Экс-Прем‘єр-міністр О.Гончарук .

stan700

Re: Прем‘єр-міністр О.Гончарук і новий КМУ.

Повідомлення stan700 » 16 жовтня 2019, 17:03

главспец писав: действительно! Доллар по восемь грн. при януковиче?
тобто завгар як геракл тримав греблю курсу.
потім узяв 3 ярда у пу і сказав - я устал - плюнув і поїхав до ростова..

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 16 жовтня 2019, 17:06

главспец писав: найдите то видео и посмотрите! Мем «розкладачка» пошел оттуда.
Вот тогда и порассуждаем про маразм и фантазии, понятно, или тупость и хамство зашкаливают?
Я вам знайшов і процитував ту статтю укрправди, від 2005-го. Два предмети, не один, не три, це два різні предмети - масажна лежанка і диван з подушкою і ковдрою. Що з них для відпочинку - додумайте, як і то що саме назвали розкладачка. Хто що собі як назвав і нафантазував - то вже інша справа.
Нема що обговорювати.

stan700

Повідомлення stan700 » 16 жовтня 2019, 17:07

главспец писав: найдите то видео и посмотрите! Мем «розкладачка» пошел оттуда.
Вот тогда и порассуждаем про
ваше бажання казаться софоклом думки?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 16 жовтня 2019, 19:42

DSMechanic писав:
главспец писав: и «розкладачку» в КМ держала, ночевать, типа на работе. Правда, при ближайшем рассмотрению оказалось - массажный стол. Журналисты зафильмовали на экскурсии.
Цікаво, люди під ніками міняються, чи просто пам'ять коротка. Що-що, а про масажний стол вже давно стільки розжовано, і ніякого відношення до розкладачки він не має, ще про різні речі казали.
Для пам'яті - масажний вона сама окремо показувала, причому на фактично в свої хороші і перспективні часи. І ще тоді було відомо що у неї проблеми з спиною, але якщо регулярно проводити масажі - все нормально, і звідси її щодений біг, і цим якраз пояснюється проблеми в тюрьмі - без масажу довели до операції.
От не думав що главспец-у це треба нагадувати. Продав комусь нік?

Та не у моделі розкладачки справа.
А у тому, що Юля віддавала роботі всі сили, і доводилося ночувати на роботі.
Неправильна кушетка - то спосіб зміщення акцентів, баналізації фігури Юлі, профанування її устремлінь, ролі, доробку, т.д. Прирівнювання її до Єханурова, Кінаха, Дріща, Кролєга, Ггойсцмандта, і решти.
Якщо коротко - багатошарова, кваліфікована брехня.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 17 жовтня 2019, 09:21

Vollmer писав: Та не у моделі розкладачки справа.
Неправильна кушетка - то спосіб зміщення акцентів, баналізації фігури Юлі, профанування її устремлінь, ролі, доробку, т.д. Прирівнювання її до Єханурова, Кінаха, Дріща, Кролєга, Ггойсцмандта, і решти.
точно! И в слезах на каталке на майдане, по системе Станиславского... А биомассу таки не вштырило.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 17 жовтня 2019, 10:35

главспец писав:
Vollmer писав: Та не у моделі розкладачки справа.
точно! И в слезах на каталке на майдане, по системе Станиславского... А биомассу таки не вштырило.
Ви ж розумієте, що тільки підтвердили висновок Вольмера?

главспец

Повідомлення главспец » 17 жовтня 2019, 10:41

DSMechanic писав:
главспец писав: точно! И в слезах на каталке на майдане, по системе Станиславского... А биомассу таки не вштырило.
Ви ж розумієте, що тільки підтвердили висновок Вольмера?
естественно, так и в цирке, некоторые верят в кролика из пустой шляпы фокусника, ведь «своими же глазами»...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 жовтня 2019, 12:13

главспец писав:
DSMechanic писав: Ви ж розумієте, що тільки підтвердили висновок Вольмера?
естественно, так и в цирке, некоторые верят в кролика из пустой шляпы фокусника, ведь «своими же глазами»...

Ви, справді, вважаєте заслуги Юлі чимось подібним на "пустую шляпу" ???
Можете назвати більш достойного Прем`єра, з більшими досягненнями?
З більш прозорою, зрозумілою політикою, прогнозованою на довгий термін?
Я би сказав, навіть - генератора суспільного спокою ???
Я чекатиму на відповідь. :drag: :drag: :drag:

главспец

Повідомлення главспец » 17 жовтня 2019, 13:04

Vollmer писав:
главспец писав: естественно, так и в цирке, некоторые верят в кролика из пустой шляпы фокусника, ведь «своими же глазами»...

с какими-такими «досягненнями», можно пример? Типа: вот был принят некий нормативный акт КМ и наступило счастье?
В моём личном архиве есть первое издание «программы КМ украинский прорыв», т.к. я принимал участие в подготовке. Ничего конкретного, ничего реального.
А в реале был обычный режим ручного управления. Ситуативные постановы, ничего эпохального.
п.с.
её неоспоримая заслуга, как «мотора майдана» президентство Ющенка, это да. Особо надо отметить, что она-то его проф.качества знала досконально!

stan700

Повідомлення stan700 » 17 жовтня 2019, 13:20

главспец писав: 1. Типа: вот был принят некий нормативный акт КМ и наступило счастье?
2. В моём личном архиве есть первое издание «программы КМ украинский прорыв»,
т.к. я принимал участие в подготовке.
Ничего конкретного, ничего реального.
1. тупа логіка
2. отож

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 жовтня 2019, 13:51

главспец писав:
Vollmer писав:
с какими-такими «досягненнями», можно пример? Типа: вот был принят некий нормативный акт КМ и наступило счастье?
В моём личном архиве есть первое издание «программы КМ украинский прорыв», т.к. я принимал участие в подготовке. Ничего конкретного, ничего реального.
А в реале был обычный режим ручного управления. Ситуативные постановы, ничего эпохального.
п.с.
её неоспоримая заслуга, как «мотора майдана» президентство Ющенка, это да. Особо надо отметить, что она-то его проф.качества знала досконально!
А що поганого у "ручному" управлінні, ти можеш пояснити? Що решта примєрів керує жопою, тебе не смущяє?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 жовтня 2019, 14:07

Sintez писав: А що поганого у "ручному" управлінні, ти можеш пояснити? Що решта примєрів керує жопою, тебе не смущяє?
да все примерно одинаково «керують».
Видишь ли, прикол в том, что это не кабмин Украины, это кабмин Пупкина-премьера,
повестку определяет премьер, постанова может быть принята, но не выпущена, как сочтёт нужным премьер, министры только голосуют, за то что велено.
Возьми бюджет, он должен готовится на основании макроэкономических прогнозов, а в минэкономики нет даже методики подготовки этих прогнозов, их подгоняют под нужную цифирь по хотелкам минфина.
Я однажды предложил: а давайте проанализируем эти прогнозы за несколько лет, как они сбылись! Насколько % достоверности? Был подвергнут показательной порке.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 жовтня 2019, 17:51

главспец писав:
Sintez писав: А що поганого у "ручному" управлінні, ти можеш пояснити? Що решта примєрів керує жопою, тебе не смущяє?
да все примерно одинаково «керують».
Видишь ли, прикол в том, что это не кабмин Украины, это кабмин Пупкина-премьера,
повестку определяет премьер, постанова может быть принята, но не выпущена, как сочтёт нужным премьер, министры только голосуют, за то что велено.
Возьми бюджет, он должен готовится на основании макроэкономических прогнозов, а в минэкономики нет даже методики подготовки этих прогнозов, их подгоняют под нужную цифирь по хотелкам минфина.
Я однажды предложил: а давайте проанализируем эти прогнозы за несколько лет, как они сбылись! Насколько % достоверности? Был подвергнут показательной порке.
І правильно тебе випороли. Ібо ти посягнув на святая святих, і якби тебе не випороли, а спробували-таки рахувати й прогнозувати, то вийшли б на те, що ніякої реальної наукової бази, на основі якої можна керувати економікою, тупо НЕМА. Коли Дєд наважився на це тільки натякнути, його тут же вбили... Так що радій, що поркою відбувся, а не психушкою, напримєр, як у старі часи.

Але, хоча б і існувала наукова база, тим не менше ключові управлінські рішення приймаюцця "вручну", на основі певних концепцій, тобто задумів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 жовтня 2019, 19:23

главспец писав:
п.с.
[/quote]
Це не можна зарахувати.
Продовжується те саме, про що я писав раніше - спроби зрівняти Юлю з рештою, безформенних, безликих, сервільних, холуйського штибу служок.
Я питав - хто зробив більше ???
Відповіді - нема ???
Хто був, хоча би, приблизно, порівнюваним, генератором суспільного спокою ???
Відповіді - нема.
Хто ще, крім Юлі, спромігся, у скрутну годину, показати добрячій назустріч Європі і Росії, і забезпечити газом своїх громадян ???
Всі решта - лише палісрачать, гноблячи, лякаючи, визискуючи українців, і танцюючи на пузі перед всім і кожним, що є імпортне, єврогейське, закордонне.
І невдячний натовп, замість зрозуміти, завдяки кому має невідморожену жопу, - задоволено пережовує дбайливо підкладувану жуйку про підбори, про каляску, про жемчуга, про рюшечки - оборочки, про шикарне життя у Качанівці і адюльтери з Путєном.
Величезне свиньство, якщо подумати. На грунті пересічної обмеженості, підлості, і вкинутих у дифамацію сотень мільйонів .

главспец

Повідомлення главспец » 17 жовтня 2019, 19:52

Vollmer писав: Я питав - хто зробив більше ???
чем измерять? В каких единицах?
главспец писав: А в реале был обычный режим ручного управления. Ситуативные постановы, ничего эпохального.
п.с.

stan700

Повідомлення stan700 » 18 жовтня 2019, 10:54

главспец писав: Возьми бюджет, он должен готовится на основании макроэкономических прогнозов, а в минэкономики нет даже методики
яка може бути методіка на сфєроконіну
Зображення

stan700

Повідомлення stan700 » 18 жовтня 2019, 10:55

Sintez писав: Так що радій, що поркою відбувся, а не психушкою, напримєр, як у старі часи.
це при кобі?

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 18 жовтня 2019, 14:52

Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 18 жовтня 2019, 16:08

Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Відповісти