Рэхформы от Супрун
Re: Рэхформы от Супрун
Та спалити, в ім'я Господа, і вже закінчити з цією проблемою.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
-
Soldier Of Fortune
???
Цікава, несподівана пропозиція.
Думаю, все ж, Мосійчук не заробив на автодафе.
Час від часу він, навіть, робив щось корисне, цікаве, досить декоративне. Візерунки життя.
Тоді, як Супруниха - то, якесь, дистильоване зло.
Брехня, нахабне влізання в очі, організація потоків, для себе і спільників, співучасть в очевидному вбиванні медицини, заморенні цілої нації, і заробіток на цьому.
І все це - з безпечної відстані, перебуваючи в американському громадянстві, практично, недосяжною для української правоохорони, за будь-яких обставин.
Вона впевнена, що їй - ніколи нічого не буде. І продовжує.
Талони їй, на усілєнноє пітаніє ???
-
Soldier Of Fortune
Я не захищаю Супрун, в мене малий хворий на діабет, реально в сфері інсулінозалежних прослідковується хоч якийсь порядок.
Да это знакомо. Расторопность и жадность (экономность) дистрибьюторов притча во языцех. С нимесулидами и их вариантами почти такая же картина была. Уродство супрун плюс имбецильность умноженная на некомпетентность властей это к сожалению надолго.Pestilence писав: ↑Для меня есть только один ориентир, и если вы лично с лекарствами не сталкивались, то не поймете. Очень нужен был длительно немецкий урсофальк, его пьют годами, а он как назло исчез с продажи, потому как кончилась лицензия. Во всем мире урсофальк известен как самый лучший препарат. Но приходилось довольствоваться расейским урсохолом, от которого побочные эффекты, качество низкое, а цена почти такая, но зато лицензированный![]()
питання.
вродє з 1 липня повинна у когжного будь медстраховка.
хто шо чув - куди бігти?
вродє з 1 липня повинна у когжного будь медстраховка.
хто шо чув - куди бігти?
Бігти - на тренажері "бігова дорожка".
Розвертаєш, куди завгодно, і - біжишшшшш...............