ну может у них астрологи хорошие.
[/quote]
Особисто Я схиляюся до думки, що вони, скоріше, сукі ізряднийє.
ну может у них астрологи хорошие.
щодо приводів все вірно, пуйло придумає будь-який,Erika писав: ↑А чому Ви думаєте, що йому не підійде такий привід, як Ви кажете, "благенький"?
Він може знайти будь-який привід.
Наприклад, той, що він весь час повторює. Що немає українського народу, а це лише частина російського.
Чим не привід зайнятися "об"єднаниєм в одну страну", якщо тут зникнуть україномовні?
а звідки взялася така підозра? бо у Зе російська мова рідна?
я не відчула якихось змін в плані бажання
Якщо Зе, як і обіцяв, посприяє припиненню тотального грабунку бюджету держави,
Вже розколює, за мовною ознакою, на дві частини, майже рівні.
Повинен бути захищений українець,
Впевнена що він розумний та справедливий,
Хто хоче вчепитись зубами в чобіт Зе,
пишу на форумах і в ФБ про те що не варто завалювати критикою нову владу,
то може ви і не в курсі що в країні президент вже не порошенко?
та то типові "свекрухи" бурчать, ті завжди привід знайдуть "невістку" обісрати.
100 днів, як було завжди, і не тільки у нас.
Не бачу проблем.. відать ослєпла на старость..
якщо говорити про вибори то можна погодитись,Erika писав: ↑Ні, я думаю по іншому.
Я думаю, що цей проект був просто приречений на успіх в тих умовах, які створилися.
Мені навіть здається, що автори проекту самі були в шоці.
Ну окрім Коломойського, звичайно.
Це не феномен особи Зеленського - це дуже глибоке розчарування в попередній владі.
Саме тому, що голосували не за великого спеціаліста і освіченого розумника Зеленського, а проти Порошенка
право на помилки є у всіх,
Так, але тут нюанс в тому що най-най-більшого особистого успіху
Цілком згоден. Якщо Зеленський буде більш-менш успішним президентом наступні п’ять років, то для нього відкриються величезні перспективи. Ким він буд донині – вдалим бізнесменом, відомим шоуменом суто українського масштабу. У разі успіху на посаді президента він отримає світову популярність і світове ж визнання. Європа й Америка відкриє йому свої двері і він набуде світової ваги. Для чоловіка у 46 років (на момент закінчення каденції) це мотивація чи не найсильніша, чи не так?
Та 100 днів - то не є догма.
Питання філософське...Не бачу проблем.. відать ослєпла на старость..
Так це можна виправити!Тамила писав: ↑ пишу на форумах і в ФБ про те що не варто завалювати критикою нову владу,
треба почекати її діяльності, але якби я мала можливість бути активною в громадському житті на місцевому рівні, то змогла б суттєво допомогти президентові наводити лад в державі, звичайно якщо він буде проявляти таку політичну волю.
Чому розколює? Чим саме?