юльки, кидайте ви вже свою йульку не першоъ свіжості) пропоную ольку фреймут в президенти України!
Re: юльки, кидайте ви вже свою йульку не першоъ свіжості) пропоную ольку фреймут в президенти України!
ну і до чого тут я моновеган до якоїсь сімейки яку ти знав і яка здавалась тобі дурнями ( що насправді для мене є для мене підставою вважати що дурнями там були не вони))))
Re: юльки, кидайте ви вже свою йульку не першоъ свіжості) пропоную ольку фреймут в президенти України!
не, вопрос в другом, ну хочешь быть веганом - будь, твоё личное дело. Зачем объявлять об этом? Да ещё с подробностями употребления...
Интересно, наклейки «я веган» имеют место быть? А веганпрайды?
Интересно, наклейки «я веган» имеют место быть? А веганпрайды?
ша. йди постав свічку і помолись і господь тебе попустить(цитатко одного рядового казнокрада епохи аеліта)))) 
надеюсь, следующее увлечение у тебя будет уринотерапия? Пора, мой друг, пора(с)
нє. урінотерапія то для малохольних - малахова і тебе))))
))))) от болить тобі урінотерапія)))))) але нічимтут тобі зарадити не зможу - оскільки це питання мене не цікавить))))
от дивись. ти задекларував на форумі про своє цікавіть до урінотерапії - і ніхто ж тебе н едопитує з якою метою і чому))))
але тебе зело турбує моє веганство)))
це сусіпльно політичний дурдом. веганство є саме етико - суспільний аспект - тому то він на форумі і доречний.
твоя ж урінотерапія є в будь якому разі офтопом для цього форуму - оскільки є шарлатанством і квазінауковством )))
от дивись. ти задекларував на форумі про своє цікавіть до урінотерапії - і ніхто ж тебе н едопитує з якою метою і чому))))
але тебе зело турбує моє веганство)))
це сусіпльно політичний дурдом. веганство є саме етико - суспільний аспект - тому то він на форумі і доречний.
твоя ж урінотерапія є в будь якому разі офтопом для цього форуму - оскільки є шарлатанством і квазінауковством )))
Та прям. Я останнім часом майже перестав їсти м'ясо не з якихось "етичних" міркувань, просто спостерігаючи за собою встановив що рослинна хавка легше перетравлюєцця, а після великої кількості з'їденого мняса спостерігаєцця щось схоже на похмілля, значить має місце щось типу отруєння.
Але це суто моє індивідуальне спостереження, нав'язувати комусь - марно, нмд.
Щодо "етики" - ну да, шкода свиней, курей і т.д. Це з одного боку. Вбивають, да. А якби не було ферм, ті свинки й курки ніколи б навіть і не наррдилися. Еге?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
))) скоро мене забанять, традиційно))Sintez писав: ↑Та прям. Я останнім часом майже перестав їсти м'ясо не з якихось "етичних" міркувань, просто спостерігаючи за собою встановив що рослинна хавка легше перетравлюєцця, а після великої кількості з'їденого мняса спостерігаєцця щось схоже на похмілля, значить має місце щось типу отруєння.
Але це суто моє індивідуальне спостереження, нав'язувати комусь - марно, нмд.
Щодо "етики" - ну да, шкода свиней, курей і т.д. Це з одного боку. Вбивають, да. А якби не було ферм, ті свинки й курки ніколи б навіть і не наррдилися. Еге?
так дійсно - те що трупятина значно гірше перетравлюєтьяс і отруює трупними ядами організм - то є так . і рослинна їжа у всіх відношеннях здоровіше . але я турпятину перестав жерти все ш таки більше з етичних міркувань. мнясо це вбивство крапка
що до того що - за твоєю тезою якщо курм корів етс вирощують виключно для вбивства то отже воно нібиі не вбивство - то це л логіка))))) вбивство є вбивством .
коли перестанеш жерти падло взагалі - то невдовзі - як той курець що кинув палити - у тебе значно підсилиться нюх і ти відчуєш не лише багато нових ароматів - а й те що від кожного трупоїда смердить падлом і гавном)))))
Бог нас теж врешті вирощує для вбивства. І мета людини - щоб із неї вийшов смачний "біфштекс" для Бога, а не якесь лайно для Диявола.що до того що - за твоєю тезою якщо курм корів етс вирощують виключно для вбивства то отже воно нібиі не вбивство - то це л логіка))))) вбивство є вбивством .
Ніколи над цим не задумувався?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не будеш дуріти - не забаню. Немає ніяких "традицій".))) скоро мене забанять, традиційно))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
у мене, міхеля паніковського - на все своє асобає мнєніє. )))Sintez писав: ↑Бог нас теж врешті вирощує для вбивства. І мета людини - щоб із неї вийшов смачний "біфштекс" для Бога, а не якесь лайно для Диявола.що до того що - за твоєю тезою якщо курм корів етс вирощують виключно для вбивства то отже воно нібиі не вбивство - то це л логіка))))) вбивство є вбивством .
Ніколи над цим не задумувався?
так що це в якості аргумента не канає, про бога то тобі з петром нашим олексійовичем говорить. я ж ультратеїст)))
Нет Бога, кроме непознаваемого, и Герберт Спенсер пророк его
Ви, хто б'є себе в груди що мовляв атєісти, куди ближчі до Бога, аніж церковники з Порохом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якби церква реально була Божою, то канонізували б таких як Леонов, а не всяких уродів типу Владимира.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну я б все таки не плутав би тих хто ведеться на казки попів про бога і самих попів-казкарів. з мого спілкування з попами і зі спостережень - то ультра атеїсти які , як колдуни з битв екстрасенсів ))) просто роблять на на цих казках і свічках грубі гроші - майже завжди користуючись повною підтримкою держав ( ну окрім тих випадків коли держава заснувала свою релігію - як комунізм - з богами типу лєнінасталіна)) )
був час я тролив попів в реалі - макаючи їх в гріхи гордині етс возюкаючи їх у їх безнастанному порушенні їх же правил. найкраще то смакує перед вірянами . реакція вірян теж безцінна)) чисто вівці які ладні за свого пастиря - навіть бачучи що з нього злізла овеча шкура і під нею явно стоїть вовк -все рівно ладні за свого пастиря кричати вирячивши очі - )))
Леонов так Велика Людина , той випадок коли Людина звучить гордо.
але церква божою ніяк бути не може - церква це атавізм - наслідок нерозвинутості , агресивного невігластва людського стада - і одночасно елемент управління цим стадом.
Ну дик фанати фантами і є,Aelit писав: ↑ну я б все таки не плутав би тих хто ведеться на казки попів про бога і самих попів-казкарів. з мого спілкування з попами і зі спостережень - то ультра атеїсти які , як колдуни з битв екстрасенсів ))) просто роблять на на цих казках і свічках грубі гроші - майже завжди користуючись повною підтримкою держав ( ну окрім тих випадків коли держава заснувала свою релігію - як комунізм - з богами типу лєнінасталіна)) )
був час я тролив попів в реалі - макаючи їх в гріхи гордині етс возюкаючи їх у їх безнастанному порушенні їх же правил. найкраще то смакує перед вірянами . реакція вірян теж безцінна)) чисто вівці які ладні за свого пастиря - навіть бачучи що з нього злізла овеча шкура і під нею явно стоїть вовк -все рівно ладні за свого пастиря кричати вирячивши очі - )))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Может и так. Эта семейка была повернута на подобных забавах. Говорили что от мяса их тошнит. Все было ок, но почему-то лет через 10, они стали заставлять детей есть мясо, а потом и сами стали его наворачивать за обе щеки. Конечно мне никто особо не докладывал, но я понял что возникли серьезные проблемы со здоровьем. Настолько серьезные что пришлось есть мясо не смотря на тошноту...
А люди были обеспеченные, позволяли себе любые продукты, и сыр употребляли, то есть не полные вегетарианцы.