Дебати Порошенко-Зеленский.

Sintez
Єретик

Re: Дебати Порошенко-Зеленский.

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2019, 01:54

Нечай писав:
Sintez писав: Ваша перепалка по суті не має сенсу. Нам нав'язана мафією класична "дилема в'язня". Якщо грати по її умовах, то безумовно Зе, пофігу що за ним стоїть Коля Мойський. Тому що Коля здасть країну Ізраїлю, да, витисне соки конкретно, але живцем залишить. Педро - це жидам кацапським, ті толпу на м'ясо пустять, бо окрім торгівлі сировиною ні на куй не здатні.

"Проти всіх" реально має право виступати той, хто може НАВ'ЯЗАТИ СВОЮ ГРУ. Якийсь план. Інакше - просто МУДАК, що свого часу і з'ясувалося.
Ви про такі речі розумні базарите. а несете таку пургу! У вас талант все бачити і нічого не розуміти з баченого. Бєня, як і Пєтя-рафінований жлоб, який продасть хоч Україну,хоч рідну матір тому. хто більше заплатить. І національність покупця тут ролі не грає.
Я не претендую на досконалість.

План є?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 06 квітня 2019, 07:50

Sintez писав: "Проти всіх" реально має право виступати той, хто може НАВ'ЯЗАТИ СВОЮ ГРУ. Якийсь план. Інакше - просто МУДАК
гарно сказано, беру в тимчасовий підпис

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 06 квітня 2019, 09:00

Нечай писав: Я все десять лет на форме пытался сделать так, чтобы вы начали хоть немного думать. Но видно украинцы и думать-понятие несовместимые.
Как тебе объяснить, чтоб понял...то что ты имеешь ввиду под "думать", это просто кретинизм. Ну вот ты терапевт, а твоим знаниям лечит мозг ученик пту по обработке металлов напильником...попробуй ему объяснить что он не прав...

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 06 квітня 2019, 09:03

Нечай писав: Ви про такі речі розумні базарите. а несете таку пургу! У вас талант все бачити і нічого не розуміти з баченого. Бєня, як і Пєтя-рафінований жлоб, який продасть хоч Україну,хоч рідну матір тому. хто більше заплатить. І національність покупця тут ролі не грає.
Еще раз пытаюсь достучаться до идиота: у нас сегодня нет другого механизма, кроме как сменить их. Что делать? Порошенко оставить? :snooks:

главспец

Повідомлення главспец » 06 квітня 2019, 09:34

Нечай писав:
Sintez писав: Справжнього Путіна вже давно немає. А хуйло, схоже, вічне, як МакЛауд, як "ветерани" ВВВ.
Таки да. В Рашке давно ходят слухи, что лейтенант Володя Путин уже лет двадцать, как ласты склеил, а вместо него юзают двойника. Есть и доказательства. К примеру, когда корреспондент одной из немецких газет задала вопрос Путину на немецком языке, тот вопроса не понял. Хотя настоящий Путин знал этот язык в совершенстве-он работал в ФРГ. Есть и другие нюансы.
примерно, как и «отравление» инсультом 75-летнего старика-Сталина, организм которого прошел две войны, тюрьмы-ссылки +"излишества нехорошие(с)"?
Убедительно! Вполне.

главспец

Повідомлення главспец » 06 квітня 2019, 09:40

Vollmer писав: Це, приблизно, як я скажу, що я, поки що, не переможець "Тур де Франс", але, якби очолив пелетон, то показав би високий класс, іще краще, ніж Армстронг, Анкетіль, чи будь-хто із минулих великих переможців.
Вы гонщик-шоссейник? А как можно «очолити пелетон»? И, главное - зачем?!
Некоторое время ехать впереди? Уйти в отрыв? Или есть ещё более экзотические версии?

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 06 квітня 2019, 10:20

не розумію навіщо ці дебати
шо ми такого маємо почути? петя буде молоть те шо завжди і моле...
більш того навіщо викидувати 1 млн уе і головне навіщо ім стадіон ... шо студії мало?
і ще одне - на стадіоні може бути все ...люба провокація стрельба або взрив... порося на все здатний
або фанати почнуть битися між собою або побіжать і затопчуть когось... наслідки непередбачувані... а там дивись ще і вибори можуть скасувати
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Soldier Of Fortune

Повідомлення Soldier Of Fortune » 06 квітня 2019, 10:26

Дивно якось, і ПОПа і Бєня жиди не дурні, то чому Бєні стало розуму знайти замінника, а ПОПа не підстрахувався ....якимось інформаційно розкрученим війсковим? Дарма Савченко завалив :smoke:

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 06 квітня 2019, 11:14

Нечай писав: Ви про такі речі розумні базарите. а несете таку пургу! У вас талант все бачити і нічого не розуміти з баченого. Бєня, як і Пєтя-рафінований жлоб, який продасть хоч Україну,хоч рідну матір тому. хто більше заплатить. І національність покупця тут ролі не грає.
Нечай, ну от навіщо так? Не бачити очевидного.

По-перше, це ще довести треба, що Зе=Беня,
а по-друге - усі ми знаємо, що Беня міг би здати Україну ще 2014-го, але не здав, а захистив.

Я так зрозуміла, що ви залізобетонний, вам не дойде це.

Нечай

Повідомлення Нечай » 06 квітня 2019, 13:04

Віра писав:
Нечай, ну от навіщо так? Не бачити очевидного.

По-перше, це ще довести треба, що Зе=Беня,
а по-друге - усі ми знаємо, що Беня міг би здати Україну ще 2014-го, але не здав, а захистив.

Я так зрозуміла, що ви залізобетонний, вам не дойде це.
Я залізобетонний, бо вірю фактам, а не словам. Що Бєня "міг здати" і що він "захистив"? Дніпропетровськ? Так Путін і Харків, і Одесу, і навіть Маріуполь не взяв, хоч там Бєні і близько не було. Назвіть мені хоч одного, хто отримав 10 тис за кожного полоненого кацапа, яку обіцяв Бєня? Немає. І не дивно-воно за копійку вдавиться. Він хоч ОДНІЙ хворій дитині в Україні допоміг? Ні. То ким треба бути, щоб чекати від нього чогось хорошого для України. Вас в черговий раз розвели і ви в черговий раз цього не хочете визнати.

Нечай

Повідомлення Нечай » 06 квітня 2019, 13:20

Sintez писав:
Я не претендую на досконалість.

План є?
А ви якому плану віддаєте перевагу-мароканському чи афганському? Бо тільки такий вам і підійде. Бо це те саме, що обговорювати план бою, коли немає армії. Щоб строїти плани, треба навести порядок в голові і перестати робити дурниці, а потім вже будувати плани. Ну не можна вивчити вищу математику, не освоївши початкової! А ви за майже тридцять років навіть на це не спромоглися! Визнайте, нарешті, що всі ці роки ви робили суцільні дурниці, що всі оті зноси пам'ятників, смолоскипні ходи, псевдобандерівщина, злив Криму без бою та інше вело не до розвитку країни, а до її розвалу. Що шкоди від цього було в десятки раз більше, ніж від будь-яого Хуйла. Проведіть роботу над помилками, перестаньте робити дурниці-от тоді вже можна буде і про плани поговорити.

Noex

Повідомлення Noex » 06 квітня 2019, 14:41

Нечай писав: А ви за майже тридцять років навіть на це не спромоглися! Визнайте, нарешті, що всі ці роки ви робили суцільні дурниці, що всі оті зноси пам'ятників, смолоскипні ходи, псевдобандерівщина, злив Криму без бою та інше вело не до розвитку країни, а до її розвалу. Що шкоди від цього було в десятки раз більше, ніж від будь-яого Хуйла.
Маячня. За кучми Крим не зливався, економіка зростала, пам'ятникі не зносили, Тузлу не віддали... - то це вища математика?!
Ойропа 300 років через море крові йшла до свого сьогодняшнього стану.
Немає перемикача, який миттєво змінить психологію, в нашому випадку психологію благосного совка. І аби взяти зброю і протистояти хуйлу тре було пройти через приниження втрати Криму, бо тоді москаль ще був братом, завдячуючи комуняцькому 70-річному зомбуванню.

главспец

Повідомлення главспец » 06 квітня 2019, 15:08

Noex писав: Ойропа 300 років через море крові йшла до свого сьогодняшнього стану.
только дошли не все а те, кому повезло!

Нечай

Повідомлення Нечай » 06 квітня 2019, 17:01

Noex писав:
Нечай писав: А ви за майже тридцять років навіть на це не спромоглися! Визнайте, нарешті, що всі ці роки ви робили суцільні дурниці, що всі оті зноси пам'ятників, смолоскипні ходи, псевдобандерівщина, злив Криму без бою та інше вело не до розвитку країни, а до її розвалу. Що шкоди від цього було в десятки раз більше, ніж від будь-яого Хуйла.
Маячня. За кучми Крим не зливався, економіка зростала, пам'ятникі не зносили, Тузлу не віддали... - то це вища математика?!
Ойропа 300 років через море крові йшла до свого сьогодняшнього стану.
Немає перемикача, який миттєво змінить психологію, в нашому випадку психологію благосного совка. І аби взяти зброю і протистояти хуйлу тре було пройти через приниження втрати Криму, бо тоді москаль ще був братом, завдячуючи комуняцькому 70-річному зомбуванню.
Оце і є відповіддю на ваше питання. Ви безнадійні, які можуть бути плани?

Noex

Повідомлення Noex » 06 квітня 2019, 17:30

Мабуть, надійна імперська московія? Вона вже прийшла до мети і тому ти там і тому маєш право повчати?
Давно хвилює питання - Чому всі еміки вважають, що володіють істиною в останній інстанції?

M_M

Повідомлення M_M » 06 квітня 2019, 19:53

Noex писав: Мабуть, надійна імперська московія?
А хіба підкацапник про щось інше може мріяти?

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 06 квітня 2019, 21:13

я думаю что это говно шоу отменят
потому что даже моя мама к моему удивлению проголосовала за зе - наверное от безысходности - пенсия 1600 попробуй проживи....
она когда увидела ролики ... сказала та той зелкенский такий же
ибо там реально слушать нет ничего того что вы уже не слышали! :olen:

Archer

Повідомлення Archer » 06 квітня 2019, 22:51

Віра писав: По-перше, це ще довести треба, що Зе=Беня,
Да это сложно доказать. Практически никак. Ведь эфирное время на 1+1 стоит 17 копеек за час и любой себе его может позволить. Тем более команда Дубилета мл. имеет массу свободного время и топить в соцсетях ради собственных амбиций. :lol:

Archer

Повідомлення Archer » 06 квітня 2019, 22:53

Telecaster писав: я думаю что это говно шоу отменят
потому что даже моя мама к моему удивлению проголосовала за зе - наверное от безысходности - пенсия 1600 попробуй проживи....
она когда увидела ролики ... сказала та той зелкенский такий же
ибо там реально слушать нет ничего того что вы уже не слышали! :olen:
но проголосовала ж ? значит юный манафорт не зря ишачил в партии регионов. тем более он сегодня признался что пахал на тигипко.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 07 квітня 2019, 00:27

- Клоун!
- Алкаш!
На этом дебаты кандидатов в президенты Украины закончились.

Відповісти