Перший Національний Український Конгрес
Re: Перший Національний Український Конгрес
Почитав. Таке відчуття, що "чергове збіговисько" без ніяких прав.
котів люблю, собак люблю, і вареники люблю, але більш за все себе коханого люблю (с)
- Амосенко Олег
Куди їх уже переписувати?
Вони і так уже 100 раз вздовж та впоперек переписані, уже і місця немає куди писати.
Але це нічим ПеПе і ко не допоможе.
А от сидіти вдома і нічого не робити - це допоможе.
Пенціонери знову оберуть ПеПе бо +100 грн додав до пенції.
Амосенко Олег писав: ↑ Куди їх уже переписувати?
Вони і так уже 100 раз вздовж та впоперек переписані, уже і місця немає куди писати.
ХЖВСУ
- Telecaster
ну просто пздц
ви шо не врубаєтесь....
я щас йопт аеліта переплюну...
каліки - а на це гімно все дивлюся і вже заіпався
...
всьо потому блять агент який на все це дерьмо вже дивитися не може!
шо ви блять шукають якшо нема чим!
ви шо не врубаєтесь....
я щас йопт аеліта переплюну...
каліки - а на це гімно все дивлюся і вже заіпався
...
всьо потому блять агент який на все це дерьмо вже дивитися не може!
шо ви блять шукають якшо нема чим!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Та які там права, щось белькотіти будуть. А потм на пиво
котів люблю, собак люблю, і вареники люблю, але більш за все себе коханого люблю (с)
Так. зважаючи наasmodey писав: ↑в подполье или как? это уже заговор с целью государственного переворота. там на одну надьку с минометом будет десять тех у кого не встал, с тепловизорами..Амосенко Олег писав: ↑10 квітня 2018, 19:314. Створення паралельних силових структур як альтернативи злочинним, корумпованим та фактично приватизованим державним органам України.
5. Створення альтернативних народних прокуратури та суду (Українського Народного Трибуналу).![]()
- стовідсотково провокація, щоб підвести під монастир активних, але неграмотних. Хоча організатори може й не розуміють цього а хочуть.як краще., чи є достатньо ознак для оголошення окремих державних органів України такими, що не відповідають вимогам українського та міжнародного законодавства,

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а у нас всегда хотят как краще, а получается как обычно - после граблей, сидя на жопе, тереть лоб и спрашивать - шо цэ було?Sintez писав: ↑Так. зважаючи на- стовідсотково провокація, щоб підвести під монастир активних, але неграмотних. Хоча організатори може й не розуміють цього а хочуть.як краще., чи є достатньо ознак для оголошення окремих державних органів України такими, що не відповідають вимогам українського та міжнародного законодавства,
Я? Чому я ссиш?
Я радо підтримаю націоналістів, як тільки вони мені дадуть придатний для практики, точний засіб ідентифікації окремих людей по національностях. Доки його немає, я їх всіх вважатиму конгломератом з благонамірених придурків та хитрожопих негідників. А ссиш - ні, я вже нічого не ссиш.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так. Але це лише моя декларація, і все.
Тоді можна вважати національністю напримєр "дурдомівець".
Як фундамент воно не годицця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти у цьому певен? А хто її, ту область, визначив?
http://rostov-region.ru/news/item/f00/s ... ndex.shtml

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Амосенко Олег
Ви чомусь мислите категоріями опозиції в Педерації.
Так, дійсно, в Педерації уже настав той момент, коли
всіх неугодних владі ловлять, переписують, всюди провокатори, і дієвими є лише глибокозаконспіровані групи.
В Україні ситуація інша - участь в конгресі не є злочином, і за неї не понесете ніякої навіть адміністративної відповідальності.
Щодо "перепису" - то ви й так уже на ПеПе написали вагон "хороших" слів, і що? На старому дурдомі цілий архів. І що?
В Педерації за "ексремізм" у вигляді повідомлення в соцмережах уже переслідують. В Україні - ні.
П.с.: сидіти і нічого не робити - то дійдемо до рівня Педерації.
Он там 5-го(сьогодні) протести - і що? Пшик, половили і в автозаки.
всіх неугодних владі ловлять, переписують, всюди провокатори, і дієвими є лише глибокозаконспіровані групи.
В Україні ситуація інша - участь в конгресі не є злочином, і за неї не понесете ніякої навіть адміністративної відповідальності.
Щодо "перепису" - то ви й так уже на ПеПе написали вагон "хороших" слів, і що? На старому дурдомі цілий архів. І що?
В Педерації за "ексремізм" у вигляді повідомлення в соцмережах уже переслідують. В Україні - ні.
Востаннє редагувалось 05 травня 2018, 17:35 користувачем Амосенко Олег, всього редагувалось 1 раз.
уверен. Люди определили, создавая себе язык для взаимопонимания. Но ты, конечно, можешь создать собственный, для взаимонепонимания
ХЖВСУ
Амосенко Олег писав: ↑ Ви чомусь мислите категоріями опозиції в Педерації.
Це Ви родичам Гонгадзе або Чорновола скажіть.В Україні ситуація інша
Ну як вмію так і мислю. Але у запропонованій програмі я не бачу шляхів виходу. А от "статтю" бачу. Пропонуєте мені стать героєм? Тоді хоча б поясніть що значить:
або напримєрПерший Національний Український Конгрес ставить собі за мету створення альтернативи дисфункційній та кишеньковій Верховній Раді України, котра більш не є представником народних інтересів і лише створює імітацію демократії та народовладдя, виконуючи вказівки олігархів.
Це як ващє бачать конгресмени й конгресвумени? Якою буде легитимність таких "паралельно-альтернативних" структур?4. Створення паралельних силових структур як альтернативи злочинним, корумпованим та фактично приватизованим державним органам України.
Чи попонуєте вчергове показти що "разом нас багато"? Так мафія вже не боїцця нікуя таких показів. Це у 2004 всералися й тікали до кацапії. Засвітитися просто щоб засвітитися? Ну впірьод. Гапонів для вас завжди в достатку.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!