объясняю тупому - нигде. Не делали, не обслуживали. То же касается твелов. Кацапия твердо сохраняла свою монополию на эти технологии. Тебе что-то говорит слово технология?
Будапештський меморандум не зобов'язує захищати Україну
Re: Будапештський меморандум не зобов'язує захищати Україну
ХЖВСУ
Якийсь із мерікосів зі сміхом розповідав, як Кравчук торгувався за суму американської "допомоги на ядерне роззброєння", як він пожвавішав, коли американці запропонували таку "допомогу", і назустріч почав вимагати в кілька разів більше. От і все.Sintez писав: ↑ .................................................................................................................
Особисто мені розвиднятися почало після того, як Кравчук ДВІ ГОДИНИ у прямому ефірі стирчав під трапом Клінтонового літака, а той не виходив. Ну може Моніка йому там якраз важливі питання допомагала вирішувати, хтозна. Вже тоді стало ясно, наскільки реальна "незалежність".
Участь в голосуванні - є формою колаборації
каким именно образом он портится? я не знаю, а ты? он теряет способность срабатывать, когда нужно, или приобретает способность срабатывать, когда не нужно?
ХЖВСУ
Втрачає здатність ініціювати вибух. Ракета перетворюється на макет.
Звичайно. І на морське пароплавство монополію зберігала. І на ЧФ... і на...
Поганому танцюристу монополія заважає.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це не так. Технологів уранового виробництва готовив Дніпро. Персонал ядерних установок - Харків. Інженерів ядерних двигунів, розробників і технологів - готують ще і досі. Військових спеців було - шо тарганів. Але Кравчучок вже намилився будувати хатинку. Йому було не до грандіозних планів.
Наші комуно - кримінально - клептомансько - дебілкуваті кермувальники ніколи не мали якихось великих, масштабних, епохальних, стратегічних замислів. Виключно - вкрасти з Бюджету.
ну если ты уже твердо перешел на блабла, схожу посмотрю сериальчик
ХЖВСУ
Тут мені незрозуміло.Sintez писав: ↑В Україні було мало спеціалістів - ракетників-ядерників? Я особисто знав одного раетника, майора-відставника, котрий хоч і сам з кацапії родом, дико плювався яка це зрада країни. Він ще тоді спростував брехні Кравчука й Кучми. Весь регламент обслуговування ракет чітко розписаний, і їх вистачило б на необхідний термін, доки не налагодили б виробництво нових. Стратегічні ракети й справді управлялися з мацкви, але для збереження ядерного статусу вони й нафік не потрібні були, досить було залишити оперативно-тактичні заряди. Але підорам "елітним" думати на далеку перспективу було ніколи, вони переживали про корито, від якого їх могли відлучити.
Особисто мені розвиднятися почало після того, як Кравчук ДВІ ГОДИНИ у прямому ефірі стирчав під трапом Клінтонового літака, а той не виходив. Ну може Моніка йому там якраз важливі питання допомагала вирішувати, хтозна. Вже тоді стало ясно, наскільки реальна "незалежність".
Стратегічні ракети керувались з Раші.
Неможливо було зняти з них всю електроніку,
залишити тільки механіку і поставити електроніку всю нову,
свою?
Ще казали що ці ракети були мішенню,
якщо б раша запустила свої проти штатів,
то відповідь отримала б Україна.
остальное не имеет отношения к вопросу, но по этому пункту прошу уточнения - какого урана (хоть уран это еще не головка)?
ХЖВСУ
остальное не имеет отношения к вопросу, но по этому пункту прошу уточнения - какого урана (хоть уран это еще не головка)?
[/quote]
Ні, якраз остальноє - важливіше. А природний уран завжди є сумішшю ізотопів, тому питання про "який уран" - є наївне за суттю.
Ситуація виглядає трохи так, якби індіанці відмовилися від карабінів і кулеметів, з тої причини, що у себе в резервації не мають виробництва набоїв і стволів. І недорого продали все те залізяччя своїм добрим сусідам, за ковдри, намиста, дзеркальця, голки, сокири, т.д. Тепер нас зневажають, вважають за дикунів, придурків із корумпованою владою. І оте ядерне роззброєння - є для всього світу доказ дикунства, продажності влади, аж до торгівлі національними інтересами і національною безпекою.
расскажешь, чем важны ядерные установки и ядерные двигатели для ядерных головок?
благодарю за замечательный ненаивный ответ. Но у меня есть еще один наивный вопрос - с каких тогда такой шум вокруг иранских центрифуг для обогащения "суміші ізотопів" урана? Кстати, где они у нас стоят?
ХЖВСУ
Звичайно все це можна було б зробити. Якби було кому. Офіцери були, й купа їх була налаштована патріотично. Й ініші специ (у хорошому значенні) були. Але серед говьонної "еліти", на котру ми здуру тоді надіялися, нічого подібного не було. "Еліта", позбавившись КДБ і ОБХСС, придивлялася де що можна починати пиляти й вивозити на Захід в обмін на намисто й люстерка. Кравчук бачив себе царем, як і Єльцин з Шушкевичем. Їх уже тоді овішали масонськими цяцьками, а вже що наобіцяли - можна тільки здогадуватися. Ми тоді були лохи на 101,5%. Розвели як катят. Зараз ми спостерігаємо й осчусчяємо на своїй сраці фінал цього балагану.DiDUS писав: ↑Тут мені незрозуміло.Sintez писав: ↑ В Україні було мало спеціалістів - ракетників-ядерників? Я особисто знав одного раетника, майора-відставника, котрий хоч і сам з кацапії родом, дико плювався яка це зрада країни. Він ще тоді спростував брехні Кравчука й Кучми. Весь регламент обслуговування ракет чітко розписаний, і їх вистачило б на необхідний термін, доки не налагодили б виробництво нових. Стратегічні ракети й справді управлялися з мацкви, але для збереження ядерного статусу вони й нафік не потрібні були, досить було залишити оперативно-тактичні заряди. Але підорам "елітним" думати на далеку перспективу було ніколи, вони переживали про корито, від якого їх могли відлучити.
Стратегічні ракети керувались з Раші.
Неможливо було зняти з них всю електроніку,
залишити тільки механіку і поставити електроніку всю нову,
свою?
Ще казали що ці ракети були мішенню,
якщо б раша запустила свої проти штатів,
то відповідь отримала б Україна.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чєм важньі: Цих людей реально дресирують працювати з небезпечними речами, конструювати небезпечні речі, знати і використовувати увесь масив нормативів для проектування, тощо. Що таке боєголовка - ці люди знають професійно, і можуть її зпроектувати, в розумні терміни, безпечно і правильно.costashu писав: ↑расскажешь, чем важны ядерные установки и ядерные двигатели для ядерных головок?благодарю за замечательный ненаивный ответ. Но у меня есть еще один наивный вопрос - с каких тогда такой шум вокруг иранских центрифуг для обогащения "суміші ізотопів" урана? Кстати, где они у нас стоят?
Центріфуги у нас, скоріш за все, тільки дослідницькі. Уранова руда має невисокий вміст потрібного, збагачення - суттєва проблема, важливий етап. От, на цьому етапі персів пригальмовують, бо далі до бонби залишається півкроку.
извини, волмер, но это даже не наив, это децкий сад
то есть нигде
ХЖВСУ
Нє, Косташу, теж не приймається.
Я мав справу з конторою, яка робить обладнання для ядерних установок, тут, у нас, зараз.
Більш їбонутого замовника я не пам'ятаю.
Я би подивився, як би ти їм розповів, що в нас нічого нема, бо не може бути, бо не було, бо в нас дві руки, обидві - ліві. Просто, заради цікавості.
Ага. Занєфіг повіддавати готове, добрим друзям і сусідам. Недорого, за хатинку.
Тепер шукаємо, хто ж нас підтримає і захистить? Віддай жінку дяді, а сам іди до тьоті.
Тепер шукаємо, хто ж нас підтримає і захистить? Віддай жінку дяді, а сам іди до тьоті.
Ти й молотка не зробиш.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!