Проблема
Re: Проблема
Такі ж окуєвші газовики, й уже давно. Нав"язування "послуг" там уже стало звичною практикою, а вартість тих "послуг" така, що людям інколи простіше відмовитися від газу. Ета пц.
Це погано, але це - лише видима частина "айсберга". Ні в казці сказати, ні пером описати, скільки подібних нафік не потрібних "услужників" нікого не питають, а їхні гівно"послуги" тупо оплачуюцця із тарифів, відповідно тарифи весь час збільшують. "Економічно обгруновано", ага.
Це треба міняти, паразитів із організму-суспільства треба виганяти. Але як це робити в суспільстві, отруєному "ліберально-риночьними" догмами - я не знаю.
Це погано, але це - лише видима частина "айсберга". Ні в казці сказати, ні пером описати, скільки подібних нафік не потрібних "услужників" нікого не питають, а їхні гівно"послуги" тупо оплачуюцця із тарифів, відповідно тарифи весь час збільшують. "Економічно обгруновано", ага.
Це треба міняти, паразитів із організму-суспільства треба виганяти. Але як це робити в суспільстві, отруєному "ліберально-риночьними" догмами - я не знаю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Новенький має можливість зпершу трохи почитати, щоб зрозуміти, чим "дихає" форум. І взагалі просто додержуватися елементарних норм ввічливості, яких додержуюцця люди в реалі, зокрема щоб випадково не отримати по морді. Якщо ж руки чухаюцця й новенький не читатєль а пейсатєль, то час для читання може надати модератор.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну і чим скінчилося діло?
ПС. През Зєля скасував обмеження для встановлення нотаріусами рівня цін на свої "послуги"... Тепер нотаріуси зможуть нарешті пересісти на пристойні майбахи із осоружних рендж-роверів...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Все заглохло. Два рази бті моєму нотаріусу надало офіційну відповідь що послуги в них платні. А їхній юрист мені сказала, що все вирішує особисто генеральний директор. Від його бажання залежить, чи нададуть довідку про право власності моєму юристу. Тепер мені залишилось почекати виборів. Плекаю надію, що команда Зеленського таки знесе цю клептократичну шушваль всраною мітлою.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Я сумніваюся. Бо поки що метуть вони в основному язиком. Втім, побачимо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Та нічого. Тут всю систему треба в брухт, поки що це фантастика.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
На сьогодні Зєлінський зняв для нотаріусів обмеження у встановленні цін на їхні "послуги". Тому мені здаєцця, що потім "мітлою" - малоймовірно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!