на Банковій хтось завив... принесли рейтинги
- Telecaster
Re: на Банковій хтось завив... принесли рейтинги
та не гоніть ви коней
за 8 місяців чьорті чого може статися...
за 8 місяців чьорті чого може статися...
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Вячеслав Ільченко
13 ч ·
Сьогодні КМІС оприлюднив нові рейтинги. Якщо коротко, то Юлія Тимошенко вперше перетнула "психологічний бар'єр" в 20% - за нинішніми рейтингами їй дають від 21,6% до 22,8% по відношенню до тих, хто визначився із своїм вибором.
Петро Порошенко, навпаки, упав на шосте місце з його 10,5%.
Крім того, мало хто звернув увагу, але за новими оцінками антирейтинг Тимошенко упав до 22.3%. Тоді як у березні аналітик Главкома П. Вуєць оцінював її антирейтинг в цілих 60%. Тепер до цієї цифри упевнено наближається Порошенко, чий антирейтинг досяг рекордної цифри в 48.3%.
Що опосередковано свідчить, що соціологи уже попросту не мають ресурсу для "приховування" стрімкого росту рейтингів Тимошенко, і не менш карколомного падіння рейтингу чинного президента. Електорат Тимошенко збільшується, а від Порошенка відвертається навіть його "ядерний" електорат. Крім того, відсоток тих, хто не визначився, почав зменшуватись.
Ці соціологічні показники я схильний вважати більш-менш адекватними, перш за все тому, що про це свідчить активізація брудних інформаційних вкидів проти Тимошенко якраз останніми днями.
- розпочав діяльність відомий чорнопіарник Тарас Чорноїван, який почав активно засмічувати мережу фейковими новинами про Тимошенко. Особливо доставила новина про те, як Артур Чечоткін, чоловік Жені Тимошенко, примудрився всього за 9 млн. дол. придбати намисто св. Януарія - один із національних скарбів Італії, який насправді вартує чуть менше мільярда.
- вітчизняна прокуратура знову реанімувала справу Лазаренка. Поки що тихою сапою, пред'явивши звинувачення Андрію Миханіву, дрібному спільнику Лазаренка, який буцімто виводив в Швейцарію 16 млн. дол. Сума сміховинна - наші олігархи більше просаджують на марочні вина та шампанські - однак вона "легалізовує" вкиди стосовно справи Лазаренка в інфосферу.
Це свідчить про те, що в хід йдуть уже передвиборчі заготовки, які мають за будь-яку ціну понизити рейтинг Тимошенко, в тому числі реанімацією закладених іще Манафортом "закладок".
Опитування проводилось з 7 по 21 червня, тобто, ми уже маємо справу з першими ефектами Нового Курсу (поки що на базовому рівні - так як на виборців діяла швидше реклама та рамкова аналітика, ніж реальна суть пропозицій Тимошенко).
Загалом же причинами такого ривка Тимошенко я бачу наступне:
- перш за все, почав виходити із тіні "молодий" електорат Тимошенко. Цей тренд буде наростати, тому що різке падіння антирейтингу Тимошенко свідчить про те, що спроби перетворити її на "токсичного" політика уже не працюють. Люди починають пишатись тим, що є прихильниками Тимошенко.
- Форум Нового Курсу, організований Тимошенко, все-таки зміг завоювати увагу широкого кола "невизначених", і частково змінив їх думку. Цей тренд також буде наростати. тому що поки що немає дискусії про ідеї, висловлені Тимошенко. Є лише уявлення, що Тимошенко - єдина із політиків, яка готова обговорювати не тільки тактичні дії, а й комплексну стратегію, і саме це поки що справило основний фактор збільшення рейтингу.
Приблизно так. Будемо спостерігати за динамікою далі. Щось мені підказує, що нас вона не розчарує.
- Telecaster
треба бути на чеку
за 8 місяців ми ще такого надивимося
не виключаю навіть терор і різні провокації...
шоб зберегти владу ці свині підуть на все
але і це фуйня
революції стали фуфло бо то і було фуфло
давай плюй якщо не розумієш як толпу гоняти туди сюди
справа в іншому - СУСПІЛЬСТВУ стало ПОФУЙ і це те що реально може остаточно заболотити нас
їм пофуй шо у голови цвк замок більший ніж у королеви британії
шо ніхто не сидить і ніхуя не розлідувано... розумієте?
їм стало просто пофуй - ось де міна!
за 8 місяців ми ще такого надивимося
не виключаю навіть терор і різні провокації...
шоб зберегти владу ці свині підуть на все
але і це фуйня
революції стали фуфло бо то і було фуфло
давай плюй якщо не розумієш як толпу гоняти туди сюди
справа в іншому - СУСПІЛЬСТВУ стало ПОФУЙ і це те що реально може остаточно заболотити нас
їм пофуй шо у голови цвк замок більший ніж у королеви британії
шо ніхто не сидить і ніхуя не розлідувано... розумієте?
їм стало просто пофуй - ось де міна!
- Telecaster
запомні ті агінт, шіб ніхто не здігадався робі вігляд шо ті націналіст і у тібе все у грівнє
у "рейтинга" тоже вышли новые. наш славэтный кэрманыч проигрывает даже клоунам - вакарчуку и заленскому. срамота, бля.
- Telecaster
опоблок о тут проблема.
це як гідра чи спрут...
ніякий це не опоблок!
хто поняв той зрозумів
Антирейтинг електоральних симпатій українців очолює чинний президент України Петро Порошенко. Про це свідчать результати дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг». Так, половина респондентів заявили, що не проголосували б за нього у жодному випадку.
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10217633- ... padku.html
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10217633- ... padku.html
Тимошенко, #Зеленский и Бойко лидируют в президентском рейтинге – новый опрос от Института анализа и прогнозирования

- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Люди, слухаю Смешко і дивуюсь. Яка ж розумна людина! треба майбутньому президенту обов'язково брати його в свою команду на найвищу посаду.
- DSMechanic
Тупенький наїзд від "біомаси". У неї працюють групи по різним напрямкам, керівники груп - і є першочерговими кандидатами на відповідні посади. Озвучували і не раз. Вам самим пофіг, то чого комнтувати. Як дитина коли вуха закриє і кричить - я не чую і не знаю.
т.е., они конкретно отрабатывают будущие посады? Ну допустим, а откуда они берутся, кто их подбирает, кадрово?DSMechanic писав: ↑Тупенький наїзд від "біомаси". У неї працюють групи по різним напрямкам, керівники груп - і є першочерговими кандидатами на відповідні посади. Озвучували і не раз. Вам самим пофіг, то чого комнтувати. Як дитина коли вуха закриє і кричить - я не чую і не знаю.
Типа, отработаешь хорошо на выборах, будешь министром чего ни будь?
- DSMechanic
Вони з нею досить давно.
От дивіться - мені повністю пофіг кандидат Бойко, щось згадують про нього, інформація дотична - типо яку шкоду він наносить. Тому я не знаю хто його кандидати на посади, але і не плачусь що мені це не донесли.
Навіть тут згадували хто такі Сенченко, Немиря, Кужиль.
От дивіться - мені повністю пофіг кандидат Бойко, щось згадують про нього, інформація дотична - типо яку шкоду він наносить. Тому я не знаю хто його кандидати на посади, але і не плачусь що мені це не донесли.
1.кто они, чем знамениты? Или это «сикредная каманда»?DSMechanic писав: ↑ Вони з нею досить давно.
2. и правильно, не надо плакаться, юля сама разберётся, кого куда назначить. Не впервой.
- DSMechanic
Потролити, то потролити, але скучно, нема настрою відповідати. Вам же не хочеться ще знати, вам аби вставити "біомаса" "Юля тіпа сама все розбереться" в негативному напрямку, наче вона всих ігнорує.
нет. Ну если у неё не так как у прочих, хотелось бы это знать.DSMechanic писав: ↑Потролити, то потролити, але скучно, нема настрою відповідати. Вам же не хочеться ще знати, вам аби вставити "біомаса" "Юля тіпа сама все розбереться" в негативному напрямку, наче вона всих ігнорує.
Вот к примеру, экс правая рука, Турчинов, это кадровая ошибка, или сознательное решение.