M_M писав: ↑
Нечай писав: ↑
Але коли я писав те саме на ДД, то мене банили.
Те, що якийсь підкацапник вважає пуйлостан краще за Україну, не є новиною. На ШДД банили, бо вважали неприпустимим мешканцю країни-ворога ображати українців. Тут модератору такі висери, мабуть, подобаються, бо не реагує. Або має специфічне розуміння свободи слова.
Взагалі-то незрозуміло, що тут той підкацапник забув. Миші... кактус...
Ти таке нікчемне, що мені на тебе навіть увагу звертати западло. Але в одному ти правий-поки в Україні рулять такі "українці", як ти, нормальним людям будуть ближче кацапи. Тому що при всіх їхніх недоліках, якби в них, к приміру, по кримському сценарію почали віджимати Кубань, то вони б тупо піднялись її захищати. Так, з втратами, з мать-перемать, але б ВОЮВАЛИ, плять! А не рахували б шанси, не плакались перед всім світом, пояснюючи. чому вони, маючи кілька сотень генералів, воювати не можуть і не хочуть. Коли країна вважає героями боягузів, які здають військову техніку ворогові без жодного пострілу, з "чєго ізволітє-с", то це вже діагноз. Нас в СРСР такому не вчили. Жалію тільки про одне-треба було линяти в Європу. Але ж хто знав, що так повернеться і такі. як ти, доведуть її до європейського Сомалі, на тлі якого навіть путінська Рашка буде здаватися пристойним варіантом...