Так ты ж и тягаешь.
Прозрение, ну наконец)..
Re: Прозрение, ну наконец)..
а зачем таковые были нужны при позднем сэрсэре?
под пестни и бутэрброды ходили поставить один чек на одно рыло,
надо ж было показать, шо тут тоже демакратия
нєдолго мучаться старушкам...
Це чому?
Щоб не аскарблять чуйств вєрующіх? Я із релігійними фанатиками давно зарікся спорити й намагатися їм щось доводити... А тут якраз такий випадок - величезна сєкта віруючих у всемогутнього демона, гіпнотизера-магнетизера Сталіна, котрий самодин рулював кожною комунальною кухнею. Віруєте? Вітаю! Але я тут при чому?
Я, на основі свого життєвого досвіду, стверджую, що бандити розуміють лише мову сили, і аж ніяк не бояцця "розголосу", "репоцту" чи "активістів" як самостійного, не підкріпленого міцною 3,14здюлиною, явища. І доки хтось, як свого часу Сталін, бандитів тією животворящою 3,14здюліною щедро не обдарує, Штепи й Гепи насміхатимуцця над ідіотами-імпотентами, й цілком правильно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А ти себе запитай. Ти ж у партії був, доджон знать відповідь.главспец писав: ↑а ты можешь пояснить, зачем Сталину были нужны фейковые выборы? Из одного кандидата? Был ли хоть один человек, который считал это «выборами», когда даже кандидата на выборного председателя колхоза назначали в райкоме?Sintez писав: ↑ А щойно минулі "вибори" - чесні й "альтернативні"? При наявності олєнєподібних "виборців", або, скажімо, "кандидата" Ю.В.Тимошенка, але чоловічої статі? Щодо масових злочинів - вбивць у реальному керівництві країною й нині вистачає, он один із них переговори від імені країни вестиме, із такими ж вбивцями, але кацапськими... А сказати шо хотіли? Вчергове нагадити на могилу Сталіна? Ну ок. Полєгчало? Допомогло?
Или это был такой циничный стёб - выборы без выбора и, попробуй пискни!
І заодно ще запитай, чи є ЗАРАЗ РЕАЛЬНИЙ вибір на "виборах".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ближе к теме.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Никто уже не ждёт от него Революции.
Но и Эволиция под вапросом.
Для некоторых.
Украина.
Трудная судьба.
.....
Я не даром розсказую, едешь Гейропою, рапс, пшеничка, пар.
Всьо.
Кукурузка, соняхи, знаем где растут.
Но и Эволиция под вапросом.
Для некоторых.
Украина.
Трудная судьба.
.....
Я не даром розсказую, едешь Гейропою, рапс, пшеничка, пар.
Всьо.
Кукурузка, соняхи, знаем где растут.

Sintez писав: ↑А ти себе запитай. Ти ж у партії був, доджон знать відповідь.главспец писав: ↑
а ты можешь пояснить, зачем Сталину были нужны фейковые выборы? Из одного кандидата? Был ли хоть один человек, который считал это «выборами», когда даже кандидата на выборного председателя колхоза назначали в райкоме?
Или это был такой циничный стёб - выборы без выбора и, попробуй пискни!
І заодно ще запитай, чи є ЗАРАЗ РЕАЛЬНИЙ вибір на "виборах".
дык, меня устраивали эти правила игры.
А тебя?
на конкретный вопрос ответишь, не? Зачем т.Сталин имитировал фейковые выборы без. выбора?
а при «раннем» было нормально?!
Фейковые выборы у нас, тут, состоялись.
Я понимаю ситуацию так.
Если вор и мародёр порошенко не тикает, создаёт партию, стремицца в парламент, значит есть команда его не трогать.
Кто-то думает по другому?
Врядли.
Мы попали и надолго.
Количество выборцив без переписи громадно, качество их стремицца к нулю.
Качество, я подрозумеваю пользу для всех.
Маемо, шо маемо.
Я понимаю ситуацию так.
Если вор и мародёр порошенко не тикает, создаёт партию, стремицца в парламент, значит есть команда его не трогать.
Кто-то думает по другому?
Врядли.
Мы попали и надолго.
Количество выборцив без переписи громадно, качество их стремицца к нулю.
Качество, я подрозумеваю пользу для всех.
Маемо, шо маемо.

Терпилы)

Наверняка тысячи горячих голов бъюцца в бранмауэры президенского сайта, рекламируя себя. Ничего. Мы это уже виделиэ

Осколки Цивилизации.

Я, конечно. превозношу вялый поток до бурного течения горной речки...
Да, я понимаю это.
Это всё, что у нас осталось.
Да, я понимаю это.
Это всё, что у нас осталось.

- DSMechanic
Ю не допуститьDSMechanic писав: ↑ 51% у СН якої і немає.
А з якого перепугу? Про конституцію 1936 року, про те, якими хотів зробити вибори Сталін, і якими зробили їх ВИ, котрих "всьо устраівало", написано чимало, все лежить у відкритому доступі. Бери, читай..

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я извиняюсь, СН это что?

Я понял, слуга норода.
Я савсем глупый стал.
Я разделяю телевизор и реальность...
Я савсем глупый стал.
Я разделяю телевизор и реальность...
Востаннє редагувалось 14 червня 2019, 16:37 користувачем Clone, всього редагувалось 1 раз.