Теракт у Керчі відокремлено від "А поутру они проснулись"(с), или Несколько вопросов к крымчанам

M_M

Re: "А поутру они проснулись"(с), или Несколько вопросов к крымчанам

Повідомлення M_M » 20 жовтня 2018, 20:11

главспец писав: ещё и коллекционирую и реставрирую раритеты. Свои.
п.с.
дымным лично не стрелял, только присутствовал.
То діліться особистим досвідом, які саме набої, які стволи і таке інше. Бо багато залежить від комбінації набої-зброя-стан зброї. Але це не головне. НМД хлопець просто психологічно зламався після вбивств. Вбивство це зовсім не те, що показують по ТБ (постріл - труп без звуку впав). Від побаченого іноді втрачають глузд навіть бійці з досвідом. А тут пацан, якого навчили тиснути на гачок, але не показували наслідки.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 20 жовтня 2018, 20:23

главспец писав:
да прикол в том, что НЕ надо чистить! И об этом знают все владельцы такого оружия. Не, ну чистить надо, после стрельбы, не важно один раз ты выстрелил или отколбасил день на стрельбище. Т.е., если сегодня уже стрелять не будешь. Ну и хочешь сохранить ствол в хорошем состоянии. Тогда чистить как можно быстрее после стрельбы. Т.е., не завтра. Лень - ну хотя бы прогони спец.маслом со щелочным раствором, почистишь тщательно завтра.
п.с.

а бредятину вроде «обязательной чистки после 30-ти выстрелов, (а то что будет?!)» повторяют только те, кто никогда не стрелял и не чистил. Предлагаю, что в сеть эту тезу закинул некий приколист. Для проверки отдельных пользователей на дурковатость...
Да дело в том, что это(чистить/не чистить) для данного случая НЕ ИМЕЕТ НИКАКОГО ЗНАЧЕНИЯ, когда речь идёт о психическом состоянии новоявленного террориста.

Обратите внимание, как выше пытаются увести от темы ;)

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 20 жовтня 2018, 20:28

Sintez писав:

Охєрєть не встать. Ватяний кацап мене звинувачує в пропаганді сталінізму?! Ти шось спутал, товаріщь! Чи шиза таки дістала?

Хуйла разом із його бандою Сталін, звичайно, перестріляв би як скажених собак. Разом із "комуністами"-зюганівцями й іншими жириновцями. Я думаю він їм нерідко й сницця у кошмарних снах.

На ДД я сталінізм не проповідую, а потрошку реалізую, зокрема стосовно модерації. Але звичайно не в тому карикатурному вигляді, який 70 років ліпили жиди. Як виходить - судити форумчанам.

А Небесну Сотню не чіпай своїми немитими руками.

І взагалі, не твоє, ватяне діло, що як і де я пишу. Якось сам поки що розбираюся. Тим більше що чийогось одобрямсу вже давно не потребую.
Во-во! Про "сталинську рышучисть" лучше поговори, когда тут свечками меряться будут(24 ноября). В самый раз вспомнить людоеда незлим тихим словом .
А форум закроет глаза. Главное время от времени произносить "х...ло", "Небесна Сотня" и т.п.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 жовтня 2018, 20:51

ingvar писав:
Sintez писав:

Охєрєть не встать. Ватяний кацап мене звинувачує в пропаганді сталінізму?! Ти шось спутал, товаріщь! Чи шиза таки дістала?

Хуйла разом із його бандою Сталін, звичайно, перестріляв би як скажених собак. Разом із "комуністами"-зюганівцями й іншими жириновцями. Я думаю він їм нерідко й сницця у кошмарних снах.

На ДД я сталінізм не проповідую, а потрошку реалізую, зокрема стосовно модерації. Але звичайно не в тому карикатурному вигляді, який 70 років ліпили жиди. Як виходить - судити форумчанам.

А Небесну Сотню не чіпай своїми немитими руками.

І взагалі, не твоє, ватяне діло, що як і де я пишу. Якось сам поки що розбираюся. Тим більше що чийогось одобрямсу вже давно не потребую.
Во-во! Про "сталинську рышучисть" лучше поговори, когда тут свечками меряться будут(24 ноября). В самый раз вспомнить людоеда незлим тихим словом .
А форум закроет глаза. Главное время от времени произносить "х...ло", "Небесна Сотня" и т.п.
Свою точку зору я не раз озвучував, як на Голодомор, так напримєр і на націоналістів, і ні для кого це не таємниця. Ще шо?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 20 жовтня 2018, 21:11

M_M писав: То діліться особистим досвідом, які саме набої, які стволи і таке інше. Бо багато залежить від комбінації набої-зброя-стан зброї. Але це не головне. НМД хлопець просто психологічно зламався після вбивств
да речь же не о том, вопрос «чистить/не чистить после 30-ти выстрелов», и сколько патронов взял с собой тот урод, это роли не играет. Речь о том, что некоторые интернетпридурки тупо лепят горбатого к стене!

главспец

Повідомлення главспец » 20 жовтня 2018, 21:23

M_M писав: Бо багато залежить від комбінації набої-зброя-стан зброї. Але це не головне.
да я вижу Вы знаток! Для кучности, возможно. Но есть ещё одна комбинация: зброя-стрелок. СТП от этого весьма зависит. Обсудим?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 жовтня 2018, 21:32

А кого куди ліплять інтернет-умнікуми?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 жовтня 2018, 22:21

Дурня ліпиш? Чи клеїш?

А стволи твої звідти ж, звідки і яхти твоїх корєфанів?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 20 жовтня 2018, 22:23

коллекция. Фамильная. У электриков(птушников) не бывает?

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 20 жовтня 2018, 23:08

Sintez писав:
Свою точку зору я не раз озвучував, як на Голодомор, так напримєр і на націоналістів, і ні для кого це не таємниця. Ще шо?
Всё путём! Лавируй дальше.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 20 жовтня 2018, 23:10

главспец писав: коллекция. Фамильная. У электриков(птушников) не бывает?

А стулья работы мастера Гамбса?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 20 жовтня 2018, 23:31

главспец писав: да речь же не о том, вопрос «чистить/не чистить после 30-ти выстрелов», и сколько патронов взял с собой тот урод, это роли не играет. Речь о том, что некоторые интернетпридурки тупо лепят горбатого к стене!
Тут где-то час назад по "Дождю" Павел Лобков рассказывал о своём диалоге со знакомым спецназовцем. Так тот говорил,что патроны,которые купил этот парень, предназначены для не очень прицельной стрельбы,т.е. для неопытного охотника, поскольку кучность при стрельбе никакая - покрывается большая площадь,а в помещении оно рикошетит ,отчего создаётся эффект стрельбы очередями.
За точность цитаты не ручаюсь. Ну, это так, своими словами.

M_M

Повідомлення M_M » 20 жовтня 2018, 23:56

главспец писав: Обсудим
Не дуже цікаво. У даному випадку в нас нема можливості щось змінити. Тільки гадаємо про мотиви хлопця, ФСБ, пуйла та інших причетних. Зарадити трагедії ми не в стані.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 жовтня 2018, 00:57

ingvar писав: ...............................................................
Тут где-то час назад по "Дождю" Павел Лобков рассказывал о своём диалоге со знакомым спецназовцем. Так тот говорил,что патроны,которые купил этот парень, предназначены для не очень прицельной стрельбы,т.е. для неопытного охотника, поскольку кучность при стрельбе никакая - покрывается большая площадь,а в помещении оно рикошетит ,отчего создаётся эффект стрельбы очередями.

Перше, там є фото віконного скла, пробитого одиночною кулею. Яка б не була кучність, дробовий заряд виніс би те скло, як мінімум, вибивши діру в центрі.

Друге, ніколи ще не чув, щоб рикошети давали "ефект стрільби очєрєдямі". Як і про сам подібний "ефект". В чому він має полягати?

Третє, незважаючи на короткий ствол і "некучні набої", на 10 - 15 метрах розброс дробу буде незначний. Це не 50 метрів.

Четверте, все це нічого не може змінити. Схоже, пацана використали ФСБшники. Нічого не кажуть про його стосунки з одногрупниками, а це, якраз, головне. На цьому все тримається.

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 08:41

Vollmer писав:
главспец писав: коллекция. Фамильная. У электриков(птушников) не бывает?

А стулья работы мастера Гамбса?
есть предметы быта, помнящие минимум четыре поколения.
п.с.
так надо чистить «дробовик после 25-35 выстрелов»? Ты как-то перестал на этом настаивать...

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 08:47

ingvar писав:
главспец писав: да речь же не о том, вопрос «чистить/не чистить после 30-ти выстрелов», и сколько патронов взял с собой тот урод, это роли не играет. Речь о том, что некоторые интернетпридурки тупо лепят горбатого к стене!
так же верно, как и про «обязательную чистку после 25-30 выстрелов»,
даже и комментить не хочу. Тут таких местных «спецназовцев-экспертов» хватает.

Можно погуглить, например: стрельба дробовыми патронами для начинающих, и всё станет понятно. Про дальность, кучность, равномерность осыпи, эффективность и многое другое...

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 жовтня 2018, 10:58

"Эксклюзивное видео: взрыв в колледже. Как Росляков совершил нападение"

А вопросов стало еще больше!!!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 жовтня 2018, 11:23

главспец писав: ......................................................
так надо чистить «дробовик после 25-35 выстрелов»? Ты как-то перестал на этом настаивать...

Я маю щось робити тільки тому, що тобі воно зайшло у голову? На чому ще я повинен настаівать?
Попустись, розслабся, тихо поліруй в куточку фамільниє вєнзєля.

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 11:39

Vollmer писав:
главспец писав: ......................................................

Я маю щось робити тільки тому, що тобі воно зайшло у голову? На чому ще я повинен настаівать?
Попустись, розслабся, тихо поліруй в куточку фамільниє вєнзєля.
так ты же писал:
Vollmer писав: Тягти з собою 150 набоїв, не знаючи, навіть, що після, приблизно, 25 - 30 знадобиться чищення зброї?

Відповісти