Ілону Маску присвячується.
Re: Ілону Маску присвячується.
Скорее всего с Маском провели беседу взрослые дяди из Пентагона, и обьяснили, что такое хорошо и что такое плохо.
А потом еще пришли инвесторы с Уолл-стрит и обьяснили, что произойдет с его капиталом, если он продолжит путину язык в сраку заталкивать.
Короче, Маск понял и внял.)с)
А потом еще пришли инвесторы с Уолл-стрит и обьяснили, что произойдет с его капиталом, если он продолжит путину язык в сраку заталкивать.
Короче, Маск понял и внял.)с)
Подоляк на решение Маска продолжить финансирование Starlink в Украине подошел к ситуации с юмором, вспомнив персонажей из сериала "Звездных войн":
"Ты должен был уничтожить ситхов. Так что ты это сделал. Спасибо, что присоединился к правильной стороне.Украина это ценит".
"Ты должен был уничтожить ситхов. Так что ты это сделал. Спасибо, что присоединился к правильной стороне.Украина это ценит".
Погляд із Штатів:

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Сінтез, це той з євреїв, яких деякі (...) недолюблюють. І правильно роблять. А ви його сюди за приклад притягли.
Це наша справа, як і що кому казати. Наша нація стільки пережила, настільки морально виснажена, що тут не до розшаркування перед нашими ворогами і просто недругами.
І очевидно, що це один з тих, хто із задоволенням смакує якісь недоліки, нехай навіть заскоки наших відомих особистостей. І спас нас не Маск, а спасли Латвія, Литва, Канада, Великобританія, навіть Швеція, Голандія тощо. І Америка також. Але вона нас деякий час за носа водила, давала якийсь непотріб (для неї). А червоною помадою треба написати йому те, що він пропонує.
Так що мені особисто гидко слухати цього типа. Не знаю хто він і знати не хочу.
Це наша справа, як і що кому казати. Наша нація стільки пережила, настільки морально виснажена, що тут не до розшаркування перед нашими ворогами і просто недругами.
І очевидно, що це один з тих, хто із задоволенням смакує якісь недоліки, нехай навіть заскоки наших відомих особистостей. І спас нас не Маск, а спасли Латвія, Литва, Канада, Великобританія, навіть Швеція, Голандія тощо. І Америка також. Але вона нас деякий час за носа водила, давала якийсь непотріб (для неї). А червоною помадою треба написати йому те, що він пропонує.
Так що мені особисто гидко слухати цього типа. Не знаю хто він і знати не хочу.
А Ви подолайте враження й емоції й зпробуйте послухати. Те, що Яков єврей - діло десяте. Він ЧЕСНО розповідає, як, зокрема, дивляцця на нашу ситуацію чимало американців, прибічників Трампа.
Не поспішайте. Згадайте, яка реакція була у нас напримєр на війну в Грузії. Або в Сирії... Думаєте, сирійці настраждалися менше за нас?!
Цей чувак - відомий програміст. ДАЛЕКО не останній, скоріше навпаки. І - між іншим - ярий прибічник України.
Справжній друг - це той, хто може у очі сказати тобі про твої недоліки. Принаймні моя така точка зору. Бо ти йому небайдужий, і він хоче щоб ти став краще.
Не поспішайте. Згадайте, яка реакція була у нас напримєр на війну в Грузії. Або в Сирії... Думаєте, сирійці настраждалися менше за нас?!
Цей чувак - відомий програміст. ДАЛЕКО не останній, скоріше навпаки. І - між іншим - ярий прибічник України.
Справжній друг - це той, хто може у очі сказати тобі про твої недоліки. Принаймні моя така точка зору. Бо ти йому небайдужий, і він хоче щоб ти став краще.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
слухала до кінця уважно
а я вважаю, що правильно наш посол сказав
іде війна, і не до тупої дипломатії.
Це той посол, який прийшов просити воєнну допомогу, а на нього подивилися як на нікчему і сказали (натякнули?), що через 2-3 дні все закінчиться і нам вже буде не потрібна ця зброя? Треба мати почуття гідності, особливо в такій ситуації. Я його повністю підтримую, і мені все одно, що думають скажені трампи і трампісти. А особливо гебреї, які лізуть куди їх не просять. А ви з ним солідарні тому що також анти'зе і прибічник трампів.
Та якщо б Зе не ВИМАГАВ зброю, не звертався до усіх до кого тільки можна, а сидів нив та грав на два фронти як оте опудало, то ми б до Луганщини, Донеччини і Криму втратили ще половину країни, якщо не всю. А вам все він не такий. Нехай той чувак займається програмуванням а не лізе де його не просять. Нехай допомагає не своїми розмірковуваннями, а матеріально, більше користі буде.
Ну от, то я був винен у антисемітизмі, то тепер я прибічник гебреїв...
Ну ок. Я лише звертаю увагу, що він гамериканський виборець. Все інше - то вже здебільшого Ваші домисли.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Все эти высеры Илона Маска - это не про Украину. И не про россию.
Это про Америку. Как ни парадоксально. Делаются попытки максимально дискредитировать действия правящей партии, в том числе и по Украине.Сторонники Трампа зашли с самых грязных козырей - сдачи Украины.
(с)
Это про Америку. Как ни парадоксально. Делаются попытки максимально дискредитировать действия правящей партии, в том числе и по Украине.Сторонники Трампа зашли с самых грязных козырей - сдачи Украины.
(с)

А нікому на ум не спадає думка, що він - просто чийсь "гаманець"? Просто рекламний банер, а ниточки тягнуцця вгору й у темряву.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Добалакався?
Администрация президента США рассматривает вопрос проведения проверки в отношении американского предпринимателя Илона Маска на предмет соответствия его деятельности интересам национальной безопасности — Bloomberg
Сообщается, что в Вашингтоне «обеспокоены угрозами» Маска прекратить обслуживание спутниковой системы связи Starlink в Украине, а также намерениями вместе с группой международных инвесторов приобрести соцсеть «Твиттер».

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
«Київ підтримує зв'язок безпосередньо з американським підприємцем Ілоном Маском, щоб розібратися із ситуацією навколо фінансування роботи Starlink в Україні», — голова міноброни Олексій Резніков.
Илон Маск уволит 75% сотрудников Twitter в случае покупки соцсети, пишет The Washington Post. Бизнесмен должен завершить сделку до 28 октября. Даже если этого не произойдёт, в Twitter всё равно ожидаются масштабные сокращения, утверждает газета. В компании это отрицают. 

Украина связалась с Маском напрямую.
На данный момент все вопросы решили и Starlink продолжит помогать ВСУ. Если же в будущем возникнут вопросы по финансированию, то Украина будет обращаться за помощью в Пентагон, а также к европейским партнёрам и частным донорам.
На данный момент все вопросы решили и Starlink продолжит помогать ВСУ. Если же в будущем возникнут вопросы по финансированию, то Украина будет обращаться за помощью в Пентагон, а также к европейским партнёрам и частным донорам.

Буде підхалтурювати сантехніком?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!