https://echo.msk.ru/amp/news/2400181-ec ... ssion=true
Честно говоря, не ожидал
Честно говоря, не ожидал
Тимошенко не намерена поддерживать во втором туре выборов ни Петра Порошенко, ни Владимира Зеленского 
Re: Честно говоря, не ожидал
А чого "ожидал"? Що Юлька підтримає когось із "нанайських мальчікофф"? Котрі вкрали у країни шанси на якісь реальні реформи? З якого переляку?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
Зеля провалиться, а їй його знову у провину ставити розумники будуть? Нафіг надо.
А чого вона має підтримувати Бєню Коломойського, який ще гірше Пєті? Дуже розумне рішення. Я б на її місці звернувся до своїх виборців і сказав-вибирайте самі, за кого тепер голосувати, хай це буде ваш вибір.
А якщо це все - акуратно розіграна операція "прєємнік" ???
А Юля влізе із підтримкою ???
Нє. Хай повоюють між собою. А Юля подивиться результат, доб'є переможця, візьме владу, і наведе порядок.
А Юля влізе із підтримкою ???
Нє. Хай повоюють між собою. А Юля подивиться результат, доб'є переможця, візьме владу, і наведе порядок.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
То підтримаймо мальчіка Бєню? З якого переляку Юлька це робитиме? Зєля - це воплощьоний ідіотизм толпи. Ні, я не виключаю, що Бєня порівняно з Пєтєю більш прогресивніший. Але Бєня, як і Пєтя, має "богом" Мамону, отож самопожертви від нього чекати марно. А Україні зараз саме вона потрібна. Юлька вже показувала, що здатна працювати 24 години й спати на розкладушці. Зєля? Він може й готовий, але що він вміє?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Беня, Зеля...Sintez писав: ↑
То підтримаймо мальчіка Бєню? З якого переляку Юлька це робитиме? Зєля - це воплощьоний ідіотизм толпи. Ні, я не виключаю, що Бєня порівняно з Пєтєю більш прогресивніший. Але Бєня, як і Пєтя, має "богом" Мамону, отож самопожертви від нього чекати марно. А Україні зараз саме вона потрібна. Юлька вже показувала, що здатна працювати 24 години й спати на розкладушці. Зєля? Він може й готовий, але що він вміє?
Как бы там ни было, но хоть какой-то шанс на изменения к лучшему, какая-то новизна. А тут у Петюни снова засветился слабый огонёк надежды на второй срок. И эту надежду в него сегодня вселила та, за которую мы пару дней назад отдали свои голоса.
Да, весело живём!
Кстати, а не слишком ли высоко была оценена мудрым украинским народом её способность "работать по 24 часа в сутки" (да ещё и вставать на час раньше)? - Аж 15%!
Просто охренеть можно от такой высокой оценки
Ребяты, может мы дурдом не форумный, а настоящий?
Якщо, напримєр, чоловік взнаЄ, що його жінка поміняла коханця, він має радіти? Ну, все ж, ізмєнєнія!
"Ви" отдалі за Тимошенко?! Мбугагась. Ага. Нє, ну вірю, чьо. Арбузы совсем обнаглели...
"Ви" отдалі за Тимошенко?! Мбугагась. Ага. Нє, ну вірю, чьо. Арбузы совсем обнаглели...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
По-перше, останнє слово ще не сказане, ще є час.
По-друге, після категоричної заяви Зе, що він не буде залучати політиків зі старої гвардії, чого ви хотіли почути від Юлі?
Як розумна жінка вона почекає, що скаже надалі це хлопченятко. Все залежить від його оточення, що йому нашепче.
Але як мудра жінка вона посильно допоможе, щоби стара влада пішла туди, де їй місце. І підтримає, швидше не прямо, а якось побічно.
Така моя думка.
По-друге, після категоричної заяви Зе, що він не буде залучати політиків зі старої гвардії, чого ви хотіли почути від Юлі?
Як розумна жінка вона почекає, що скаже надалі це хлопченятко. Все залежить від його оточення, що йому нашепче.
Але як мудра жінка вона посильно допоможе, щоби стара влада пішла туди, де їй місце. І підтримає, швидше не прямо, а якось побічно.
Така моя думка.
это ты точно, подметил! Но если ты внимательно посмотришь тот ролик, про быт премьера, это не «розкладачка», а массажная кушетка.
п.с.
не, ну кто в реале этот девас не юзали, могут и не понять, шо воно такое...
- Pestilence
- Чефхелфер
Я схожу проголосую только чтобы свин не остался, но никаких иллюзий по ЗЕ нет. Разве что будет использовать время до выборов в ВР в пользу народа, чтобы собрать голосов и воспользуюсь его подачками, к примеру в виде дешевой растаможки, если таковая будет
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Pestilence писав: ↑ Я схожу проголосую только чтобы свин не остался, но никаких иллюзий по ЗЕ нет. Разве что будет использовать время до выборов в ВР в пользу народа, чтобы собрать голосов ...
а інші протипсіхи своєю бездіяльністю продовжать це жах без кінця
- DSMechanic
Зараз розгорілась в фейсбуці неприємна сварка.Pestilence писав: ↑ Я схожу проголосую только чтобы свин не остался, но никаких иллюзий по ЗЕ нет. Разве что будет использовать время до выборов в ВР в пользу народа, чтобы собрать голосов и воспользуюсь его подачками, к примеру в виде дешевой растаможки, если таковая будет
Два логічні варіанти - обоє рябоє, Зеля - підстава від олігархату, ще й ватна з низкою досить хамських і цінічних висловлювань як до України, так і по Юлі. Підримувати такого - себе не поважати.
Другий - Мародера таки скидати треба.
Неприємність в тому що почали один одного ображати і називати засланцями. Хоча з обома варіантами - постійні юльки зустрічаються.
Як на мене - не афішувати голосування за Зелю, трохи відсторонитись і нагадувати - це їх вибір. А то вже у зеленки Юлю крайню роблять за власну перемогу і пішли наїзди за непідтримку. Зразу нафіг цей грузинський десант (бо з відомих Саквареліздзе наїхав) з претензіями.
Якщо Сакварелідзе хоче справедливості, то най подає в суди на правдивість цифр голосування, а вже потім претензії кидає...
Особисто у мене претензії до самопомочі та сраного полковника, хоча і вони пофік...
Особисто у мене претензії до самопомочі та сраного полковника, хоча і вони пофік...
Так. Але і вони обоє - тільки фрагмент системи викривлення результату.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Так. Але барига разом із фальсіфікаціями набрав свій максимум, а Юлька навіть за фальсіфікацій недобрала, але гарантовано вийшла б, як би не всіляки скотиняки із манією величі...
Хоча нахрєна такі посіпаки... адже досвід блокування із НУ, ще на пам'яті...
Тож як не крути, а маємо те, що маємо...
Маем вариант такой, шо скидывать свыню надо, или потом уже хрен ты его сковырнешь, когда этот скотомогильник застынет как у кацапов. Замена, мягко говоря, не ахти, но даст хоть передышку до парламентских, тем более до осени "новые лица" изрядно поблекнут.
Да понятно, что артист Вова это едва ли не последний шанс на перемены. Не то ещё целых 5 лет ...