Я "припер" багатих у сенсi спроможностi платити податки. Як альтернатива бiдним, що мають виключно необхiдне. Тому що незрозумiло звiдки вiзьмуться грошi на податки.
сталин ни при чем
Re: сталин ни при чем
****************************************************************************************************M_M писав: ↑ ......................................................................................................................................................................................................
Платити менше, отримувати прибуток більше. Ото й уся "мисль". Бо на сінагогу то не схоже, там зовсім інші методи. Бо нормальний на голову хазяїн годує свою худобу. А ідіот привчає худобу їсти щонайменше. Великі податки можуть заплатити тільки багаті мешканці. То треба зробити усіх багатими. Ця нехитра мудрість чомусь до рошенантів не доходить. Вони заганяють мешканців у хлів. Гадають, що зображєння моркви спонукає когось на працю за копійки во ім'я святого рошену. А все, що не рошен - має зникнути................................................................
Так, саме заганяють у хлів. Але їм мало того, що вони - багаті, їм ще треба, щоб крім них не було нікого багатого. Це для них критично важливо, принципово важливо. Це якийсь тваринний інстинкт, знищити все, що може конкурувати, в тому числі і методами позбавлення ресурсів і засобів для достатнього забезпечення життя. Про власний досвід із свинями я, колись, вже писав, ще на квадратному. І я переконаний, що наш олігархат проявляє той самий інстинкт домінанта - ненажери, і що це, навіть, явище закономірне. Можна до свиней додати О'Генрі, з його персонажем, який кожен доллар в чужих руках вважав персональною образою. Це іменно воно.
Що стосується розбігання хто куди від таких порядків, то маємо вже не першу хвилю, перша була в 90-тих роках, саме тоді люди поїхали по Турціях і Польщах, і потікали з заводів. І це тоді, а не зараз директори казали, що поїхали на Польщу - ну і хай їдуть, завеземо китайців, малайців, і вони працюватимуть за чашку рису. Ви не чули подібних заяв? Чи не пам'ятаєте? Тобто, теперішній стан знелюднення - результат запланованих заходів, упродовж 26 років. Оце є причина того, що не проводиться перепис. Бо вони не тільки здогадуються про результати, вони ті результати запланували і досягли. Тільки не хочуть, щоби все це стало загальновідомо.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Отличный аргумент! Присоединяюсь.
Так вот, ещё в период своего становления и закрепления во власти, т.Сталин реально мочил "старых большевиков" (и "троцкистов" заодно!)и, весьма не подецки. Грубо, жестко, иногда даже ледорубом, не? А могучий "заговор своих личных убийц, возбудившихся на пару весьма сомнительных, даже, с т.з. формальной логики, тезисов", протуканил, Не?
Постарел, потерял нюх, приемника(ов) не воспитал, бывает...
Поадки платять лише бідні. Пора б уже й знати. "Багаті" їх "оптимізують", ті податки. Бо саме вони сидять у ВР й під себе пишуть "кодекси".
І який толк, поясніть мені, платити податки, коли їх нахабно й практично не ховаючись, тут же й розкрадають?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Практично, так і було. Це лише у фантазіях інфантильних ліберальних ідіотів хтось може мати "необмежену владу", котра висить на цвяху в сейфі. Реально ж Сталін мав справу з кількома хижими жидіськими кланами, котрі гризлися між собою за можливість грабувати країну під вивіскою "революції". Сталін зміг нацькувати одну на іншу дві банди - Камєнєва-Зіновьєва з одного боку, й Троцького - з іншого. Й запустити ті банди в м"ясорубку Гулагу, бандами ж і створену.
Це добре чи погано? Не треба було? Ну що роблять з країнами безкарні банди, ми ось зараз спостерігаємо. Визначайтеся, що добре а що погано. Я не думаю, що сам Сталін був у захваті від такого розвитку подій.
Накажете не робити танків? Ну от Україна не робить, Крим вже мінус, кусок Сходу мінус, і що далі -Бог один знає. Правда, от дивина - танків не робимо, але й тракторів теж не робимо! Й взагалі нічого майже окрім сировини не робимо! Сталін клятий і тут гад заважає!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Да, рисковал тот дядя, а если бы они раскусили провокацию, и объединились?!Sintez писав: ↑ Реально ж Сталін мав справу з кількома хижими жидіськими кланами, котрі гризлися між собою за можливість грабувати країну під вивіскою "революції". Сталін зміг нацькувати одну на іншу дві банди - Камєнєва-Зіновьєва з одного боку, й Троцького - з іншого. Й запустити ті банди в м"ясорубку Гулагу, бандами ж і створену.
Кста, а про "гениальное стравливание дух банд", можно где-то почитать, ну мемуары очевидцев, а не фантазии "историков"?
п.с.
"между крокодилом и львом", однако, литературный штамп, из позапрошлого века. От одного псевдобарона... Фамилию подсказать?
А от сталін грабував багатих. Бо бідні налогів або не платили зовсім, або символічні. Багаті платили великий відсоток, та їх ще пограбували грошовими реформами. Тобто багато працювати та накопичувати нема сенсу.
Ага, так я і знав. Камєнев-Зінов'єв будували ГУЛаг на півдні, Троцький - на півночі. Скотинякі такі. А сталін їм як міг заважав. Розстріляв гадів, та в'язнів відпустив.
Нє? Не так все було? А як?
Хай так.
Ені квещен. Може людина чесно, багато працюючи, заробити мільярд, хоча б гривень? Не обікравши когось, тобто не присвоївши їхню працю?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Колись, ще на ШДД, були опубліковані списки начальників таборів. Мені досить було просто почитати прізвища. Але я розумію, не в коня корм.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нда. Мало толку з цих розмов, бо на різних мовах.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Для вас на форумі єсть оця гілочька: viewtopic.php?f=4&t=391
Дуже корисна. Ви її почитуйте частіше, й прикидуйте, чи можливе таке було б з дідом Джо
Дуже корисна. Ви її почитуйте частіше, й прикидуйте, чи можливе таке було б з дідом Джо

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Може.
Може навіть у рулетку мільярд виграти, і це теж буде чесно, якщо не договорняк з відмивання грошей, звісно.
Чи Вам доводилось читати "Атлант расправил плечи", Айн Ренд?
Є дещо на цю тему і у Джека Лондона. Про чесно зароблені великі гроші. І методи їх експропріації на користь бідних.
З мене достатно, власне, Ільфа й Петрова, й того, що їхній персонаж аферист Бендер став народним героєм.M_M писав: ↑Може.
Може навіть у рулетку мільярд виграти, і це теж буде чесно, якщо не договорняк з відмивання грошей, звісно.
Чи Вам доводилось читати "Атлант расправил плечи", Айн Ренд?
Є дещо на цю тему і у Джека Лондона. Про чесно зароблені великі гроші. І методи їх експропріації на користь бідних.
Ну так тоді, вибачте, чого ви, рєбята, скігліте? Якщо ви вважаєте, що видурити мільярд у співвітчизників - це у порядку вєщєй, то закрийте рота й терпіть!
Звичайно вам Сталін не друг, я розумію. Бо сам гад не крав й іншим не давав.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Дякую, дуже інформативна, читаю. Але мені доводилось дещо на цю тему бачити на власні очі. Наприклад, сльози людини, що багато років відкладала гроші на чорний день, і під час грошової реформи не змогла їх обміняти на нові. Це не мільярд, і навіть не мільйон. Усього кілька тисяч карбованців. Але це наглядна демонстрація падлючості совка. Як відбирав гроші й землю в тих, хто хотів працювати на початку, так само й під кінець існування. Може скажете, що сталін такого не робив?
Нащо йому красти те, що йому й так належить? Схотів когось розстріляти - нема питань. Може є щось цінніше за життя?
Може Ви вірите легенді про єдиний френч та одну пару чобіт? Про не давав красти - теж міф, бо сам грабіжник, і мав спільників. Хіба що іноді заважав конкурентам, та не хотів щоб крали в нього.
Стоп, а ты не на ЮВТ, случайно, намекаешь? Та да, ЕЭСУ ничего не производило, перепродавало газосмесь...
Знал, лично некоторых высших манагеров тамошних, тех времён. Но и они не могут похвастаться, что с тех заработков содержат семьи детей и внуков, на старинные доходы... А самолёты авиакомпании ЕЭСУ, не, корректнее сказать (вспомнить), шеф - пилот, некто Давидов...
Хз. Наскільки мені відомо, Сталін був посередині. Щодо грошового кидалова - ну так хто ж лохам лікар, що вони вірували у фантік й вірують сьогодні. Відкладав на чорний день - от він і настав, коли "кинули" жидівські бандити й гроші "пропали". А яка різниця між ними, тодішніми й сьогоднішніми? Тільки вивіска.M_M писав: ↑Дякую, дуже інформативна, читаю. Але мені доводилось дещо на цю тему бачити на власні очі. Наприклад, сльози людини, що багато років відкладала гроші на чорний день, і під час грошової реформи не змогла їх обміняти на нові. Це не мільярд, і навіть не мільйон. Усього кілька тисяч карбованців. Але це наглядна демонстрація падлючості совка. Як відбирав гроші й землю в тих, хто хотів працювати на початку, так само й під кінець існування. Може скажете, що сталін такого не робив?
Щодо тих, хто хотів працювати... Ну от: http://kudavlozitdengi.adne.info/arteli-v-sssr/
Може й брехня, звичайно, але у мене таке враження що китайці якраз нічого не видумуючи продовжили сталінський шлях, похоронений у совку хрущем. "Помилково", звичайно ж, ага.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так, ризикував. І нмд чудово знав, що з ним буде, як ті банди об"єднаюцця. Що з ним могло б бути, якби неадекватно оцінив обстановку, продемонструвала Юля. У лайт-варіанті, звичайно, дядю Джо просто зтерли б нафік, як зтерли після його вбивства Берію.главспец писав: ↑Да, рисковал тот дядя, а если бы они раскусили провокацию, и объединились?!Sintez писав: ↑ Реально ж Сталін мав справу з кількома хижими жидіськими кланами, котрі гризлися між собою за можливість грабувати країну під вивіскою "революції". Сталін зміг нацькувати одну на іншу дві банди - Камєнєва-Зіновьєва з одного боку, й Троцького - з іншого. Й запустити ті банди в м"ясорубку Гулагу, бандами ж і створену.
Кста, а про "гениальное стравливание дух банд", можно где-то почитать, ну мемуары очевидцев, а не фантазии "историков"?
п.с.
"между крокодилом и львом", однако, литературный штамп, из позапрошлого века. От одного псевдобарона... Фамилию подсказать?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!