Журналіст Аркадій Бабченко!
Re: Журналіст Аркадій Бабченко!
ну шо за ідіот нам дістався у президенти...
який ще у біса "день народження України"? що саме "святкують"?
вони ж запросто влаштовуватимуть Україні такі "дні народження" хоч щодня!
ні, це не крєпкіє хозяйствєнніки
це набагато гірше
який ще у біса "день народження України"? що саме "святкують"?
вони ж запросто влаштовуватимуть Україні такі "дні народження" хоч щодня!
ні, це не крєпкіє хозяйствєнніки
це набагато гірше
- Babasha
- Штучний інтелект
вот! прозрела)))
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Babasha
- Штучний інтелект
а теперь дорогие сторонники Майдана - выполняем собственное обещание "если новая власть окажется такой же как предыдущие - мы их одной левой!"

- Babasha
- Штучний інтелект
я противник майдана... мои обещания как-раз выполняются с безукоризненной точностью и в срок)
- Babasha
- Штучний інтелект
сторонник просвещенной монархии если-шо...
бабаша, а если наследник просвещенного монарха окажется держимордой, будешь майдан устраивать или какие предложения?
ХЖВСУ
все получилось как всегда. объявили, что кацапы убили журналиста. все союзники стартанули гнобить и обличать убивцев, и тут тепловизоры с довольными ряхами - "та мы пошутковали".Тетяна_Д писав: ↑ Зараз - коли залишилися позаду перші пару годин щирої радості від того, що Бабченко живий - відчуття якесь трохи...гаденьке...
Боюся, що Україна круто зашкварилася на весь світ з такою "блискучою" спецоперацією..
Нам можуть не простити того засідання ООН, хвилі співчуття-обурення по світу, крутих заяв керівників провідних країн...
А параша просто реготатиме..Бо вона регоче й з приводу звинувачень через МН17, а тут взагалі..
все в говне, кацапы ржут, кому профит?

- Babasha
- Штучний інтелект
та! пан Кучма ж вам сказал... "вы скажите какую вам страну построить - я построю"... вот тогда то и профукали свое счастье... терпите теперь!)))
+===========================================================================+Vollmer писав: ↑ Як у древньому, класичному анекдоті, маю змішані почуття. Питання нумеро уно: якими будуть довгострокові наслідки саме такого способу проведення спецоперації ??? Питання нумеро дуе: на почуття багатьох людей спецопераціоністам наплювати, це очевидно. Тоді які були приорітети, критерії оптимізації, цільова функція ???
Думаю, найближчі пару днів принесуть нам ці істини, як дані у ощущєнії. Але я здогадуюся вже зараз. Мені просто ввижається за всим цим кучерява посмішка. Чєловєк - ето стіль. В даному разі, легко впізнаваний стиль.
Моя відповідь така:
1) Кацапам буде "працювати" тут значно важче - зникне впевненість що це не пастка.
2) Вже є перевірена група співробітників СБУ, яка "не тече", тобто не має витоку інфи.
3) Можна планувати більш складні та довготривалі операції.
4) "Почуття багатьох людей" для спецслужб завжди були на останньому місті. В усьому світі. Інакше це вже не спецслужба.
- Babasha
- Штучний інтелект
Де?! ДЕ?!!! Самодержавец всея Киевская Руси - Леонид Данилович Кучма (Леонид I)???!!!
дело не в царе а в системе. феодальную систему он построил. какие претензии? и власть передается хоть и не по наследству кровному, так по политическому.
Бабаша, ти думав що то він ТЕБЕ питає? Ну ти ащє... То він питав зятька Піню та свого позашлюбного Ахмєтку... А ти думав ТЕБЕ?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!