А у него точно папа профессор ?
Re: А у него точно папа профессор ?
не поняв
Дата Було Стало
24.12.2018 змінилась назва БОРИСПІЛЬСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БОРИСПІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ "БОРИСПІЛЬСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ"
24.12.2018 змінився засновник БОРИСПІЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА ------------------
24.12.2018 змінився капітал 0.00 грн. 54 773 474.00 грн.
хто хазяїн? і при чому тут секретарь міської ради до району?
Дата Було Стало
24.12.2018 змінилась назва БОРИСПІЛЬСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО БОРИСПІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ "БОРИСПІЛЬСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ"
24.12.2018 змінився засновник БОРИСПІЛЬСЬКА РАЙОННА РАДА ------------------
24.12.2018 змінився капітал 0.00 грн. 54 773 474.00 грн.
хто хазяїн? і при чому тут секретарь міської ради до району?
- DSMechanic
По факту Зеля послав нафіг свого симпатика просто не зрозумівши куцим розумом про що він каже, або заготовка тому що той з Батьківщини. Багато він зустрічей проводив? і що, цей перший який має судимість? Та у самого Зелі вже познаходили з реальними і зовсім не такими древніми строками.
А зеботи зразу кинулись стіною на захист. і да - виходить вигнавши депутата з питаннями про корупцію Зеля став на сторону корупціонерів.
А зеботи зразу кинулись стіною на захист. і да - виходить вигнавши депутата з питаннями про корупцію Зеля став на сторону корупціонерів.
Второй Рева.7 млнгр в прошлом году дали на очистку озер.Не чистили как полагается это 100%.
Деньги разворовали, а виноваты люди,много ..рут.
"Ща позвоню Баканову по поводу этого черта": Зеленский обратится в СБУ по поводу секретаря горсовета Борисполя Годунка https://m.antikor.com.ua/articles/31436 ... arja_gorso …
"Граждане - не черти" - Ярослав Годунок о конфликте с Зеленским
"Граждане - не черти" - Ярослав Годунок о конфликте с Зеленским
- Амосенко Олег
На жаль з тими чиновниками інакше не можна.
Вони вже вкрай зажрались.
А також відчувають безкраність з нашими реформованими Пєтєю судами. Коли навіть звільнимти не можуть, бо є рішення суду.
То ще він культурно...
Реально уже потрібні зондеркоманди які приїздили і відловлювали таких Годунків.
Там у повній версії "виправдання" чиновників:
Вони вже вкрай зажрались.
А також відчувають безкраність з нашими реформованими Пєтєю судами. Коли навіть звільнимти не можуть, бо є рішення суду.
То ще він культурно...
Реально уже потрібні зондеркоманди які приїздили і відловлювали таких Годунків.
Там у повній версії "виправдання" чиновників:
Були в президента запитання до чиновників і від простих людей. Зокрема, чому не почистили міські озера. Торік на очищення витратили 17 млн грн.
Відповідь мера змусила депутатів реготати: "Вся справа в тому, шо культура наших людей низька. Ми почистили озеро, а окремі…." Президент пожартував: "Вони метр нагадили? Ви що знущаєтесь?".
- DSMechanic
Да ну? зеботи, бувші порохоботи, кидаються в штикову за нового хазаяїна навіть при повному зашкварі останього.Амосенко Олег писав: ↑ Реально уже потрібні зондеркоманди які приїздили і відловлювали таких Годунків.
Питання стояло від депутата (не чиновника) про корупцію. Причому цей депутат ще й сам голосував за Зелю і мабудь очікував що хоч послухають що каже. Але що сам Зеля, що його команда - тупі, їм головне піар перед виборами.
штрішок
01,04,2019
Сьогодні, секретар Бориспільської міської ради та депутат Бориспільського осередку від «Радикальної Партії Олега Ляшка» Ярослав Миколайович Годунок шокував мешканців Борисполя гучною заявою щодо припинення своєї політичної діяльності.
11,04,2019
Как сказал секретарь Бориспольского горсовета Ярослав Годунок (Радикальная партия Олега Ляшко), вышеописанные события – это провокация со стороны полиции.
https://videohot.ru/watch/yaroslav-godu ... oXhw0Mlb3E
01,04,2019
Сьогодні, секретар Бориспільської міської ради та депутат Бориспільського осередку від «Радикальної Партії Олега Ляшка» Ярослав Миколайович Годунок шокував мешканців Борисполя гучною заявою щодо припинення своєї політичної діяльності.
11,04,2019
Как сказал секретарь Бориспольского горсовета Ярослав Годунок (Радикальная партия Олега Ляшко), вышеописанные события – это провокация со стороны полиции.
https://videohot.ru/watch/yaroslav-godu ... oXhw0Mlb3E
за кадром дня
Об этом он сказал новоназначенному председателю Киевской ОГА Михаилу Бно-Айрияну во время заседания Бориспольского горсовета.
«А мы можем перенести ваши заседания из Киева в область? Вы же за область будете отвечать?», – спросил Зеленский.
Чиновник ответил: «Ну да. Мы находимся в центре города, вместе с ЦИК».
На это президент сказал: «Я думаю, чтобы понимать потребности области, надо быть в области». «Если есть задание, я думаю, что мы это (сделаем), но в оупен-спейс, по современному», – ответил председатель Киевской ОГА.
Об этом он сказал новоназначенному председателю Киевской ОГА Михаилу Бно-Айрияну во время заседания Бориспольского горсовета.
«А мы можем перенести ваши заседания из Киева в область? Вы же за область будете отвечать?», – спросил Зеленский.
Чиновник ответил: «Ну да. Мы находимся в центре города, вместе с ЦИК».
На это президент сказал: «Я думаю, чтобы понимать потребности области, надо быть в области». «Если есть задание, я думаю, что мы это (сделаем), но в оупен-спейс, по современному», – ответил председатель Киевской ОГА.
Катимся по наклонной.Нравы деградируют и это закономерно. Депутаты дерутся, бывший президент оскорбляет сторонников одной из политсил, а нынешний хамит местному чиновнику, а перед этим один из нардепов, потеряв нюх, "даёт сутки" на реакцию по поводу телемоста ... Ну, и т. д.
Уж пора бы перестать удивляться
Уж пора бы перестать удивляться
Востаннє редагувалось 10 липня 2019, 22:35 користувачем ingvar, всього редагувалось 1 раз.
Тута Вове юрысту треба вспомнить шо если негодяй в 2002 видбув покарання то вин вже не розбийник. А якщо пизднише його було амнистовано ( а тих амнистий було вагон) то могли й судимость зняти. Тута треба акуратнише. А те до Вова рулить спивфинасуванням то точно не його справа. Спифинансування пиздьош и це знаэ будь хто.
Правильно послав розбійника. Що такі уроди у нас стають депутатами а то й презами - то проблема суспільства, а не вина Вови.
Інша справа - що не вміє тримати себе в руках - ну дик Юльку ж не схотіли, шо ж тепер.
Інша справа - що не вміє тримати себе в руках - ну дик Юльку ж не схотіли, шо ж тепер.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ребятки вы меня простите, но те, кто оправдывает поведение клоуна - быдло...
вы никогда не научитесь уважать личность и достоинство...
Годунка не в наручниках привели на заседание рады и он не орал, не оскорблял и не унижал никого...
Президент, который ценит элементарное достоинство и не дурно воспитан - дал бы ему слово и забросал вопросами, неприятными для Годунка... а мы увидели криворожского гопника, который упивается собственной властью...
Янукович пиздил своих министров... тоже уродов.. и наверное заслуживает такой же похвалы от вас...
пытаюсь представить такое поведение Тимошенко и не могу...
Годунка не в наручниках привели на заседание рады и он не орал, не оскорблял и не унижал никого...
Президент, который ценит элементарное достоинство и не дурно воспитан - дал бы ему слово и забросал вопросами, неприятными для Годунка... а мы увидели криворожского гопника, который упивается собственной властью...
Янукович пиздил своих министров... тоже уродов.. и наверное заслуживает такой же похвалы от вас...
Можно ли винить собаку в том, что она иногда лает?
Можно ли винить клоуна в клоунском поведнии?
Тут нечего оправдывать или в чем-то обвинять. Он такой, какой есть.
Прилежно выполняет работу по дерошенизации страны. С перегибами? Как быдло? А Вы уверены, что с рошеновским быдлом сработает цивилизованный подход? Я - нет. Клоун разговаривает с быдлом на понятном быдлу языке.
И таки да, Тимошенко так не сможет.
Мавр должен закончить работу, и потом уйти, как обещал.
Прилежно выполняет работу по дерошенизации страны. С перегибами? Как быдло? А Вы уверены, что с рошеновским быдлом сработает цивилизованный подход? Я - нет. Клоун разговаривает с быдлом на понятном быдлу языке.
напрасно ты сравниваешь зеленого с юлей. у юли очень длинный путь в политику, и на нем было всякое. у хамовитых министров она тоже строила. просто вован - продукт своего поколения.Мавка писав: ↑ Ребятки вы меня простите, но те, кто оправдывает поведение клоуна - быдло...
да воприс тут не в этом.
ситуация абсолютно зеркальная 2005 году - даже зная, что Дрыщ говнюк и лежебока, мы ж все равно не голосовали за Янека. тут так же. петя это был выстрел себе в голову. и еще будет, если ему не оденут намордник.
да еще не одни траблы у зеленого будут,и не одна ошибка. но лучше уж это, чем рошен всей страны.M_M писав: ↑ Можно ли винить собаку в том, что она иногда лает?