«УДАР» іде на вибори...с Саакашвили?

главспец

Re: «УДАР» іде на вибори...с Саакашвили?

Повідомлення главспец » 06 червня 2019, 13:35

Віра писав:
главспец писав: Глубокая мисль!
Ему бы к ЮВТ прибиться, но она не пригласит... Предлагаю задуматься, а почему?
Бо сильний лідер не терпить біля себе такого ж самого лідера (конкурента). Так?
если честно, я не провоцировал Вас на какой-либо ответ! Вообще.
Но этот меня поразил!
Выходит, два, типа могучих лидера, для которых якобы: «Украина понад усе», из-за личных амбиций не готовы объединить усилия? «Конкуренты», мля...
Жах...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 червня 2019, 13:37

Може Міха просто досі вдало прикидувався розумним?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 06 червня 2019, 13:40

Віра писав: Бо сильний лідер не терпить біля себе такого ж самого лідера (конкурента). Так?
Швидше нафіг надо непрогнозований зайда. Юля і так попалила рейтинг коли збирала всю "демократичну тусовку" у себе, щоб хоча б між собою не скандалили, а вони потім її зраджували.
Крім того хто такий Міхо? Черговий месія для слабких, скачем так, аналітиків. Богуцька, яка його трохи не облизувала, вже відбріхується коли він тільки запропонував що піде з Кличком. А така фанатка була.
Плюс якісь кінці на Заході у нього, але останім часом у частини західних політиків промальовуються такі плани, що краще триматись подалі.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 06 червня 2019, 13:51

главспец писав: Жах...
що я мала на увазі... Юля, як і будь-який творець іншої партії, може одноосібно приймати спірні рішення всередині партії. І якщо інший член партії не згоден з якимось її ключовим рішенням, він має йти до іншої або створювати свою. А Міхо в такому випадку в силу своєї гарячкуватості може наполягати на своєму, створити нікому не потрібний хаос.

а взагалі я би дуже хотіла, щоб вони з Юлею порозумілись і об'єднались

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 червня 2019, 13:53

За Саакашвілі тепер - хвостом теліпатиметься його співпраця з Пєціком.
Які там були договорняки - ніхто не знає.
Хто його підтримує на Заході? За які пряники? Невідомо.
Це не союзник, а торба з дустом.
Ситуативно, за умови, що він задекларує позицію - можливо.
Стратегічно - ніяк. Нема, і не може бути жодних доказів, що благополучна Україна домінує в його внутрішній системі цінностей. Тому - тільки разові угоди, за готівку.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 06 червня 2019, 13:56

Віра писав:
що я мала на увазі... Юля, як і будь-який творець іншої партії, може одноосібно приймати спірні рішення всередині партії. І якщо інший член партії не згоден з якимось її ключовим рішенням, він має йти до іншої або створювати свою. А Міхо в такому випадку в силу своєї гарячкуватості може наполягати на своєму, створити нікому не потрібний хаос.

«Юля, як і будь-який творець іншої партії, може одноосібно приймати спірні рішення всередині партії», точно! Но тогда ето не «партия», а полит-бизнес-прект, не?

Віра

Повідомлення Віра » 06 червня 2019, 14:53

А назвіть будь-яку партію, де по-іншому

Archer

Повідомлення Archer » 06 червня 2019, 14:57

Віра писав:

Не получится. Галстукоеды опасные животные, практически не приручаются. Он на Савченко - а когда-то была первым номером в БЮТ.

главспец

Повідомлення главспец » 06 червня 2019, 15:25

Віра писав: А назвіть будь-яку партію, де по-іншому
я уже писал:
главспец писав: покажите мне рядового члена партии. Любой партии. Ну такого, чтобы состоял в районной (хотя бы!) парторганизации и мог вспомнить как и где он избирал делегатов на съезд!
и то, что «они все такие», Вас утешает?
Не, ну то что лгут, называя себя «политическими» - терпимо, лгут-то все!

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 червня 2019, 21:30

СААКАШВІЛІ ВІДМОВИВСЯ ОЧОЛИТИ ПАРТІЮ УДАР. КЛИЧКО ВЖЕ ВІДРЕАГУВАВ
Союзу між політиками не буде.

Колишній президент Грузії та екс-очільник Одеської ОДА

Саакашвілі попросив у підписників поради, чи об'єднуватись з Кличком на виборах
Міхеіл Саакашвілі відмовився очолити партію УДАР Віталія Кличка.

Про це із посиланням на власні джерела повідомили "Українська правда" та журналістка "Нового времени" Христина Бердинських.

"Михайло Саакашвілі не погодився з пропозицією Кличка йти з УДАР на вибори", – написала Бердинських.

Віталій Кличко вже відреагував на ці новини. Він зазначив, що зробив свій жест Саакашвілі "щиро і в продовження дружби та історії відносин".

"Запропонував у складній ситуації підставити плече, навіть не зважаючи на те, що чимало моїх прихильників неоднозначно сприйняли цю ідею", – написав він у Facebook.

"Так, буде складно. Так, я вважаю, що для демократичності ситуації в країні в парламент має пройти якнайбільше демократичних сил. Гідних і тих, хто готовий боротися за успішну Україну", – додав Кличко. Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/saakashvili-vid ... 58517.html
Віталій Кличко
19 ч. назад
Читаю новини в ФБ щодо нашого союзу з Саакашвілі.

Без емоцій: Я свій жест зробив.

Щиро і в продовження дружби та історії відносин. Запропонував у складній ситуації підставити плече, навіть не зважаючи на те, що чимало моїх прихильників неоднозначно сприйняли цю ідею. Так, коментарі в ФБ -різні, але, вибачте, не вони й раніше визначали моє ставлення до людей і мої дії щодо них-:). Є слова, а є вчинки. Я, політично- планів не змінюю.

Так, буде складно. Так, я вважаю, що для демократичності ситуації в країні в парламент має пройти якнайбільше демократичних сил. Гідних і тих, хто готовий боротися за успішну Україну.

P.S. Це мій коментар щодо всіх можливих питань на цю тему. Крапка. Йдемо далі...

Віра

Повідомлення Віра » 08 червня 2019, 12:51

Молодець! Не треба остаточно губити репутацію з кличківською "командою", особливо що вже з П. вже трохи підмочив її.

Відповісти