Не розслабляйтеся!

Sintez
Єретик

Re: Не розслабляйтеся!

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2019, 23:22

Перехожий писав: Синтез, я считаю Вас честным человеком и уважаю. Но Ваше мировоззрение считаю ошибочным (и не только я, об этом Вам стоит задуматься). Поэтому, хотите Вы или нет, но при оценке событий споры будут возникать неизбежно. Собственно говоря, мы здесь тусуемся в том числе и для того, чтобы дать оценку происходящему вокруг (высказать отношение) или разобраться самим.
Звичайно, розмову не закінчено. Але не сьогодні. Втомився.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2019, 23:29

M_M писав:
Sintez писав: кувалдою по лобі
Цікаво, а якщо Sintez отримає кувалдою по лобі, він залишить свої намагання приписувати співрозмовникам те, чого вони не казали?
До відома Sintez: точного часу не існує. Є тільки моделі різної складності, вибір яких залежить від умов. Давайте ще про синхронізацію... :olen:
Синтез отримує кувалдою як і весь провінційний народішко, котрого так зневажає напримєр "еліта" на квадратному... І, просто повірте, кувалда куди важча, аніж для киян... Ні, я не виставляю претензій, просто констатую факт. Напримєр, гаряча вода у нас зникла років 20 тому... Ну то таке.

А час... Його взагалі не існує. Існують різні процеси, іноді з досить стабільною періодичністю, і їхній період використовують як міру для інших.

Нічого сьогодні я вам більше не дам. Слідкуйте за шоу. Я спати зпробую.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 22 квітня 2019, 06:31

Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Відповісти