Маємо знати.Зе!команда.Вибори.
Re: Маємо знати.Зе!команда.
Вам ще не набридли оці танці на граблях? Скільки вже їх було?! "Красива Україна", "зелені", "озиме покоління", СДПУ(о) та інші кошерні разводняки. Скільки можна херньой маятись-я хз. Хоча розумію, що все це, як каже Синтез, від космічного розуму українців... 
Наша група попала в засідку до сепарів. Там був найкращий друг мого молодшого сина https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0 ... 0%B8%D1%87
Група укрилася в будинку типу кафе та відстрілювалася. Олег був поранений в голову, в ногу та ще раз в голову, не міг рухатися, тому відіслав тих, хто ще рухався та залишився прикривати відхід. Це мені розповідав останній, хто бачив Олега.
Через пару місяців, як сепарів звідти вигнали мій молодший возив туди матір та сестру Олега. Того кафе вже не було, а місцеві казали що там не було ані каски, ані броніка Олега, як і обгорілих кісток. Також місцеві витягли звідти чотирьох важкопоранених та відвезли до лікарні, яка тоді була під сепарами. Лікарі сказали що вижили всі, але надавати повну інформацію відмовилися - боялися. Офіційно вважається що Олег загинув...
А я вчив його стріляти... Як казали його побратими, він гарантовано встиг знищити кілька кацапосепарів...
Слава Україні!
Героям Слава!
Твої пропозиції? Лягти під олігархобандитів? Чи як?
Ролики прикольные. Чешет складно. Пока народ необразован главным искусством для нас является кино и цирк.
Но рожа все время в каком-то диссонансе с текстом. Вроде актёр а в зеркало не смотрел себя. Постоянно какая-то гримаса пренебрежения.
Но рожа все время в каком-то диссонансе с текстом. Вроде актёр а в зеркало не смотрел себя. Постоянно какая-то гримаса пренебрежения.
Тип гумору в нього специфічний.
А також інтонації і гугнявість.
І він, роками працюючи на сцені, не вважає за потрібне "освітлити" ці очевидні плями.
Навпаки, він ці плями експлуатує. Що, власне, і характеризує його ставлення до себе, до інших, до професії, і його можливості в новій для нього сфері.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Так, і, судячи з розповідей тих, хто відносно легко вискочив - ознаки можливої засідки були ще коли заходили туди. Це, канєшно, питання до командирів, хто планував, хто робив розвідку, хто вів хлопців і контролював хід операції, т.д.
Все було не так як про це пишуть ...
Смерть російським окупантам !!
Для того треба було мати досвід, якого хлопці ще не встигли набути. У війну мій батко командував групою радіорозвідки. Вона єдина на всі фронти не мала безповоротних втрат, хоча виходила з двох котлів: кировоградського та київського, а також воювали під Сталінградом від початку і до самого кінця.
vkhavr2 писав: ↑
Для того треба було мати досвід, якого хлопці ще не встигли набути. У війну мій батко командував групою радіорозвідки. Вона єдина на всі фронти не мала безповоротних втрат, хоча виходила з двох котлів: кировоградського та київського, а також воювали під Сталінградом від початку і до самого кінця.
Я це все, власне, навіть не про клаповухість деяких командирів 2014 року і пізніше.
Мене значно більше зацікавило, що це був один із випадків, явно систематичних, для 2014 - 2015 років, заведення окремих, найбільш мотивованих і боєздатних, підрозділів у "мішки", "котли", і тому подібні, по суті, засідки, з подальшими спробами показово жорстокого знищення.
Чомусь, і мені дуже незрозуміло, чому саме, саме оця ритмічність, регулярність, типовість попадання в "котли" і засідки - ніде ніким не розглядається, як окрема, логічна, обумовлена система.
Навпаки, все подається, як окремі, стохастичні, ніяк не пов'язані епізоди, всередині яких все так само - випадково і неосягненно незрозуміло для середнього розуму.
Начитавшись мемуарів "Панцермайєра" і т.п. - неможливо сприймати все, як картинку калейдоскопу. На війні все є достобіса логічно, і жорстко обумовлено. Простіше кажучи, від нас укривають мотивації командирів, механізми прийняття рішень, і цілі всієї кампанії. І вояків, і народ - тримають за отару, бидло, гарматно - окопне м'ясо. Лампасники і кондиттерфюрер не бажають нести відповідальність за свої рішення і вчинки.
Волмер почитай Исаева в котлах 41. Там механизм попадания обороняющейся (статичной) стороны в котел разжеван до деталей. В генштабе РФ не дураки ж сидят.
В ГШ РФ можуть сидіти чи лежати, не суть.
Але якщо розглянути уважно наші "котли", то наших вояків туди заводили, спеціально, під удар, зовсім не ГШ РФ, а більш знайомі нам люди. В тому-то і вся штука.
Vollmer писав: ↑vkhavr2 писав: ↑
Я це все, власне, навіть не про клаповухість деяких командирів 2014 року і пізніше.
Мене значно більше зацікавило, що це був один із випадків, явно систематичних, для 2014 - 2015 років, заведення окремих, найбільш мотивованих і боєздатних, підрозділів у "мішки", "котли", і тому подібні, по суті, засідки, з подальшими спробами показово жорстокого знищення.
Чомусь, і мені дуже незрозуміло, чому саме, саме оця ритмічність, регулярність, типовість попадання в "котли" і засідки - ніде ніким не розглядається, як окрема, логічна, обумовлена система.
Навпаки, все подається, як окремі, стохастичні, ніяк не пов'язані епізоди, всередині яких все так само - випадково і неосягненно незрозуміло для середнього розуму.
Начитавшись мемуарів "Панцермайєра" і т.п. - неможливо сприймати все, як картинку калейдоскопу. На війні все є достобіса логічно, і жорстко обумовлено. Простіше кажучи, від нас укривають мотивації командирів, механізми прийняття рішень, і цілі всієї кампанії. І вояків, і народ - тримають за отару, бидло, гарматно - окопне м'ясо. Лампасники і кондиттерфюрер не бажають нести відповідальність за свої рішення і вчинки.
Як на мене, офіцера із середньою військовою освітою, все, що відбувалося в 2014-2015-х роках дуже яскраво свідчить про змову наших вищих єнералів із своїми кацапськими собутильниками. Бо вчилися вони, разом, разом бухали та й разом робили "карьєр" в арміях. І у них безліч родинних зв"язків. Ось чому моя думка: ВЕСЬ генералітет, який не ходив в атаки особисто у цій війні, підлягає звільненню у відставку із середньою по Україні пенсією. А на їх місця мають прийти ті офіцери що особисто воювали з кацапами. У таких вже є звичка сприймати кацапа як ворога та дивитися на нього через приціл.
Сержант ЗГОДЕН !!!vkhavr2 писав: ↑Vollmer писав: ↑
Як на мене, офіцера із середньою військовою освітою, все, що відбувалося в 2014-2015-х роках дуже яскраво свідчить про змову наших вищих єнералів із своїми кацапськими собутильниками. Бо вчилися вони, разом, разом бухали та й разом робили "карьєр" в арміях. І у них безліч родинних зв"язків. Ось чому моя думка: ВЕСЬ генералітет, який не ходив в атаки особисто у цій війні, підлягає звільненню у відставку із середньою по Україні пенсією. А на їх місця мають прийти ті офіцери що особисто воювали з кацапами. У таких вже є звичка сприймати кацапа як ворога та дивитися на нього через приціл.
Смерть російським окупантам !!