а «нежурналистов»? Десяток трупов в ДТП ежесуточно, статистика. Не парит?
Убийство шеремета.
Re: Убийство шеремета.
главспец, я тут новенька - і не впевнена, чи тут дозволено заводити мову про бозна що в обговорюваній темі.
На всяк випадок - прошу пана до Альтанки надалі
На всяк випадок - прошу пана до Альтанки надалі
может я не понял, но ведь Вы вроде озаботились невинно убиенными и прочим злом?
В чём принципиальная разница между насильственной смертью журналиста и бомжа?
мені в принципі більше сподобається, коли забанять Вас, а не мене, тому ходімо з Вашою софістикою деінде, ще раз прошу.
ну, береженую бог бережет...
так, ніби мова про нагороди їй йдеться...
людина має право провокувати владу будь-якими законними методами, якщо бачить в такім потребу
- Babasha
- Штучний інтелект
???!!! А нас то за шо?главспец писав: ↑2. У разі, коли провокація злочину здійснюється шляхом організації або підбурювання до злочину, провокатор підлягає відповідальності за співучасть у злочині відповідно до статей 29 - 31 цього Кодексу. В інших випадках провокатор підлягає кримінальній відповідальності за статтею Особливої частини цього Кодексу, яка передбачає вчинений спровокованою особою злочин, з посиланням на частину першу статті 311 цього Кодексу.";

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
ну некоторым и прикидываться не надо.
Есть понятие: безопасность граждан. От заказняка и президент не гарантирован, вместе со всей охраной. Это плохо, но таковы реалии во всём мире.
А вот если утром садишься в машину и думаешь: а как бы не оказаться жертвой уродов за рулём...
По-этому, десяток трупов и несколько десятков покалеченных в сутки, для нормального человека актуальнее, чем нераскрытый заказняк.
влада не має бути злочинноюBabasha писав: ↑???!!! А нас то за шо?главспец писав: ↑
2. У разі, коли провокація злочину здійснюється шляхом організації або підбурювання до злочину, провокатор підлягає відповідальності за співучасть у злочині відповідно до статей 29 - 31 цього Кодексу. В інших випадках провокатор підлягає кримінальній відповідальності за статтею Особливої частини цього Кодексу, яка передбачає вчинений спровокованою особою злочин, з посиланням на частину першу статті 311 цього Кодексу.";![]()
"людина має право провокувати владу" - не розбивай контекст, будь-ласка.
Дело Шеремета: «Пума» признала, что ее муж-взрывотехник может изготавливать взрывчатку https://inforesist.org/delo-sheremeta-p ... ryvchatku/ …

- Babasha
- Штучний інтелект
ага - сходи в стране развитой демократии спровоцируй власть... флаг там сожги, полицейского обзови или трактором подави

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Баба - дура.
1) Якщо він піротехник - то він може зробити вибуховий пристрій. Нафіга йому "робити вибухівку" ??? Цим займаються десятки великих, спеціалізованих компаній. Можна знайти готову, в достатній кількості.
2) Якщо він не може зробити вибуховий приситрій - то який же він, нафіг, піротехнік ???
3)Якщо їй ставили відповідне питання, то, очевидно, - питав альтернативно обдарований придурок, і з тупо провокативною метою. Сподівався, що вона скаже, що чоловік її - нічого не може, дві руки, обидві - ліві. А судді тоді - витягнуть кваліфікаційне посвідчення чоловіка, і запишуть у протокол, що "Пума" збрехала.
Чи може водій водити авто?
Чи може кухар зробити салатик?
Чи може лікар лікувати?
4)Я більше скажу. Чи може президент - президентувати ???

1) Якщо він піротехник - то він може зробити вибуховий пристрій. Нафіга йому "робити вибухівку" ??? Цим займаються десятки великих, спеціалізованих компаній. Можна знайти готову, в достатній кількості.
2) Якщо він не може зробити вибуховий приситрій - то який же він, нафіг, піротехнік ???
3)Якщо їй ставили відповідне питання, то, очевидно, - питав альтернативно обдарований придурок, і з тупо провокативною метою. Сподівався, що вона скаже, що чоловік її - нічого не може, дві руки, обидві - ліві. А судді тоді - витягнуть кваліфікаційне посвідчення чоловіка, і запишуть у протокол, що "Пума" збрехала.
Чи може водій водити авто?
Чи може кухар зробити салатик?
Чи може лікар лікувати?
4)Я більше скажу. Чи може президент - президентувати ???

Участь в голосуванні - є формою колаборації