Агент Кремля- Степан Хмара?
Re: Агент Кремля- Степан Хмара?
я и не парюсь, интересно наблюдать клинические случаи.
Прикинь, некоторые отслеживают и «анализируют» ситуацию в Венесуэле! Непосредственно из Урюпинска...
п.с.
хотелось бы узнать: а как, по их мнению, в Гондурасе?
Прикинь, некоторые отслеживают и «анализируют» ситуацию в Венесуэле! Непосредственно из Урюпинска...
п.с.
хотелось бы узнать: а как, по их мнению, в Гондурасе?
Є ще крутіші придурки - астрономи-любителі. Не зтикався? Поспостерігай, тобі мабуть теж цікаво буде. Замість того, щоб православно купувати айфони й джипи, або кушать воттку, купують телескопи й зирять із Урюпінска на речі, куди віддаленіші аніж Венесуела й Гондурас.
Відсліжують, "аналізірують"... От болвани, нє?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не согласен!Sintez писав: ↑Є ще крутіші придурки - астроном-любител. Не зтикався? Поспостерігай, тобі мабуть теж цікаво буде. Замість того, щоб православно купувати айфони й джипи, або кушать воттку, купують телескопи й зирять із Урюпінска на речі, куди віддаленіші аніж Венесуела й Гондурас.
Відсліжують, "аналізірують"... От болвани, нє?
они даже реальные открытия иногда делают! И ввиду того, что это объективно, их признают.
"Признають" - хто саме? "Наукове сообщєство"?
"Об'єктивно признають"?
А хто тобі сказав, що спостереження за Венесуелою не приносять нам откритій чюдних, про котрі Пушкендт писав? Що, їх ніхто не "признають"? І шо? Спостереження ці можуть бути куди кориснішими за спостереженнями за Бетою Касіопеї хоча б тому, що розвиток подій у Венесуєлі цілком може бути повторений в Україні. Або кацапії.
"Об'єктивно признають"?
А хто тобі сказав, що спостереження за Венесуелою не приносять нам откритій чюдних, про котрі Пушкендт писав? Що, їх ніхто не "признають"? І шо? Спостереження ці можуть бути куди кориснішими за спостереженнями за Бетою Касіопеї хоча б тому, що розвиток подій у Венесуєлі цілком може бути повторений в Україні. Або кацапії.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
фантазируешь?
Если астроном-любитель сфоткал, выложил, прочие подтвердили - это открытие.
Реальное.
А если любитель из Урюпинска блеет про «ситуацию в Венесуэле», которую только на карте видел... Сам понимаешь.
Если астроном-любитель сфоткал, выложил, прочие подтвердили - это открытие.
Реальное.
А если любитель из Урюпинска блеет про «ситуацию в Венесуэле», которую только на карте видел... Сам понимаешь.
Не понімаю.
Чим фотографії Венесуели відрізняюцця від фотографій зоряного неба?
Чим фотографії Венесуели відрізняюцця від фотографій зоряного неба?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
видишь ли, любитель может сделать фото. Картинка зафиксирована. Объективно.
А рассуждения любителя из Урюпинска про социальные и политические процесс на другом конце света всего лишь его дилетантские фантазии, на тему инфы из интернета. И не факт, что достоверной.
Тобто фотографії з Венесуели - несправжні? Фотошоп? Необ"єктивні? Так любитель із Урюпінська може нашкребти грошей і поїхати у Каракас, і пересвідчитися... Як не боїцця, звичайно. А любитель-астороном може полетіти на Тау Кита? Поки що далі Місяця не літали, й то, якщо не брешуть. Так шо тут ще велике питання по "об"єктивності"

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну это ты придуриваешся! Фото есть фото. Объектив не врёт, ибо он объективен! А политолог-аматор врёт. Всегда, вынуждено. Ибо не обучен иSintez писав: ↑Тобто фотографії з Венесуели - несправжні? Фотошоп? Необ"єктивні? Так любитель із Урюпінська може нашкребти грошей і поїхати у Каракас, і пересвідчитися... Як не боїцця, звичайно. А любитель-астороном може полетіти на Тау Кита? Поки що далі Місяця не літали, й то, якщо не брешуть. Так шо тут ще велике питання по "об"єктивності"
туп. Априори.
Так я не слухаю політолухів, а дивлюся фотки і відео. Зняті об"єктивом. Як астороном у телескоп. А астороном-аматор "обучєн"? Чи ти під "політологом-аматором" маєш на увазі мене?главспец писав: ↑ну это ты придуриваешся! Фото есть фото. Объектив не врёт, ибо он объективен! А политолог-аматор врёт. Всегда, вынуждено. Ибо не обучен иSintez писав: ↑ Тобто фотографії з Венесуели - несправжні? Фотошоп? Необ"єктивні? Так любитель із Урюпінська може нашкребти грошей і поїхати у Каракас, і пересвідчитися... Як не боїцця, звичайно. А любитель-астороном може полетіти на Тау Кита? Поки що далі Місяця не літали, й то, якщо не брешуть. Так шо тут ще велике питання по "об"єктивності"
туп. Априори.
До речі, я маю фотку, де об"єктив (він же не врьот, еге?) цілком "об"єктивно" показує, що над водою стирчать п"ять цілком окремих і незалежних пальців. Хоча вони - пальці однієї руки, зхованої під водою...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
мля...Sintez писав: ↑Так я не слухаю політолухів, а дивлюся фотки і відео. Зняті об"єктивом. Як астороном у телескоп. А астороном-аматор "обучєн"? Чи ти під "політологом-аматором" маєш на увазі мене?
До речі, я маю фотку, де об"єктив (він же не врьот, еге?) цілком "об"єктивно" показує, що над водою стирчать п"ять цілком окремих і незалежних пальців. Хоча вони - пальці однієї руки, зхованої під водою...
ты не понимаешь разницы между фоткой объекта и интерпретации некой ситуации аматором, никогда не бывавшим в Венесуэле? Ну прикинь, тебе интересно мнение, по этому поводу, потомственного водопроводчика (сантехника)?
Мне - нет.
Мені інтрєсєн феномен потомствєного чиновника, котрий дні напрольот розказує мені на політичному форумі, як йому байдужа політика.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!