Посмотри,на всех топовых кандидатов есть темы.
Маємо знати.Зе!команда.Вибори.
Re: Маємо знати.Зе!команда.
Посмотри,на всех топовых кандидатов есть темы.
Уркаина клептоманская и зе
Звучит ! Зек о манда ! Господар очка !

Абсолютно невірна назва гілки.
Перелічуються і обговорюються наміри і обіцянки Зелінського, навіть - чутки про обіцянки, а назва - "Маємо знати!".
Про Зелінського варто знати значно менше, і зовсім інші речі, і все буде якнайкраще !!!

Перелічуються і обговорюються наміри і обіцянки Зелінського, навіть - чутки про обіцянки, а назва - "Маємо знати!".
Про Зелінського варто знати значно менше, і зовсім інші речі, і все буде якнайкраще !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Фрося писав: ↑ ...............................................................................................................
Не згодна.Маємо знати про всих и все.
А раптом завтра Зе президент?Такій ситуації не припускаєш?
Я кого не запитаю-все за Зе або за Юлю.та й якщо обидва опиняться в другому туре,все може бути.
Воно-то все так. Тільки в цих "новинах від Зеленського" - фактично, немає, власне, якихось концептуальних засад його діяльності. Лише легковісні обіцянки, тіпа, змінити 6% на 5%, камери у кабінеті, процент тим, хто здасть корупціонера, і т.п. Це ж звичайнісінька хлєстаковщина. І за таких обставин, детальне розписування і великі площі - перетворюють цю пустишку на пропагандистський матеріал.
Я погоджуюся з точкою зору, що Зеленський перетворився на пародійну копію Пєціка. Але перспектива виходу в другий тур копії, разом із оригіналом - мені не подобається, і підтримку подібного варіанту я вважаю нераціональною.
Лямец Сергей
Подписаться · 2 ч. ·
Простите, но...
Если ты имеешь смелость признаться, что ничего не понимаешь в экономике - имей смелость не окружать себя людьми, которые тоже ничерта в ней не понимают. Это я о Данилюке и Абромавичюсе рядом с Зеленским.
Бездарные мумии нашего позорного прошлого. Гнать их каленой метлой. Эти люди доказали, что хорошо умеют делать только одно - бегать на Танковую за инструкциями. А потом толкать лозунги, давать интервью, сливать контракты международным компаниям вроде McKinsey (Данилюк) и под шумок оказывать жирные услуги целым отраслям, освобождая их например от уплаты сбора на утилизацию упаковки (Абромавичюс). Совершенные нули с точки зрения практической работы.
Очень надеюсь, что люди, приславшие Зеленского в большую политику, отнесутся к этим господам с присущей им иронией.
Подписаться · 2 ч. ·
Простите, но...
Если ты имеешь смелость признаться, что ничего не понимаешь в экономике - имей смелость не окружать себя людьми, которые тоже ничерта в ней не понимают. Это я о Данилюке и Абромавичюсе рядом с Зеленским.
Бездарные мумии нашего позорного прошлого. Гнать их каленой метлой. Эти люди доказали, что хорошо умеют делать только одно - бегать на Танковую за инструкциями. А потом толкать лозунги, давать интервью, сливать контракты международным компаниям вроде McKinsey (Данилюк) и под шумок оказывать жирные услуги целым отраслям, освобождая их например от уплаты сбора на утилизацию упаковки (Абромавичюс). Совершенные нули с точки зрения практической работы.
Очень надеюсь, что люди, приславшие Зеленского в большую политику, отнесутся к этим господам с присущей им иронией.
- Вкладення
-
- 111_.jpg (48.04 Кіб) Переглянуто 2315 разів
крайня тітонька справа
то вона?

то вона?

я тоже обратила внимание.. похожа
А от любителей супрун
уже открестились?
Прес-конференція штабу Зеленського присвячена контролю за виборами
Зе! Команда буде вести паралельний підрахунок голосів і здійснювати контроль за виборами не тільки безпосередньо на виборчих дільницях, а і в онлайн-режимі.
Спікери:
1. Іван Баканов — керівник передвиборчого штабу Володимира Зеленського
2. Олександр Корнієнко — координатор Зе!Команди
3. Олександр Ольшанський — експерт у сфері інформаційних технологій
4. Вадим Галайчук — головний юрист передвиборчого штабу Володимира Зеленського.
Зе! Команда буде вести паралельний підрахунок голосів і здійснювати контроль за виборами не тільки безпосередньо на виборчих дільницях, а і в онлайн-режимі.
Спікери:
1. Іван Баканов — керівник передвиборчого штабу Володимира Зеленського
2. Олександр Корнієнко — координатор Зе!Команди
3. Олександр Ольшанський — експерт у сфері інформаційних технологій
4. Вадим Галайчук — головний юрист передвиборчого штабу Володимира Зеленського.
Фрося писав: ↑ Прес-конференція штабу Зеленського присвячена контролю за виборами
.....................................................................................................................
Я тебе поцілую. Потім. Якщо захочеш.........<C>.