Що таке Перемога?

главспец

Re: Що таке Перемога?

Повідомлення главспец » 13 травня 2023, 10:36

Sintez писав: Нагадаємо, 10 травня стало відомо, що більшість українців відмовилися від російської мови після початку війни. Про це свідчать результати дослідження Gradus Research "Градус суспільства під час війни". На спілкування українською мовою з великим ентузіазмом перейшла молодь (від 18 до 24 років), яка розмовляла російською, або старше покоління віком від 55 до 60 років.
и теперь выдают лютый суржик! Некоторые дразнятся...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 травня 2023, 11:59

главспец писав: и теперь выдают лютый суржик! Некоторые дразнятся...
Питання не в тому. На що переходити і як виходить - то вибір індивідуальний. Однак Данілов - тіпа "офіційна особа". Навідміну, до речі, від Арестовича, котрий до офіційних тепер ніяким боком, навіть позаштатно. Чи розуміє ця особа, що його заява - публічне підтирання Конституцією? Чи вже пофігу? Війна все зпише? Так і війни офіційно як "не було", так і "нема"!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 13 травня 2023, 12:45

Sintez писав:
главспец писав: и теперь выдают лютый суржик! Некоторые дразнятся...
Питання не в тому. На що переходити і як виходить - то вибір індивідуальний. Однак Данілов - тіпа "офіційна особа". Навідміну, до речі, від Арестовича, котрий до офіційних тепер ніяким боком, навіть позаштатно. Чи розуміє ця особа, що його заява - публічне підтирання Конституцією? Чи вже пофігу? Війна все зпише? Так і війни офіційно як "не було", так і "нема"!
да он просто глуп, как табуретка! Несмотря на прямой запрет публичных высказываний депутатам, министрам и пр., и ограниченный круг "уполномоченных спикеров", пурга продолжается.
Из Арестовича не получилось штатного пропагандиста, он имеет свою т.з. Ситуация тупиковая - некому и нечего сказать об успехах, проблемы тупо замалчивают. Нечем даже новостную ленту наполнить...

Саня

Повідомлення Саня » 13 травня 2023, 14:53

Sintez писав: Чи розуміє ця особа, що його заява - публічне підтирання Конституцією?
Можна конкретніше про що мова, яка стаття чи статті КУ порушені?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 травня 2023, 16:56

Саня писав:
Sintez писав: Чи розуміє ця особа, що його заява - публічне підтирання Конституцією?
Можна конкретніше про що мова, яка стаття чи статті КУ порушені?
Ти такий же, як і Данілов? Що Конституцію ти ніколи не читав, мене не дивує, але невже і Гугл забанив? Стаття 10 Конституції.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 травня 2023, 17:02

главспец писав: Несмотря на прямой запрет публичных высказываний депутатам, министрам и пр., и ограниченный круг "уполномоченных спикеров", пурга продолжается.
Из Арестовича не получилось штатного пропагандиста, он имеет свою т.з. Ситуация тупиковая - некому и нечего сказать об успехах, проблемы тупо замалчивают. Нечем даже новостную ленту наполнить...
Фіг би з ним, але він тупо СТВОРЮЄ й роздуває проблему там, де Арестович намагається її загладити! Замість ПЕРЕХОПИТИ ініціативу й ВІДЖАТИ у кацапів північний діалект давньокиївської мови, Данілов продовжує безславне діло КГБшної провокаторки Фаріон. Чи розуміє він це? Хочецця надіятися, що здуру.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 травня 2023, 17:04

При тому, що Арестович прямим текстом наводить приклад того ж Ізраїлю, де арабська мова існує цілком собі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 13 травня 2023, 17:46

Sintez писав:
Саня писав: Можна конкретніше про що мова, яка стаття чи статті КУ порушені?
Ти такий же, як і Данілов? Що Конституцію ти ніколи не читав, мене не дивує, але невже і Гугл забанив? Стаття 10 Конституції.
А що ти думаєш про ст. 2, 64 КУ, а що до Х розділу?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 травня 2023, 18:02

Саня писав:
Sintez писав: Ти такий же, як і Данілов? Що Конституцію ти ніколи не читав, мене не дивує, але невже і Гугл забанив? Стаття 10 Конституції.
А що ти думаєш про ст. 2 КУ, а що до Х розділу?
Що я думаю про 2 статтю, що ти думаєш, і що думає про неї Данілов - до теми не стосується. Є порушення статті 10. Є паралізований КС. І є війна, котрої "нема", як і при Пороху. Кому потрібні ці ігри? Навіщо Данілов роздуває те, що Арестович намагається загасити? Я цього не розумію.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 13 травня 2023, 18:05

Sintez писав: приклад того ж Ізраїлю, де арабська мова існує цілком собі.
Офіційна одна.

главспец

Повідомлення главспец » 13 травня 2023, 18:10

Sintez писав:
главспец писав: Несмотря на прямой запрет публичных высказываний депутатам, министрам и пр., и ограниченный круг "уполномоченных спикеров", пурга продолжается.
Фіг би з ним, але він тупо СТВОРЮЄ й роздуває проблему там, де Арестович намагається її загладити! Замість ПЕРЕХОПИТИ ініціативу й ВІДЖАТИ у кацапів північний діалект давньокиївської мови, Данілов продовжує безславне діло КГБшної провокаторки Фаріон. Чи розуміє він це? Хочецця надіятися, що здуру.
ты ещё сомневаешься? Да чиновник такого уровня должен каждое своё слово взвешивать. Более того, он же мнит себя "политиком". А чего нет, если биомасса его в твитере цитирует и расшаривает? Я готов взять свои слова назад, если мне кто процитирует хоть одно его высказывание без банальных утверждений и лозунгов.

Саня

Повідомлення Саня » 13 травня 2023, 18:15

Sintez писав: Що я думаю про 2 статтю, що ти думаєш, і що думає про неї Данілов - до теми не стосується. Є порушення статті 10.
Он воно що, ну-ну.
Ролло Мэй

Olga

Повідомлення Olga » 13 травня 2023, 19:07

Sintez писав:
Стаття 10.
Державною мовою в Україні є українська мова. Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

мова йшла про поширення, тобто керований, а не вільний розвиток.

Якщо ти думаєш, що в Канаді забагато навіть офіційної французької, то ти помиляєшся.
А всі інші мови усіх меншин вільно розвиваються на мишачому рівні. Від слова меншини.
І нічого - ніби ніхто про зухвалі порушення прав людини не репетує.

Так що віват Данілову. Він просто остеріг щодо поширення, як навмисного розповсюдження - з усіх усюд, з радіо, телебачення і т.д.
А годинна недільна передача на якомусь заштатному телеканалі мовою меншини не хочеш? Оце вважається вільним розвитком наприклад у Канаді...

M_M

Повідомлення M_M » 13 травня 2023, 19:14

Sintez писав:
Де позов?

главспец

Повідомлення главспец » 13 травня 2023, 19:28

Olga писав: Так що віват Данілову. Він просто остеріг щодо поширення, як навмисного розповсюдження - з усіх усюд, з радіо, телебачення і т.д.
а это как? Есть случаи насильственного принуждения?

Olga

Повідомлення Olga » 13 травня 2023, 19:38

главспец писав:
Olga писав: Так що віват Данілову. Він просто остеріг щодо поширення, як навмисного розповсюдження - з усіх усюд, з радіо, телебачення і т.д.
а это как? Есть случаи насильственного принуждения?
На кожному кроці. Англійської у Канаді. Тепер нарешті я через таку неволю і знущання читаю все англійською, якщо цікаве щось, не помічаючи того...

главспец

Повідомлення главспец » 13 травня 2023, 19:56

Olga писав:
главспец писав: а это как? Есть случаи насильственного принуждения?
На кожному кроці. Англійської у Канаді. Тепер нарешті я через таку неволю і знущання читаю все англійською, якщо цікаве щось, не помічаючи того...
а рус.яза в Украине? Где "навмисне розповсюдження"? Кто заставляет-то?!
Меня никто не заставит читать Кобзар в русском переводе (в моей личной библиотеке этот совковый курьёз имеется!), но и Булгакова я хочу перечитывать в оригинале, а Кавказскую пленницу смотреть без убогих титров.

Olga

Повідомлення Olga » 13 травня 2023, 20:04

главспец писав: Булгакова я хочу перечитывать в оригинале, а Кавказскую пленницу смотреть без убогих титров.
просто до слова - дуже багато розвинених людей у цім світі навіть не мають гадки про що це.

главспец

Повідомлення главспец » 13 травня 2023, 20:12

Olga писав:
главспец писав: Булгакова я хочу перечитывать в оригинале, а Кавказскую пленницу смотреть без убогих титров.
просто до слова - дуже багато розвинених людей у цім світі навіть не мають гадки про що це.
а как у них с Кобзарем? Так же как у нас с Шекспиром?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 травня 2023, 20:16

Olga писав:
Sintez писав:

Стаття 10.
Державною мовою в Україні є українська мова. Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

мова йшла про поширення, тобто керований, а не вільний розвиток.

Якщо ти думаєш, що в Канаді забагато навіть офіційної французької, то ти помиляєшся.
А всі інші мови усіх меншин вільно розвиваються на мишачому рівні. Від слова меншини.
І нічого - ніби ніхто про зухвалі порушення прав людини не репетує.

Так що віват Данілову. Він просто остеріг щодо поширення, як навмисного розповсюдження - з усіх усюд, з радіо, телебачення і т.д.
А годинна недільна передача на якомусь заштатному телеканалі мовою меншини не хочеш? Оце вважається вільним розвитком наприклад у Канаді...
Яка "воля" у Канаді, я побачив по шизовірусній істерії. Так що ні, не хочу я такої "волі".

Щодо персонально Данілова - ну він явно й працює у розрахунку на "віват" тих, хто від лінії фронту за сотні чи тисячі кілометрів. Але з того вівата хрін толку.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти