Реформа освіти

главспец

Re: Реформа освіти

Повідомлення главспец » 02 березня 2019, 10:18

Sintez писав:
главспец писав: только и всего? Ну так обеспечь своим детям и внукам нормальное образование. Лично.
А об остальных пусть заботятся их родители, может их это и подтолкнёт. К саморазвитию. В третьем поколении. (С)
Ні, я турбуюся й про чужих дітей. Ібо мені з ними по одній Землі ходити.
видишь ли, тебя вроде, пока никто не уполномочил. И не факт, что твоя самодеятельная "турбота" пойдёт не во вред.
п.с.
это похоже на классическое знахарство в околомедицинской сфере...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 березня 2019, 23:14

главспец писав:
Sintez писав: Ні, я турбуюся й про чужих дітей. Ібо мені з ними по одній Землі ходити.
видишь ли, тебя вроде, пока никто не уполномочил. И не факт, что твоя самодеятельная "турбота" пойдёт не во вред.
п.с.
Ха, он як ти заспівав! Бамажки у мене немає, так? А хто її має давати? Табачьник який - небуть? Не факт? А те, що країна "уполномоченно" дебілізувалася й вимирає - то всьо "уполномочєнно" і "не во врєд"? Та йдіть ви накуй, рєбята, щоб я чекав ваших "полномочій"!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 03 березня 2019, 09:04

Sintez писав:

Sintez писав:
главспец писав:

п.с.
Ха, он як ти заспівав! Бамажки у мене немає, так? А хто її має давати? Табачьник який - небуть? Не факт? А те, що країна "уполномоченно" дебілізувалася й вимирає - то всьо "уполномочєнно" і "не во врєд"? Та йдіть ви накуй, рєбята, щоб я чекав ваших "полномочій"!
да на здоровье! Никто не может превентивно ограничить твои инициативы в части педагогики, в отношении чужих детей.
Вот их родители, те да, могут и накостылять...

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 березня 2019, 13:42

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 06:12

главспец писав:
03 березня 2019, 09:04
Sintez писав:

Sintez писав:

да на здоровье! Никто не может превентивно ограничить твои инициативы в части педагогики, в отношении чужих детей.
Шо, правда?! Чому ж вони не "костиляють" телевізорові й Інтернетові, котрі помивають їхнім дітям голови, а навпаки, купують їм все нові й нові смарти й планшети? А на сплолох б'ють лише тоді, коли діти вже повністю випадають із реальності й це обертаєцця проблемами зі здоров'ям?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 04 березня 2019, 11:46

Sintez писав:
главспец писав:
03 березня 2019, 09:04

Шо, правда?! Чому ж вони не "костиляють" телевізорові й Інтернетові, котрі помивають їхнім дітям голови, а навпаки, купують їм все нові й нові смарти й планшети? А на сплолох б'ють лише тоді, коли діти вже повністю випадають із реальності й це обертаєцця проблемами зі здоров'ям?
дык, естественный отбор, по Дарвину! Какие родители, такие и дети.

п.с.
и в интернете есть выбор, чем именно «промываться», а ты будешь промывать их исключительно КОБой, не?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 березня 2019, 18:39

главспец писав:
Sintez писав: Шо, правда?! Чому ж вони не "костиляють" телевізорові й Інтернетові, котрі помивають їхнім дітям голови, а навпаки, купують їм все нові й нові смарти й планшети? А на сплолох б'ють лише тоді, коли діти вже повністю випадають із реальності й це обертаєцця проблемами зі здоров'ям?
дык, естественный отбор, по Дарвину! Какие родители, такие и дети.

п.с.
и в интернете есть выбор, чем именно «промываться», а ты будешь промывать их исключительно КОБой, не?
Діти самі розберуцця що й до чого.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти