Повна хуйня-с. Тому що зараз в Європі того газу як гною. Добувають Британія та Норвегія, добуває Польща сланцевий газ, США вже починають поставляти свій скраплений газ. Це так, навскидку, бо є й інші поставщики газу. Вище я писав, чому німці будують "Північний потік". Але ж вам всюди бачиться "зрада".Vollmer писав: ↑
Ну, в "потокє" - інтереси РФ і гансів.
І я би не акцентував, спеціально. на перспективі для РФ підготовити Україну для захоплення. Це, НМСД, побічний результат газової оборутки гансів з кацапами.
Ганси хочуть бути монополістами розподілу газу по Європі. Це дасть їм можливість перетворити решту Європи на щось таке, як ближня Танзанія, диктувати рівень конкурентоспроможності, диктувати політичні умови. А фрау Ріббентроп отримає посаду у Газпромі. Ну, або у "Рургаз". І, порівняно з такими перспективами, якісь там проблеми України для гансів - то така безкінечно мала величина, що коли їм кажуть про загрозу війни і окупації - вони впритул не розуміють, про що їм говорять. І ставитися до "потоків" слід - як до переміни клімату, як до стихійного лиха, землетрусів, тайфунів, тощо.
Тобто, приготуватися воювати за виживання.
Розвивати власне газовидобування.
Націоналізувати видобування газу.
Виробляти власне обладнання, бурове і переробне.
Перепроектувати ГТС для нових умов.
Задіяти ПГС для зимових пікових навантажень.
Переглянути використання енергоресурсів, їх балансування, перспективи розвитку видобування енергоресурсів.
І це все слід було робити давно.
як Порошенко збирається вигравати вибори
Re: як Порошенко збирається вигравати вибори
Нечай писав: ↑ .................................................
Повна хуйня-с. Тому що зараз в Європі того газу як гною. Добувають Британія та Норвегія, добуває Польща сланцевий газ, США вже починають поставляти свій скраплений газ. Це так, навскидку, бо є й інші поставщики газу. Вище я писав, чому німці будують "Північний потік". Але ж вам всюди бачиться "зрада".
У супермаркеті, у рибному відділі, ікри - як гною. Різної, чорної, червоної, в різних баночках, різних постачальників, різних способів консервації.
Подивишся на вітрину - тої ікри повно, і нема ніякої зради.

Участь в голосуванні - є формою колаборації
Vollmer писав: ↑Нечай писав: ↑ .................................................
Повна хуйня-с. Тому що зараз в Європі того газу як гною. Добувають Британія та Норвегія, добуває Польща сланцевий газ, США вже починають поставляти свій скраплений газ. Це так, навскидку, бо є й інші поставщики газу. Вище я писав, чому німці будують "Північний потік". Але ж вам всюди бачиться "зрада".
У супермаркеті, у рибному відділі, ікри - як гною. Різної, чорної, червоної, в різних баночках, різних постачальників, різних способів консервації.
Подивишся на вітрину - тої ікри повно, і нема ніякої зради.![]()
![]()
![]()
- Telecaster
мені цікаво інше де еврогейці і сша ... коли вони навіть писали шо він корупціонер
а зараз всі разоблаченія на відео є... там ціла гора ....
----
так от вся ваша демократія - фуфло! це тупий розпиил ресурсів і розвал країни
і коли до вас барани це дійде... я не знаю...
хаос читай і плигай енергію давай!
а зараз всі разоблаченія на відео є... там ціла гора ....
----
так от вся ваша демократія - фуфло! це тупий розпиил ресурсів і розвал країни
і коли до вас барани це дійде... я не знаю...
хаос читай і плигай енергію давай!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Як збирається вигравати? Теж мені біном Ньютона -
Александр Онищенко
9 ч. ·
Вчера ключевые украинские СМИ сообщили, что Порошенко в Великобритании выиграл суд у BBC, по иску, связанному с публикацией о взятках, которую команда Порошенко платила за американские встречи на высшем уровне.
Новость немного странная, потому что несколько недель назад я сам общался с журналистами BBC на предмет моих будущих публичных свидетельских показаний о коррупции Порошенко при рассмотрении этого дела.
Кроме того, свидетельские показания в этот процесс готовят и другие украинские политики и бизнесмены. И этот кейс только на старте своего длинного юридического пути.
Только что мы имели контакт с журналистами BBC. Порошенко ничего не выигрывал у издания, новость оказалась ложью.
https://www.facebook.com/aleksandr.onys ... 6012659810
9 ч. ·
Вчера ключевые украинские СМИ сообщили, что Порошенко в Великобритании выиграл суд у BBC, по иску, связанному с публикацией о взятках, которую команда Порошенко платила за американские встречи на высшем уровне.
Новость немного странная, потому что несколько недель назад я сам общался с журналистами BBC на предмет моих будущих публичных свидетельских показаний о коррупции Порошенко при рассмотрении этого дела.
Кроме того, свидетельские показания в этот процесс готовят и другие украинские политики и бизнесмены. И этот кейс только на старте своего длинного юридического пути.
Только что мы имели контакт с журналистами BBC. Порошенко ничего не выигрывал у издания, новость оказалась ложью.
- Telecaster
фантастична свобода слова!
так тримати зомбі!
зомбі апокалипсіс триває!
даешь більше зомбонутих!
ми такі раді шо нас граблять!
Соратник Порошенко (Березенко)

заявил,что штабы прз законно собирают данные избирателей
В анкете действительно собираются персональные данные людей,подписанием анкеты"дается согласие на обработку персональных данных
Идет Идентификация наших сторонников
https://antikor.com.ua/articles/285886- ... zbiratelej …

В анкете действительно собираются персональные данные людей,подписанием анкеты"дается согласие на обработку персональных данных
https://antikor.com.ua/articles/285886- ... zbiratelej …
Фрося писав: ↑ Соратник Порошенко (Березенко)
....................................
.....................................
А він нічого іншого і не скаже. Це треба юристам шукати кримінал у їхніх способах, у анкетах, і практиці застосування.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Фрося писав: ↑ Александр Онищенко
9 ч. ·
- Telecaster
убивайте порохоботів!
бо вони вже зовсім охренели...

бо вони вже зовсім охренели...

- Telecaster
- Telecaster
зомбі прориваються і пробиваються в нову реальність!

Вот так, Telecaster!
Мы,оказывается, одно и тоже смотрим !

- Telecaster
я смотрю ВСЬО! це раз
мені хер хто шо забороне дивитися ЩО Я ХОЧУ! хочу леннона дивлюся хочу фільм про ковпака....
по-друге хто за порося - це зомбі! їх треба разоблачять а краще прибить
по-3 цуко відключають електрику 2 дня поспіль... лише сядеш шось робити бац нема світла!
це під києвом...
і при тому плати.. а в мене один лептоп накрився а інший старенький без батареї....
Я КОНСТАТУЮ ФАКТ - ЯКШО ІСНУЄ АД - ТО ЦЕ УКРАЇНА
йопані зомбі і дегенерати всюди тортіки купляють!
мені хер хто шо забороне дивитися ЩО Я ХОЧУ! хочу леннона дивлюся хочу фільм про ковпака....
по-друге хто за порося - це зомбі! їх треба разоблачять а краще прибить
по-3 цуко відключають електрику 2 дня поспіль... лише сядеш шось робити бац нема світла!
це під києвом...
і при тому плати.. а в мене один лептоп накрився а інший старенький без батареї....
Я КОНСТАТУЮ ФАКТ - ЯКШО ІСНУЄ АД - ТО ЦЕ УКРАЇНА
йопані зомбі і дегенерати всюди тортіки купляють!
- Telecaster
жидомасони сатаністи!