Конец операции "Резидент"

DSMechanic

Re: Конец операции "Резидент"

Повідомлення DSMechanic » 26 березня 2019, 22:12

Фрося писав: Находясь в штабе АТО в реальном времени и ничего не знал,ничего не передавал и ни в чем не виноват?
Де я таке написав???
Що контретно він знав і скільки йому сидіти, якщо доживе до арешту - можно багато писати. Але озвучив він виключно кацапські фейкі які ті розповсюджують.

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 березня 2019, 22:22

DSMechanic писав: Але озвучив він виключно кацапські фейкі які ті розповсюджують.
На камеру,а без камеры?Ты так пишешь,как будто его агентом заслали...раз фейки говорит. :pardon:

ЮРІЙ БУТУСОВ: ЗРАДНИК З СБУ ПРОЗОРОВ – КИМ ВІН БУВ І ЧОМУ ЙОГО НЕ ЗААРЕШТУВАЛИ ПІСЛЯ ПІДОЗР В УКРАЇНІ ТА ПОЇЗДКИ В РФ
https://prefiksblog.co.ua/zradnik-z-sbu ... cho/bogun/

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 26 березня 2019, 22:58

Фрося писав: На камеру,а без камеры?
Так, спочатку. Поточна тема була заведена інгваром щоб підняти начебто причетність України до злочинів рівня Гаагського трибуналу, які кацапи регулярно намагаються перекинути на нас, і цей тіпа свідок мав це підтвердити. На що я заважив що він озвучив фактино слово в слово, без якихось "подробиць", що взагалі нема змісто обговорювати його відео.

Звісно це не повод ігнорувати ситуацію взагалі. Як допустили? Чому не заарештували? Все про що пише і Бутусов. Чи ви намагаєтесь підпівувати інгвару - раз сбу-шник, то все що він розказує про той же Боінг - правда?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 26 березня 2019, 23:22

ingvar писав:
Vollmer писав: Зауваж, це я ще не питаю тебе, що то за студія така ??? А це питаннячко, якраз - центрове, правда ж?
Не вопрос: это украинский телеканал ЧП.INFO.
просто в том, выставленном мною видео, уже чужая ретрансляция

...........................................................................................................................................

Морально поламаний в сєпарському підвалі пацан, розповідає у мусорській студії, про те, що до нього доходили чутки. Мусорам, зацікавленим у гнобленні добровольців. На прямо поставлене питання про розстріли і грабунки, бо мусорів, зрозуміло більше нічого не цікавить.

Це те саме "Мусор - Продакшен", яке знімало фейкові ролики про Юльку в тюрмі, і тому подібні.
Крім моральної поламаності, пацан може бути шантажований після полону. Ти про це не думав?
Чи ФСБ відпускає жертви просто так, із воздушним поцілунком, і з печивом і пляшкою оранжаду на дорогу?

Це не є жоден доказ нічого взагалі.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 26 березня 2019, 23:24

Послухав перші 7 хв. Поки ніякої конкретики.
Таке враження що слухаю розповіді Захараста зразка 2015 року...

Якщо це дійсно такий супер пупер спеціаліст, то він принаймі мав би розповісти щось нове.
Але нового нічого - всі ті вигадки, якими були заповнені Вк та Однокласники того часу.

Не знаю чи варто далі слухати.

Думаю з імовірністю 99,99% що про Пепе він не згадає ні словом.

Далі розповідає які "погані" добробати, і о яке співпадіння - вони ж Пепі як кістка в горлі.
Востаннє редагувалось 26 березня 2019, 23:26 користувачем Амосенко Олег, всього редагувалось 1 раз.

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 березня 2019, 23:25

DSMechanic писав: Чи ви намагаєтесь підпівувати інгвару - раз сбу-шник, то все що він розказує про той же Боінг - правда?
Не приписывай мне того,чего я не писала.Это ты же написал,что он только рассказывал о том,что все знают?
Вот меня и зацепило,что ты не учитываешь того,что он не сказал на камеру.И если бы я была согласна с інгваром,я бы Бутусова не поставила.
Логично?
А так да,нес пургу-фейки,которые все мы знаем. :gs:

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 26 березня 2019, 23:27

Далі розповідає який поганий Азов, бо не підпорядкований Пепе а слухає Авакова. І яке спіпадіння - зараз Азов як кістка в горлі Пепе.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 26 березня 2019, 23:31

О уже пішли американські і британські спеціалісти :lol: :lol: :lol: 16 хвилина. Дивно чого не згадав про литовських та польских, про яких волала вата у 2014 :lol: Не кажучи про негрів з НАТО.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 26 березня 2019, 23:36

До 21 ї хвилини дослухав - далі йдуть питання до нього.
По суті в свої розповіді нічого конкретного. Якась муть. І Пепе святий. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ну його, не бачу сенсу дивитися далі.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 26 березня 2019, 23:42

Амосенко Олег писав: Далі розповідає який поганий Азов, бо не підпорядкований Пепе а слухає Авакова. І яке спіпадіння - зараз Азов як кістка в горлі Пепе.

Нєєєєєє...............!!! Там гірше !!! Їм не вдалися численні спроби загнуздати "Азов".
Вони поработили ПС Яроша, знищили добробати, зашугали "Свободу", знайшли підхід до КУН, та інших.
Але - не до "Азова" !!! Язичники вперто тримаються власних принципів, і зневажають зрадника і брехуна.
А зараз вже стали центром кристалізації спротиву, і прикладом для цивільних і військових патріотів.

Ба, ще гірше, "Азов" має виходи на російську антипутінську націоналістичну опозицію, і на білоруську. Що вже конкретно підриває позиції Путіна у нього вдома. Але Пєціку не вдалося виконати замовлення куратора на знищення "Азова".

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 27 березня 2019, 10:46

Спокойно, граждане! О том, чтобы верить всему, о чём говорят в интервью, речь не идёт.
Но, как информация к размышлению, определённый интерес вызывает.
Для меня ключевой фразой в интервью с Резниченко является то, что "... багато людей йшло на фронт з вiдчаю" и "вони до вiйни були нiким".
Это говорит о многом.
Человеческий фактор, знаете ли :umnik2:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 березня 2019, 16:21

ingvar писав: ..........................................................................................................................................
Для меня ключевой фразой в интервью с Резниченко является то, что "... багато людей йшло на фронт з вiдчаю" и "вони до вiйни були нiким".
Это говорит о многом.
Человеческий фактор, знаете ли :umnik2:

Продовжуєш смакувати висловлювання, зроблені під тиском, психічно скаліченою людиною ???
І робити з того глибокі висновки?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 березня 2019, 16:27

Це називаєцця "хоч тушкою, хоч чучєлком".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 27 березня 2019, 21:54

Vollmer писав: Продовжуєш смакувати висловлювання, зроблені під тиском, психічно скаліченою людиною ???
І робити з того глибокі висновки?
Предполагаю,что подобное могут рассказать сотни участников тех событий. Да и о каком давлении можно говорить, когда он уже давно в Украине и на украинском же тв :umnik2:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 березня 2019, 23:29

ingvar писав: .............................................................................................................................................................................
Предполагаю,что подобное могут рассказать сотни участников тех событий. Да и о каком давлении можно говорить, когда он уже давно в Украине и на украинском же тв :umnik2:

"Когда мнє надо - я глухой !!!"
Ти не можеш бути аж настільки дурний, як прикидаєшся. Це невірогідно.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 28 березня 2019, 17:18

Vollmer писав:
"Когда мнє надо - я глухой !!!"
Ти не можеш бути аж настільки дурний, як прикидаєшся. Це невірогідно.
Ничего не остаётся, как вернуть тебе же твои замечания. Ибо налицо настойчивое непризнание того, что является изнанкой любого военного конфликта и уж тем более с участием такого количества добровольцев. Дискуссия может вестись лишь о масштабах этих преступлений.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 березня 2019, 17:37

ingvar писав: ...................................................................................................................................................................................
............ тем более с участием такого количества добровольцев. Дискуссия может вестись лишь о масштабах этих преступлений.

Ти не в матеріалі.
Рівень мотивації, дисципліни, свідомості у добровольчих підрозділах - завжди вищий.
Певні військові спеціальності, практично, потребують тільки добровольців, як снайпери, розвідники, санітари, літуни, сапери, моряки, протитанкова артиллерія, т.п. Там, де свідомість, дисципліна, здатність до самопожертви - необхідна умова функціонування.

А ти співаєш тієї ж пісеньки, що і ансамбль пєциків, про аморальність і злочинні нахили кожного, хто назвався добровольцем.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 28 березня 2019, 18:43

Vollmer писав:
Ти не в матеріалі.
Рівень мотивації, дисципліни, свідомості у добровольчих підрозділах - завжди вищий.
Певні військові спеціальності, практично, потребують тільки добровольців, як снайпери, розвідники, санітари, літуни, сапери, моряки, протитанкова артиллерія, т.п. Там, де свідомість, дисципліна, здатність до самопожертви - необхідна умова функціонування.

А ти співаєш тієї ж пісеньки, що і ансамбль пєциків, про аморальність і злочинні нахили кожного, хто назвався добровольцем.
Только не зная, какова человеческая натура и как она себя проявляет в атмосфере полной безнаказанности, можно делать выводы подобные твоему. Представь себе человека, которым на гражданке, фигурально выражаясь, вытирали задницу, вдруг получает оружие. "Кто был никем, тот ..." дальше сам знаешь.
Ну и позволю себе напомнить, что речь идёт не о каждом втором, а определённом проценте участников. Вопрос лишь в том, каков этот процент? И, понятное дело, обвинять в этом скопом всех добровольцев, не только глупо, но и преступно.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 29 березня 2019, 03:20

мене щас забанять
порося каже ... ваше ато за пару тижнів закончу... ібітся там самі...
головне зараз
ШПІОН ПОРОСЯ РОЗВОРУВАВ І РОЗВРАТИВ МЕНТАЛЬНО КРАЇНУ!

я не розумію ви шо дебsли?
я про це 5 років кричу ... всі блогери кричать... ви читати вмієте?
за щарія вони банять... та він зробив більще чим всі ваші сбу rolled into one
а за ХРЯКА не хочете?

народ дебілів який співає свій геноцидний гімн!

:negative:
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

главспец

Повідомлення главспец » 29 березня 2019, 06:38

Vollmer писав: Рівень мотивації, дисципліни, свідомості у добровольчих підрозділах - завжди вищий.
в самом деле? А бандформирования, того же Махно и прочих атаманов как были по «свідомості, дисципліни» и пр?
Как там с мотивацией участия в процессе?

Відповісти