так у меня-то партии нет! Впрочем, у Юли - тоже...
Серйозний вапрос.
-
Білокура Бєстія
Re: Серйозний вапрос.
Просто рядовим не платять, а райкоми на зарплаті.
левоцентристы или правоцентристские социал-демократы.Білокура Бєстія писав: ↑ Батьківщина- права партія чи ліва?
-
Білокура Бєстія
То ліво- чи право-? Чи пох?
Може це взагалі не партія?
Я тут недавно знайшов вислів однієї журнашлюшки про те, що раз Бандера ненавидів соціалізм, то чи можемо ми вважати його націоналістом... А ви як думаєте?
Я тут недавно знайшов вислів однієї журнашлюшки про те, що раз Бандера ненавидів соціалізм, то чи можемо ми вважати його націоналістом... А ви як думаєте?
Білокура Бєстія писав: ↑ То ліво- чи право-? Чи пох?![]()
Ми думаємо, що коє-хто хоче розгорнути широку дискусію на рівному місці.
Ситуація вимагає ряду рішень, які, за формальними ознаками, можуть здаватися чи то "лівими", чи "правими".
А йдеться не про подібні, проміжні, формальні кваліфікації, а про виконання більшого завдання, воно важливе.
Визначеннями "право - лівизни" перейматимемося, коли в нас буде повноцінний спектр аутентичного політикуму.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Я думаю так, що поділ на "правих" і "лівих" - мраксисська туфта.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
на тойдешні часи - не туфта,
просто з часом ці поняття було вихолощено
просто з часом ці поняття було вихолощено
нєдолго мучаться старушкам...
Та на всі часи. Свідоме заведення лохів у тупік, з метою реалізації принципу "поділяй і владарюй".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
если весь спектр рассматривать, то левоцентристы. Если только левый фланг, то справаБілокура Бєстія писав: ↑ То ліво- чи право-? Чи пох?![]()
-
Білокура Бєстія
Концептуально нічого не змінилося. Всім визначенням по 150-200 років. Соціологія це наука. Будь яка наука будується і розвивається на базисі знань попередніх поколінь. Нові тенденції з запереченням минулих правил - вигадка журнашлюх.
батьківщина центристи
Якщо соціолухи - науковці, то я - Наполеон Буонапарт.Білокура Бєстія писав: ↑ Концептуально нічого не змінилося. Всім визначенням по 150-200 років. Соціологія це наука. Будь яка наука будується і розвивається на базисі знань попередніх поколінь. Нові тенденції з запереченням минулих правил - вигадка журнашлюх.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Білокура Бєстія
В цілому світі соціологія наука.
Чому в нас не так? Бо палітіки люблять рулити вручну, а з наукою опагей не здєлаєш)))
Чому в нас не так? Бо палітіки люблять рулити вручну, а з наукою опагей не здєлаєш)))
Я, оце, раптом призадумався, а що ж тоді наші банкіри і фінансисти ???
Звідки тоді беруцця "кризи", "обвали", війни нарешті, якщо "наука"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що охороняєш - то і маєш !!!
-
Білокура Бєстія
Такі ж барани, як і соціолухи в основній масі. Все починається з місцевої вищої освіти, де викладають колишні спеціалісти в галузі політекономії сасіалізьма.
Я пробував вчитися в економічному вузі. Нудьга і повний п*здєц. Правда то було в середині 90-х, але не думаю, що там щось змінилося.
Білокура Бєстія писав: ↑Такі ж барани, як і соціолухи в основній масі. Все починається з місцевої вищої освіти, де викладають колишні спеціалісти в галузі політекономії сасіалізьма.
Я пробував вчитися в економічному вузі. Нудьга і повний п*здєц. Правда то було в середині 90-х, але не думаю, що там щось змінилося.
Погоджуюсь. Нудьга, мутно - зелена. Постійне відчуття всередині, що відбувається якась, на межі пристойності, маніпуляція, імітація, шаманство, благородно обставлене декораціями. Формули нізвідки, і препод, який сам все чудово розуміє, і постійно ухмиляється.