Сабуро Сакаї, один бився проти 15 американських винищувачів. Дивиться на Жору і Альошу, кагбе, не розуміючи, чому вони навіть на лайно не схожі?

Мало того, отримав поранення в око, пролетів мало не 1000 км, дотягнув до своїх.Сабуро Сакаї, один бився проти 15 американських винищувачів. Дивиться на Жору і Альошу, кагбе, не розуміючи, чому вони навіть на лайно не схожі?
Арестович-це хуцпа в концентрованому вигляді. Бо тільки жид з таким розумним видом може нести таку маячню, яку він несе. Я особисто більше 10 хвилин не витримав цієї суміші брехні та невігластва.Telecaster писав: ↑в топку хфілософа кловуна...
дергунчика цього я розкусив десь недавно... але як дьоргається

alex
@alex52470821
2 ч.2 часа назад
В ответ @donikroman
Повідомляю вам, @servicessu @avakovarsen @apukraine що Донік Роман готує замах на діючого Президента України, В.Зеленського. Прошу Вас провести перевірку з цього приводу та затримати Доніка Романа, як потенційно небезпечну особу, яка може готувати теракт.
Бандерятко Lisa
@iGQbndo56ajjTL4
57 мин.57 минут назад
В ответ @donikroman
Донік, я цей твіт відправила на передрк пацанам. Тебе там, правда вже пару років не було, але вони підготуються до зустрічі, якщо ти ризикнеш туди, пдр, заявитися. А поки заяву в АЦ, сбу на тебе за закликі до теракту