главспец писав: ↑
............................................................................................................................................................
а сколько у тебя лично было(есть) в банке? Ну, когда либо?
Могу повернуть вопрос иначе: а сколько ты держал в руках одномоментно?
Посему, про "миллиарды в банках", стопудово - не тебе...
Пригадується, зі старих книжок, "сословная спєсь...."
............................................................................................................................................................
Пригадується, зі старих книжок, "сословная спєсь...."
ну, а смысл обсуждать миномёты с теми, кто их не видел? От слова «никогда».
Aelit писав: ↑
Як з банку овоча через банк свина мільярди вивели
одномоментно тримав в руках 37 500 дол найбільша. були і по 11 000 і по 18 000. це коли купував машини квартири)))а так все безнал. після того як схлопнувся банк форум в укронедобанках гроші не тримаю.)) в форум іули на депозитах бакси а повернули через укргазбанк гривні ))))
Україна фейк держава укрбанксистема - фейк і наїбалово. яке населення така і банксистема____ єдине що мене зараз засмучує що я все таки плачу цим ублюдкам пдв як кінцевий споживач( але це менше зло.
одномоментно тримав в руках 37 500 дол найбільша. були і по 11 000 і по 18 000. це коли купував машини квартири)))а так все безнал. після того як схлопнувся банк форум в укронедобанках гроші не тримаю.)) в форум іули на депозитах бакси а повернули через укргазбанк гривні ))))
нюанс не нєнабінзін нєту а впадлу платити цій державі податки і акцизи - в тому числі і на паливо. і хоч податки як комерс я вже з 31 грудня не плачу - проте податки і акцизи як споживач плачу.плачу і плачу. ))))оскільки муш возити дітей в школи -то взяв електричку нісан ліф. по місту вона ще більш менш мправляється - навіть дружин задоволена - але по иісту+ за місто в заміський будинок - то вже проблема .то ж прихрдиться користуватись і двс коритом . маина це гоморой. зараз розкіш комфортно не мати машини. але для цього потрібно весь час житив місті а мені цее огидно. мені не лиш впадлу платить цим ублюдкам гройсманам акцизи за бензус - мені впадлу платити споживацькі пдв)))
та щее та скотина почала масло жерти. капіталити сучасні алюсілові безчугунні двигуни сенссу не має буду брати контрактний двигуун але меншого обєму. старий седан з чугунним блоком і головкою розібраний перебраний думав експериментувати але передумав - збиратиму назад.
та й в принципі в Україні нормальних шкіл не має ніде. на виході скрізь вже готові корумповані брхливі свинарчуки без честі і гідностіі.
одна зара віддушина - почався велосезон. але кататись можу лиш за місом і лиш на вихідних
капіталити сучасні алюсілові безчугунні двигуни сенссу не має
Гільзується точно так же. Тільки, чи знайдуться ремонтні поршні і т.д. - питання відкрите.
А перегільзовувати щоразу на номінал - трохи схоже на дурість.
капіталити сучасні алюсілові безчугунні двигуни сенссу не має
Гільзується точно так же. Тільки, чи знайдуться ремонтні поршні і т.д. - питання відкрите.
А перегільзовувати щоразу на номінал - трохи схоже на дурість.
тож я і кажу. сенсу не має. одноразовий двигун. я свій старий 2.2 ecotec розточив в перший ремонт візхонінгував , колінвал був норм - купив ремонтні поршні зв 50 долл штука поміняв втулки сальніки клапанів - на все про все з новими прокладками расходніками і моєю роботою грубо 8000 грн. ще пробіжить 400 000 але зара двигун окремо омега окремо. охолов
.................................................................................................................
на все про все з новими прокладками расходніками і моєю роботою грубо 8000 грн. ще пробіжить 400 000 але зара двигун окремо омега окремо. охолов
Но єсть реальний варіант.
Я бачив велике двигло, седельного тягача DB, яке пройшло 1.200.000. км. і зношеність була, приблизно, як у "жигулів", після 100.000 км. Реально.
Але воно таке, величеньке.
В моторний відсік "Омеги" не поміститься.
.................................................................................................................
на все про все з новими прокладками расходніками і моєю роботою грубо 8000 грн. ще пробіжить 400 000 але зара двигун окремо омега окремо. охолов
Но єсть реальний варіант.
Я бачив велике двигло, седельного тягача DB, яке пройшло 1.200.000. км. і зношеність була, приблизно, як у "жигулів", після 100.000 км. Реально.
Але воно таке, величеньке.
В моторний відсік "Омеги" не поміститься.
дарма ти так про жиговські двишки. досить надійні і ремонтнопридатні. дешеві. наприклад поршень на вазовський досить вдалий вісімковий двигу н ( догоходовий і з ременем а не цепом) так от поршнь вартує 250 грн)))) капіталка вазовськкого движка з розточкой хонінговкой буде десь в межах 2500)))у мене лиш поршні на екотек значно дорожчі.
звісно недолікк жиговських движків паливна неефективніть і непотужність.