Молот вєдьм
Re: Молот вєдьм
І це теж філософські питання, котрі сьогодні під табу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ага. Неголеним на вулиці з'явився - у Магадан його, бо на бандита схожий. Можна навіть цілому народу вклеїти ярлика та виселити/вбити.
Чому б Вам Аспріна не почитати? Там і діючий рецепт боротьби з громилами є

НОРМАЛЬНА держава із НОРМАЛЬНИМИ службами безпеки прекрасно визначає "громил". Але це захотіти треба. Й ідіотизму позбавитися, у тому числі й ліберального.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Скромно нагадаю, що на сьогодні статус "громил" вклеєно цілому народу - російському. Й заборонено в'їзд певним категроіям чоловіків (якщо досі не відмінили). Вас це не турбує?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Поки що ні. Але статус "вклеєно", і це факт. І дуже погано (нмд), що він лише "міжнародний", оскільки на ту ж саму мою думку напримєр у так званих "лаврах" як то "печерській" і "почаївській" слід би влаштувати грунтовний трус і перевірку морд ліца й документів, думаю знайшли б дуууже багато цікавого. Але нікому то зробити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ковбаса "Любительська".
Експерти виплескують емоції, бо вони - теж люди.
Актуальний стан, міжнародний контекст, тенденції, можливі перспективи, перші усвідомлення зміни станів.
Довге відео, слухати краще фоном.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Йа, йа. Є брехня, є велика брехня, є статистика.
Я в куосі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Куос - це, мабуть, такий стан душі?
От коли Ви за чимось довго спостерігаєте, і виявляєте якийсь розподіл, наприклад, наявності снігу у лютому. Дуже часто сніг є. На Вашу думку, це що, як не статистика? Може Ви застосовуєте інший термін?
Якщо десь напишете число з символом відсотка, наприклад "73%" - за Вашим визначенням це гірше за брехню, ні?
Півтори хвилини, про саботаж і безвідповідальність.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Погодою поки що грошові мішки управляти не навчилися. А так званою "суспільною думкою" - без проблем. "Рейтинги" як ліпляцця, так і нищацця дуже швидко. І так буде, доки переважна більшість населення не матиме ВЛАСНОЇ думки/точки зору на події, і як у випадку із транспортом, за неімєнієм власної користуватимецця "суспільною" думкою. З моєї точки зору, так, "73%" - липа, гра технологій, як і свого часу "54%".M_M писав: ↑Куос - це, мабуть, такий стан душі?
От коли Ви за чимось довго спостерігаєте, і виявляєте якийсь розподіл, наприклад, наявності снігу у лютому. Дуже часто сніг є. На Вашу думку, це що, як не статистика? Може Ви застосовуєте інший термін?
Якщо десь напишете число з символом відсотка, наприклад "73%" - за Вашим визначенням це гірше за брехню, ні?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як мінімум, власна - це хоча б така, котра не змінюєцця щодня чи щогодини після кожної телепедерачі чи прочитаної газети.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Проблема грошових мішків - їх більше ніж один, і на всіх мільярдів не вистачає Тому кожен тягне суспільну думку на себе, а суспільство про себе все ж таки дбає, і використовує холодильник як інструмент виміру якості праці управлінців. Фактор у значній мірі об'єктивний і зомбоящиком не наповняється.
Ото й усе, що треба знати про управління суспільною думкою на початковому рівні.
1. Та ну?! Чому ж така ж кругом, якщо воно "дбає"?1. а суспільство про себе все ж таки дбає, і 2. використовує холодильник як інструмент виміру якості праці управлінців.
2. Індикатор не годицця. Бо коли порожніє холодильник, катастрофічна ситуація як правило вже заходить за критичну "точку неповернення". І навіть коли порожніє холодильник - і шо? Майдан? Щоб всадовити на табуретку чергову куклу?
Он іще є один індикатор - дороги. Їх майже немає вже. Не ремонтуюцця роками.
І шо?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ага, давайте порівняємо "ж" сьогодні зі сталінським ізобілієм 1932..33 років.
Ні! Ніяких Майданів! Зерно і паспорти відібрать, села оточити, за три колоски - рострілювати на місці без суду чи слідства.
Не знаю, як там у вас, але в Києві нарешті бум латання доріг. Учора нарешті відремонтували вулицю Кривоноса. Працюють швидко та на перший погляд якісно. Як воно насправді побачимо взимку. Чи це є індикатором - не можу сказати. А зараз спостерігається транспортний колапс.
а я вот КОБу от покойного генерала Петрова почитал и зафанател, как и ты, чего теперь делать? Неужто ето навсегда...
Ну дик ще можна із ігом порівняти... А може краще все ж із сучасними зовсім недалекими країнами, хоча б тією ж Польщею?ага, давайте порівняємо "ж" сьогодні зі сталінським ізобілієм 1932..33 років.
Відібрані паспорти й колоски - наслідок масового ідіотизму, в котрому перебувала царська Росія років за 40-20 до 1933 року. Чим нам відкликнецця нинішній ідіотизм - можна лише здогадуватися.Ні! Ніяких Майданів! Зерно і паспорти відібрать, села оточити, за три колоски - рострілювати на місці без суду чи слідства
У містах ще щось робицця, за містом - пц. Все збираюся пофотати, та забуваю. Машини ідуть узбіччями, які вже теж удриск розбиті.Не знаю, як там у вас, але в Києві нарешті бум латання доріг. Учора нарешті відремонтували вулицю Кривоноса. Працюють швидко та на перший погляд якісно. Як воно насправді побачимо взимку. Чи це є індикатором - не можу сказати. А зараз спостерігається транспортний колапс.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
До попа зходи, мож поможе.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!