Із своїх близьких я зовсім недавно поховав батька. Ритуалу додержувалася матір, я лише домовлявся й платив. Перечити їй не бачу сенсу. Жодної свічки "від себе" я не поставив і не поставлю. Ібо не розумію, навіщо це робицця. За душі всіх же померлих родичів я просто прошу у Бога розумно ними розпорядитися. Хоча, й молитва моя досить смішна, з огляду на те, що Він і без мене знає що робити.главспец писав: ↑01 червня 2019, 07:20а ты, хороня близких по православному обряду, «включался в ритуал», илиSintez писав: ↑ Е ні, ти не вийожуйся і дурня не включай. Ставлячи свічки, ти включаєшся в певний РИТУАЛ. Як і раніше ти включався в певний ритуал, сидячи болванчіком на партійних зборах чи з'їздах. Собі ти це дозволяєш, вважаєш кошерним і нормальним, коли я на це вказую, починаєш плюватися слюнями; а Петрову забороняєш і виставляєш придурком. Чому?
Которше, твій злив защітан, на мої прості питання відповідей як завжди нема. Тож не умнічяй, Петров, при всіх його недоліках, озвучив купу толкових речей, котрі лише зараз, через десятиліття, ЛЕДЬ-ЛЕДЬ починають доходити до толпи. І не його вина, що твій промитий мозок ту інформацію не те що не здатен переварити, а й навіть сприйняти до розгляду нездатен, як не зприймає їжу організм отруєного.