если честно, я не провоцировал Вас на какой-либо ответ! Вообще.
Но этот меня поразил!
Выходит, два, типа могучих лидера, для которых якобы: «Украина понад усе», из-за личных амбиций не готовы объединить усилия? «Конкуренты», мля...
Жах...
если честно, я не провоцировал Вас на какой-либо ответ! Вообще.

Швидше нафіг надо непрогнозований зайда. Юля і так попалила рейтинг коли збирала всю "демократичну тусовку" у себе, щоб хоча б між собою не скандалили, а вони потім її зраджували.
що я мала на увазі... Юля, як і будь-який творець іншої партії, може одноосібно приймати спірні рішення всередині партії. І якщо інший член партії не згоден з якимось її ключовим рішенням, він має йти до іншої або створювати свою. А Міхо в такому випадку в силу своєї гарячкуватості може наполягати на своєму, створити нікому не потрібний хаос.
«Юля, як і будь-який творець іншої партії, може одноосібно приймати спірні рішення всередині партії», точно! Но тогда ето не «партия», а полит-бизнес-прект, не?Віра писав: ↑що я мала на увазі... Юля, як і будь-який творець іншої партії, може одноосібно приймати спірні рішення всередині партії. І якщо інший член партії не згоден з якимось її ключовим рішенням, він має йти до іншої або створювати свою. А Міхо в такому випадку в силу своєї гарячкуватості може наполягати на своєму, створити нікому не потрібний хаос.
а взагалі я би дуже хотіла, щоб вони з Юлею порозумілись і об'єднались
Не получится. Галстукоеды опасные животные, практически не приручаются. Он на Савченко - а когда-то была первым номером в БЮТ.Віра писав: ↑що я мала на увазі... Юля, як і будь-який творець іншої партії, може одноосібно приймати спірні рішення всередині партії. І якщо інший член партії не згоден з якимось її ключовим рішенням, він має йти до іншої або створювати свою. А Міхо в такому випадку в силу своєї гарячкуватості може наполягати на своєму, створити нікому не потрібний хаос.
а взагалі я би дуже хотіла, щоб вони з Юлею порозумілись і об'єднались
я уже писал:
и то, что «они все такие», Вас утешает?
Віталій Кличко
19 ч. назад
Читаю новини в ФБ щодо нашого союзу з Саакашвілі.
Без емоцій: Я свій жест зробив.
Щиро і в продовження дружби та історії відносин. Запропонував у складній ситуації підставити плече, навіть не зважаючи на те, що чимало моїх прихильників неоднозначно сприйняли цю ідею. Так, коментарі в ФБ -різні, але, вибачте, не вони й раніше визначали моє ставлення до людей і мої дії щодо них-:). Є слова, а є вчинки. Я, політично- планів не змінюю.
Так, буде складно. Так, я вважаю, що для демократичності ситуації в країні в парламент має пройти якнайбільше демократичних сил. Гідних і тих, хто готовий боротися за успішну Україну.
P.S. Це мій коментар щодо всіх можливих питань на цю тему. Крапка. Йдемо далі...