть какой партии? И как он участвует в партжизни?
Я в УООР ...

Визначення мети та завдання...

Визначення мети та завдання...
Смерть російським окупантам !!
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Дебилы.
Нас багато...
Вас богато, нам вас не подолати...
Нас багато...
Вас богато, нам вас не подолати...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Семен наш президент.
Он создал Донбасс батальон, Карловка, мы все помним, никто не сдался..,
Он создал Донбасс батальон, Карловка, мы все помним, никто не сдался..,

Там, під Карловкою, були якісь, не надто зрозумілі, діла.
Когда ты прячась в подвале, беря ^огонь^ на себя, прикрываешь отход остальных, это непонятки...
Волмер, напрасно ты так.
Волмер, напрасно ты так.

Ні, я не про то.
Був опис того, як туди пішов тодішній ПС, від учасника. Людина просто описувала, що бачила, і як було. А вже сторонній спостерігач міг зауважити, що їх заводили в пастку, і це видно з того опису, і що вони звідти змогли вискочити - то тільки через нескладуху в кацапів, і щасливий випадок.
Був опис того, як туди пішов тодішній ПС, від учасника. Людина просто описувала, що бачила, і як було. А вже сторонній спостерігач міг зауважити, що їх заводили в пастку, і це видно з того опису, і що вони звідти змогли вискочити - то тільки через нескладуху в кацапів, і щасливий випадок.
- Babasha
- Штучний інтелект
Дела как-раз очень даже понятные... Учитывая личность Сэмэна и его дела еще до войны - тяжело ожидать чего то другого
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Ты сам себя слышишь?Vollmer писав: ↑ Ні, я не про то.
Завести в ловушку пару человек хз кого, была спланированная операция....
Люди, будте бдительны...

Ні, не пару, а значно більше. Враховуючи 2014 рік, і медійну популярність ПС - легко могли планувати.
Как украинцев разводят на выборах? | Зе Президент Слуга Народу # 2