Тимошенко,Зе и ВР.
Re: Тимошенко,Зе и ВР.
а чого вже?
Роман РябчукФрося писав: ↑ Юлія Тимошенко
Щойно провела зустріч із президентом Володимиром Зеленським в його адміністрації
Говорили про поточну ситуацію в країні,про дострокові парламентські вибори та про те,як втілити в життя зміни,яких від нової влади очікують люди
https://www.facebook.com/YuliaTymoshenk ... _tn__=-R …
@ryabtchuk_roman
2 ч.2 часа назад
Настоящая причина вчерашней встречи Тимошенко с Зеленским была не официальное "питання поточної діяльності Верховної Ради", а договор о разводе своих сильных мажоритарщиков по округам. Тимошенко торгуется и выпрашивает 20 округов на которых не будет сильных персон от "Зе Команды"
https://twitter.com/ryabtchuk_roman/sta ... 5661767680
Фрося писав: ↑ ..............................................................................................................
Настоящая причина вчерашней встречи Тимошенко с Зеленским была не официальное "питання поточної діяльності Верховної Ради", а договор о разводе своих сильных мажоритарщиков по округам. Тимошенко торгуется и выпрашивает 20 округов на которых не будет сильных персон от "Зе Команды"
..............................................................................................................
Фрося, на базарі - завжди два дурня, а не один. Перший - продає, другий - купує.
Друге, Юля ж не пішла домовлятися з кимось іншим, правда?
Список "сильних персон від Зе Команди" ми, тут, недалеко, вже бачили. Відверто кажучи, не вражає.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
а у кого он сейчас "вражае"? после 28 лет пидарастических припиздентов, всех этих времен, когда надо было выживать и приспосабливаться к "державе", которая только наебать норовила святых не осталось.Vollmer писав: ↑Фрося писав: ↑ ..............................................................................................................
..............................................................................................................
Фрося, на базарі - завжди два дурня, а не один. Перший - продає, другий - купує.
Друге, Юля ж не пішла домовлятися з кимось іншим, правда?
Список "сильних персон від Зе Команди" ми, тут, недалеко, вже бачили. Відверто кажучи, не вражає.
очень уж долго наши "гэтьманы" паскудили, делили страну, выращивали протывсихство и похуизм, от и получили такой электоральный протест.
между "не нравится" и "а шо поделать" дистанция охеренных размеров. как нговорил друг физкультурников - других союзников у меня для вас нет.
Не спетей же объединилась или его подстилками? ну а остальное - детали.
- DSMechanic
не хвилюйтесь. до трампа зїздить. там розкажутьDSMechanic писав: ↑ Тут взагалі не зрозуміло що буде.
DSMechanic писав: ↑ ...............................................................................................................................................................................
Зараз будь якому цуцику "від зеленського" зразу малюють рейтинг до 40% зі старту. І це не збив ні Кучма, ні заявочки "про ціни на ЖКХ він пошутив". Тут взагалі не зрозуміло що буде.
Я би замислився - а чому не збив Кучма, і не збили жарти про ціни ЖКХ?
Може, тому, що ці "рейтинги" не мають нічого спільного із реаліями життя?
Ну, такі, сферичні рейтинги, у вакуумі, вєщь в сєбє?
Я сьогодні отримав листівочку, яка атакує місцевого мажоритарного кандидата, зроблену в зелених кольорах.
Дуже дорога і професійна робота. На дорогому папері, мєловка, грамів 110 - 120.
Для мене, це - аргумент, після котрого можна розповідати що завгодно, я того вже не буду чути.
Задіяні грубі гроші.
Це не що інше, як гра, на величезну ставку.
Грубі гроші, професійність і точний розрахунок - проти грубих грошей і запліснявілого нахабства.
Я це все - до того, що еті посони, що на мотиваційні летючки витрачають мєловку 115 грамів, повнокольоровий двосторонній друк і фальцовку, оплату психологів, піарників, дизайнерів, і студентів для роздачі.
То витрати на "рейтинги", насправді, будуть складати незначну частку кампанії.
Більше реалізьму !!!
Могу вас успокоить.Vollmer писав: ↑DSMechanic писав: ↑ ...............................................................................................................................................................................
Зараз будь якому цуцику "від зеленського" зразу малюють рейтинг до 40% зі старту. І це не збив ні Кучма, ні заявочки "про ціни на ЖКХ він пошутив". Тут взагалі не зрозуміло що буде.
Я би замислився - а чому не збив Кучма, і не збили жарти про ціни ЖКХ?
Може, тому, що ці "рейтинги" не мають нічого спільного із реаліями життя?
Ну, такі, сферичні рейтинги, у вакуумі, вєщь в сєбє?
Я сьогодні отримав листівочку, яка атакує місцевого мажоритарного кандидата, зроблену в зелених кольорах.
Дуже дорога і професійна робота. На дорогому папері, мєловка, грамів 110 - 120.
Для мене, це - аргумент, після котрого можна розповідати що завгодно, я того вже не буду чути.
Задіяні грубі гроші.
Це не що інше, як гра, на величезну ставку.
Грубі гроші, професійність і точний розрахунок - проти грубих грошей і запліснявілого нахабства.
Я це все - до того, що еті посони, що на мотиваційні летючки витрачають мєловку 115 грамів, повнокольоровий двосторонній друк і фальцовку, оплату психологів, піарників, дизайнерів, і студентів для роздачі.
То витрати на "рейтинги", насправді, будуть складати незначну частку кампанії.
Більше реалізьму !!!
Меловка 115-130гм на метр, глянцевая, не являецца дорогой.
250 и выше, матовая, с матовым лаком.
С выборочной лакировкой, но к этому мы ещё придем.
То, что с нами, со взрослыми людьми, как с цуценятами, ну за, так и есть.
Собственно таковыми мы и являемся.
Я не уже не обижаюсь.
Всегда рядом найдёцца кто-проголосовавший за петро януковича и юлька воровка.
Я не батыр богатырь.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Требует назвать кандидатуры,а прежних еще не уволили.
Интересно,а если назовут и им не понравится,голосовать не будут?
Эта ВР точно не будет.Поэтому,я думаю,командаЗЕ делает правильно.
Если Зе не имеет договорняков с порошенко как гарантии неприкосновенностей, то он уже должен был назвать и внести.
НЕ должен.Потому что ВР НЕ УВОЛИЛА прежних.
И кому Зе вносит законы?
Все законопроекты Зеленского отклонены - Стефанчук
18 июня 2019 12:07
И кому это надо засветить кандидатуры,что бы за месяц на них вылили тонну грязи?Представитель президента в Верховной Раде Руслан Стефанчук заявил, что все законопроекты Владимира Зеленского сняты с рассмотрения, передает "РБК-Украина".
Представитель главы государства отметил, что с 20 мая по 7 июня парламент не поддержал ни одну инициативу президента.
"За период с момента инаугурации президента с 20 мая по 7 июня парламент не поддержал ни одну инициативу президента. В частности, из внесенных 5 законопроектов и трех представлений. Они считаются отклоненными и снятыми с рассмотрения", - заявил Стефанчук.
Он также призвал парламент на этой неделе рассмотреть три представления президента об увольнении генерального прокурора, увольнении главы Министерства иностранных дел и назначении Вадима Пристайко новым министром иностранных дел.
КОМІТЕТ ВР НЕ БАЧИТЬ ПІДСТАВ ДЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ЛУЦЕНКА У ПОДАННІ ЗЕЛЕНСЬКОГО
Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/komitet-vr-ne-b ... 64274.html …
Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/komitet-vr-ne-b ... 64274.html …
- DSMechanic
Що це янголи такі, бояться преси? потім не будуть боятись? тільки тоді коли матимуть повну конституційну більшість зможуть керувати? А якщо раптом не буде? скажуть - нічого взагалі робити не будуть? Що за дитячий садок? Він вже місяць як президент.
Треба вже зараз працювати над планами невідкладних заходів.
Але ці кокетунчики мають в носі невідкладні заходи, їм важливіше тримати акторську паузу, і забезпечити собі мінімальний спротив. Вони люблять себе в мистецтві, а не мистецтво в собі.
Україна для них - не ціль, а засіб. Вони не збираються ні повідомляти нам про свої плани, ні звітуватися про зроблене.
А с чего ты взял,что они УЖЕ не работают над планом?
Ты уподобляешься одному нашему юзеру,который 100500 раз написал,что на Луценко подання не будет.
До сих пор не извинился.
Тимошенко: Коррупционные расследования — первая задача Зеленского.
НАШ 18.06.19
НАШ 18.06.19
- DSMechanic
Хитрий План (с) десь ми вже чули.
Базові наброски у них мали бути до виборів, плотніше можна було прописати після другого туру, коли перемога стала очевидна всим.
Ітого - вже пів-року "молодие литца" по суті відмовчуються, на мовчані виграли, на мовчані тримають рейтинг на парламентські.
І тільки мережеві пособники-симпатики замість них розказують свої фантазії.