ну а шо ви хотіли
зазвичай партії видвигають кандидата свого у прези..
тут навпаки... типо сам по собі попер... (от стояв на сцені і голос йому прошептав - йди у президенти владімір!)
а де каманду брать.... секрет!

Якби тільки команду. Конкретних алгоритмів конкретних дій теж катма, одні благі наміри, про що свідчить "переговорник" Чучмо.Telecaster писав: ↑![]()
ну а шо ви хотіли
зазвичай партії видвигають кандидата свого у прези..
тут навпаки... типо сам по собі попер... (от стояв на сцені і голос йому прошептав - йди у президенти владімір!)![]()
![]()
а де каманду брать.... секрет!![]()

це ви від себе пишете? ви луганський з підконтрольної?Vollmer писав: ↑ Іванов має професійну підготовку, і ознаки приготувань до великого надуватєльства він фіксує на автоматі.
Брати участь в цьому, розважальному шоу, - він не буде, навіть за додаткові гроші.
Втративши малу Батьківщину, батьківський дім, друзів - він не хоче ризикувати самоповагою.
Як луганський - луганського, я його абсолютно підтримую.
Для кого? Для мене - ні. Я ніколи не мав ілюзій щодо Зєлі. У даному випадку краще відсутність алгоритмів і підходів, аніж такі ляцькі алгоритми, підходи й заходи, як у Педри.

Віра писав: ↑це ви від себе пишете? ви луганський з підконтрольної?Vollmer писав: ↑ Іванов має професійну підготовку, і ознаки приготувань до великого надуватєльства він фіксує на автоматі.
Брати участь в цьому, розважальному шоу, - він не буде, навіть за додаткові гроші.
Втративши малу Батьківщину, батьківський дім, друзів - він не хоче ризикувати самоповагою.
список можно тасовать хоть до последнего дняDSMechanic писав: ↑Це не записна книжка, ці списки вже мали бути подані, требе ще раз з'їзд партії проводити, поки не було - то тільки планують видалити.
Рыбачок: До 20 июня партии должны подать списки в ЦИКDSMechanic писав: ↑ Це не записна книжка, ці списки вже мали бути подані, требе ще раз з'їзд партії проводити, поки не було - то тільки планують видалити.
Этого недоноска отчислили из списка после того, как инфу о нем распространили Шарий и Страна юа. А теперь этот подонок говорит, что типа "сам ушёл".Vollmer писав: ↑ Іванов має професійну підготовку, і ознаки приготувань до великого надуватєльства він фіксує на автоматі.