Мені достатньо, що я бачив сам. У телевізорі сцилок не передбачено. Якщо бажаєте - шукайте.
"Володя, где ты находишь такое говно, которое тебя позорит и подставляет?"
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: "Володя, где ты находишь такое говно, которое тебя позорит и подставляет?"
Ну добре. Можна дивитись одне те й саме і по-різному сприймати побачене, навіть протилежно сприймати.
До речі, Овен раніше в штики сприймала його творчість, на відміну від мене, а зараз стала більшою його прихильницею, ніж я. І ще - треба відрізняти стьоб від образ, а також те, що людина змінюється разом з обставинами.
До речі, Овен раніше в штики сприймала його творчість, на відміну від мене, а зараз стала більшою його прихильницею, ніж я. І ще - треба відрізняти стьоб від образ, а також те, що людина змінюється разом з обставинами.
Віра писав: ↑ .......................................................................................................................................................................
Я хочу дивитися на світ сама, а не очима Сінкевича. Тобто, давайте посилання. Бо кожен розуміє бачене по-різному, хто - цікавий стеб, хто образу.
Віра, Ви хочете, щоби хтось для Вас погуглив?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
А що, ви пропонуєте погуглити для мене?Vollmer писав: ↑Віра писав: ↑ .......................................................................................................................................................................
Я хочу дивитися на світ сама, а не очима Сінкевича. Тобто, давайте посилання. Бо кожен розуміє бачене по-різному, хто - цікавий стеб, хто образу.
Віра, Ви хочете, щоби хтось для Вас погуглив?