А как с этим быть ?
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: А как с этим быть ?
Вакарчук, якби пішов - не отримав перемоги не те що в 1 турі, а взагалі був далеко від неї. Він пусте місце без харизми, без внутрішньої сили, поводить себе неприродньо, видавлює з себе свої дурацькі заяви...
Щодо Зе не вірю взагалі....
От що можна було би повірити - це Смішко. Хоча багато хто йому повірив, і я в тому числі, - можливо він і грав... не знаю.
Щодо Зе не вірю взагалі....
От що можна було би повірити - це Смішко. Хоча багато хто йому повірив, і я в тому числі, - можливо він і грав... не знаю.
От чому б не залишити особистості в спокої? Краще подивіться на оточення. Свинарчуки, гройсман, ківалов, гєпа, палубій, луценко... Відбірна свинота. Якщо у Зеленського за теорією ймовірності буде свиноццтво 50/50, то це буде команда вдвічі краща (або вдвічі менш шкідлива) ніж попередня. А якщо щури почнуть бігти (мрійливо так)... 
чи є хоч якась команда в Смєшка? Чи у цього співака?
чи є хоч якась команда в Смєшка? Чи у цього співака?
- Амосенко Олег
Тут ще питання в тім що пики з телевізора потрібно змінювати періодично.
Тоді ті наступні свинарчуки будуть розуміти що 5 років і все - будуть сидіти.
У нас цей процес не налагоджений.
Петя цілком покрив всіх з оточення Яника.
Так само як Яник не переслідував Ющенка.
А Ющенко свого часу покрив Кучму.
Тобто виходить тотальна безвідповідальність.
І знають що їм нічого не буде.
Тоді ті наступні свинарчуки будуть розуміти що 5 років і все - будуть сидіти.
У нас цей процес не налагоджений.
Петя цілком покрив всіх з оточення Яника.
Так само як Яник не переслідував Ющенка.
А Ющенко свого часу покрив Кучму.
Тобто виходить тотальна безвідповідальність.
І знають що їм нічого не буде.
Схоже, реалізуєцця сценарій "розмотивації" виборців Зєлі. Щоб одні вирішили, що "він і без мене пройде", інші "всівониоднакові", треті "такПетявжепрограв"... І - опа! - драстуй, другий термін!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нє, ну да. От зато посконно-православні ваньки - чиста канкрєтна мушская нацыя! Зрять в будующєє на тисячу років упірьод, а тому невтомно й незтримно в єдином поривє бухають і вилизують сраку кожному черговому вождю! Майдан не пройдьот!Нечай писав: ↑Это я давно понял, так поступают женщины-решают исключительно сиюминутные проблемы, без понимания последствий своих решений в будущем. Потому и пишу, что украинцы-женская нация, где мужики ведут себя как бабы и вы типичный тому пример. А относительно того, где я сижу-так этож ваша мечта. чтобы все "кацапы" выехали. Так они и выезжают, вот только улучшения почему-то не происходит. Главные рассадники кацапизма- Крым и Донбасс ушли вместе с территориями и что? Может что-то в консерватории подправить?Pestilence писав: ↑ [ Речь идет о том, как должен поступать тот или иной отдельный человек в сложившейся ситуации. Это так сложно понять?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не, ну ето реально круто!Sintez писав: ↑Нє, ну да. От зато посконно-православні ваньки - чиста канкрєтна мушская нацыя! Зрять в будующєє на тисячу років упірьод, а тому невтомно й незтримно в єдином поривє бухають і вилизують сраку кожному черговому вождю! Майдан не пройдьот!Нечай писав: ↑
Это я давно понял, так поступают женщины-решают исключительно сиюминутные проблемы, без понимания последствий своих решений в будущем. Потому и пишу, что украинцы-женская нация, где мужики ведут себя как бабы и вы типичный тому пример. А относительно того, где я сижу-так этож ваша мечта. чтобы все "кацапы" выехали. Так они и выезжают, вот только улучшения почему-то не происходит. Главные рассадники кацапизма- Крым и Донбасс ушли вместе с территориями и что? Может что-то в консерватории подправить?
поспорить на тему «нации», типа, мужская она или женская!
А аргументы-то какие, просто блеск!
Реальна різниця між устроями психіки чоловіків і жінок справді є. Але розповсюджувати її на цілі "нациї"... Ну не знаю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
так чего ж ты влез в етот спор?
А не твоє діло, власне, куди мені влазити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!