Хорошая девка...
Хорошая девка...
и ЕС и амеры лютуют - срочно- найти и обезвредить поджигателей..
ну то что девка проворачивала свои ништяки будучи главой НБУ, как то все срочно подзабыли и жалеют несчастную....да и прокуроры как то медленно в Лондон вылетают...
ну то что девка проворачивала свои ништяки будучи главой НБУ, как то все срочно подзабыли и жалеют несчастную....да и прокуроры как то медленно в Лондон вылетают...
- Вкладення
-
- 70184839_659490974454438_6529557901579649024_n.jpg (67.5 Кіб) Переглянуто 2589 разів
Re: Хорошая девка...
заЛупоглазая знает что ей нихуа не грозит 
Эта курва столько бабла срубила, что одним домиком меньше, ей пофигу...
Она раскачивает тему гонений, ей требуется убежище.
Она раскачивает тему гонений, ей требуется убежище.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

В строениях такого уровня (и в окрестностях) наверняка натыкано видеокамер на квадратный метр больше чем в киностудии Шустера. Так что на основе записей вполне получился бы блокбастер с поджигателем в главной роли. Если, конечно, заинтересованное лицо их все не отключило. С целью профилактики, вестимо,
если бы ее хату спалили в 2014, возможно и доллар остался бы по 8... 
Та ну ???
І Ви твердо переконані ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Палить треба було сільраду з предсєдательом, бо главбухів можна сотню підходящих знайти. Головне, щоб жадний був до грошей. І панєслась...
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
- Pestilence
- Чефхелфер
Насправді, у реальній дєйствітєльності, це - рівнозначні, за ефективністю, методи.
Більше того, за умов сильної протидії - метод ударів по виконавцях деморалізує виконавців, і увесь ланцюжок.
А штаби, взагалі, не завжди досяжні.
Це - мій власний досвід, шкільних бійок.
Коли організатори не могли знайти бажаючих виконавців, бо виконавцям було дуже боляче - то все припинялося.
Це рєзко суперечить гуммонізьму, толєрантності, і т.д., але - просто, зрозуміло, ефективно.
Я би застосував це і щодо Сатановської, і щодо сєпаришів, і Пєціка, і хитрої рижої морди.
Воно працюэ !!!
Більше того, за умов сильної протидії - метод ударів по виконавцях деморалізує виконавців, і увесь ланцюжок.
А штаби, взагалі, не завжди досяжні.
Це - мій власний досвід, шкільних бійок.
Коли організатори не могли знайти бажаючих виконавців, бо виконавцям було дуже боляче - то все припинялося.
Це рєзко суперечить гуммонізьму, толєрантності, і т.д., але - просто, зрозуміло, ефективно.
Я би застосував це і щодо Сатановської, і щодо сєпаришів, і Пєціка, і хитрої рижої морди.
Воно працюэ !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
ще феофанію спалитьPestilence писав: ↑ Хату надо было палить шоколадную в 2014
- Telecaster
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019