Де я таке написав???
Що контретно він знав і скільки йому сидіти, якщо доживе до арешту - можно багато писати. Але озвучив він виключно кацапські фейкі які ті розповсюджують.
На камеру,а без камеры?Ты так пишешь,как будто его агентом заслали...раз фейки говорит.DSMechanic писав: ↑ Але озвучив він виключно кацапські фейкі які ті розповсюджують.
Так, спочатку. Поточна тема була заведена інгваром щоб підняти начебто причетність України до злочинів рівня Гаагського трибуналу, які кацапи регулярно намагаються перекинути на нас, і цей тіпа свідок мав це підтвердити. На що я заважив що він озвучив фактино слово в слово, без якихось "подробиць", що взагалі нема змісто обговорювати його відео.
Не приписывай мне того,чего я не писала.Это ты же написал,что он только рассказывал о том,что все знают?DSMechanic писав: ↑ Чи ви намагаєтесь підпівувати інгвару - раз сбу-шник, то все що він розказує про той же Боінг - правда?
Амосенко Олег писав: ↑ Далі розповідає який поганий Азов, бо не підпорядкований Пепе а слухає Авакова. І яке спіпадіння - зараз Азов як кістка в горлі Пепе.
ingvar писав: ↑ ..........................................................................................................................................
Для меня ключевой фразой в интервью с Резниченко является то, что "... багато людей йшло на фронт з вiдчаю" и "вони до вiйни були нiким".
Это говорит о многом.
Человеческий фактор, знаете ли![]()

Предполагаю,что подобное могут рассказать сотни участников тех событий. Да и о каком давлении можно говорить, когда он уже давно в Украине и на украинском же тв
ingvar писав: ↑ .............................................................................................................................................................................
Предполагаю,что подобное могут рассказать сотни участников тех событий. Да и о каком давлении можно говорить, когда он уже давно в Украине и на украинском же тв![]()
Ничего не остаётся, как вернуть тебе же твои замечания. Ибо налицо настойчивое непризнание того, что является изнанкой любого военного конфликта и уж тем более с участием такого количества добровольцев. Дискуссия может вестись лишь о масштабах этих преступлений.
ingvar писав: ↑ ...................................................................................................................................................................................
............ тем более с участием такого количества добровольцев. Дискуссия может вестись лишь о масштабах этих преступлений.
Только не зная, какова человеческая натура и как она себя проявляет в атмосфере полной безнаказанности, можно делать выводы подобные твоему. Представь себе человека, которым на гражданке, фигурально выражаясь, вытирали задницу, вдруг получает оружие. "Кто был никем, тот ..." дальше сам знаешь.Vollmer писав: ↑
Ти не в матеріалі.
Рівень мотивації, дисципліни, свідомості у добровольчих підрозділах - завжди вищий.
Певні військові спеціальності, практично, потребують тільки добровольців, як снайпери, розвідники, санітари, літуни, сапери, моряки, протитанкова артиллерія, т.п. Там, де свідомість, дисципліна, здатність до самопожертви - необхідна умова функціонування.
А ти співаєш тієї ж пісеньки, що і ансамбль пєциків, про аморальність і злочинні нахили кожного, хто назвався добровольцем.