казка про те як козаки державу будували

Відповісти
Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: казка про те як козаки державу будували

Повідомлення Vollmer » 06 квітня 2018, 22:16

Sintez писав:
06 квітня 2018, 21:58
Aelit писав:
06 квітня 2018, 21:36

це називаєтья еміграція ))))) що українці і роблятьі вреалі))
Яка в сраці еміграція. Еміграція - це коли хтось один звалив би на ХВУП напримєр, і став грати по їхнім правилам. Ми ж замутили НОВУ "державу", навіть з громадянством.
І зпровокували тим неслабе бродіння умів, якого масштаб, поки що, важко оцінити. Не буває громадянства без обов'язків, певного рівня якості, відповідальності, спільності поглядів. Воно, начебто, і так було зрозуміло, але наочний приклад - велика річ. Паломництво Слава, Фоми, etc. - є груповою істерикою, серед цільової аудиторії. Їм, несподівано, показали, і вони зрозуміли, що тримають в руках, тіпа, кермо, але нічим не керують. Зникла аура великих каудільйо, і вони не можуть проголошувати едикти, укази, декларації. Рівень їхніх заяв тепер - не вище кухонного срачу. Що, власне, нє замєдліло воспослєдовать.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2018, 22:17

Aelit писав:
06 квітня 2018, 22:05
Sintez писав:
06 квітня 2018, 22:03

В сраку твою "еліту"! Доки ВЕСЬ народ не стане управлінськи грамотним, нікуя не буде.
ну це і є передумова виникнення еліти . ми ж до того не дорозвинулись як суспільство . се ля ві
Ти читати вмієш? Про яку "еліту" може бути мова, якщо ВСІ грамотні?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2018, 22:20

Vollmer писав:
06 квітня 2018, 22:16
Sintez писав:

Яка в сраці еміграція. Еміграція - це коли хтось один звалив би на ХВУП напримєр, і став грати по їхнім правилам. Ми ж замутили НОВУ "державу", навіть з громадянством.
І зпровокували тим неслабе бродіння умів, якого масштаб, поки що, важко оцінити. Не буває громадянства без обов'язків, певного рівня якості, відповідальності, спільності поглядів. Воно, начебто, і так було зрозуміло, але наочний приклад - велика річ. Паломництво Слава, Фоми, etc. - є груповою істерикою, серед цільової аудиторії. Їм, несподівано, показали, і вони зрозуміли, що тримають в руках, тіпа, кермо, але нічим не керують. Зникла аура великих каудільйо, і вони не можуть проголошувати едикти, укази, декларації. Рівень їхніх заяв тепер - не вище кухонного срачу. Що, власне, нє замєдліло воспослєдовать.
І не просто паломництво, а паломництво, що завершилося гучним пєндалєм під сраку... Правда, символічно вийшло... :lol:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 06 квітня 2018, 22:21

Vollmer писав:
06 квітня 2018, 22:16
Sintez писав:

и на фапе началось массовое мозготраханье. педроты поняли, что не все так гладко.

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 квітня 2018, 22:24

Sintez писав:
06 квітня 2018, 22:17
Aelit писав:
06 квітня 2018, 22:05

ну це і є передумова виникнення еліти . ми ж до того не дорозвинулись як суспільство . се ля ві
в Україні? з допапуасним ввп? всі грамотні? та хто тобі то сказав)))))))))) якщо ми всі такі грамотні - чому це ніяк не видно по ввп і інших рейтингах. я читаю зімбвабвійські новини - вони теж думують що грамотні ішо?)))

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2018, 22:26

Не буває громадянства без обов'язків, певного рівня якості, відповідальності, спільності поглядів. Воно, начебто, і так було зрозуміло, але наочний приклад - велика річ.
І, до речі, штовхнув цей феномен, як камінь з гори, якраз Шрайк, без його вопіющє ідіоцького вчинку нчого не було б.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2018, 22:28

Aelit писав:
06 квітня 2018, 22:24
Sintez писав:
06 квітня 2018, 22:17

в Україні? з допапуасним ввп? всі грамотні? та хто тобі то сказав)))))))))) якщо ми всі такі грамотні - чому це ніяк не видно по ввп і інших рейтингах. я читаю зімбвабвійські новини - вони теж думують що грамотні ішо?)))
Нє, "грамотні" - то я не про тебе, не переживай.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 квітня 2018, 22:29

"Камінь, єго же нєбрєгоше зіждущії, бисть положен во главу угла...."
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 квітня 2018, 22:34

Sintez писав:
06 квітня 2018, 22:28
Aelit писав:
06 квітня 2018, 22:24

Нє, "грамотні" - то я не про тебе, не переживай.
заспокоїв) дяку.

парадигма - існує дві думки моя і не правильна - одна з ознак грамотної людини))))

costashu
князь

Повідомлення costashu » 06 квітня 2018, 22:35

Sintez писав:
06 квітня 2018, 21:25
Якщо ситуація не зміницця, то цивілізація буде знищена
если зерно не умрет, то не даст плода
ХЖВСУ

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 06 квітня 2018, 23:17

Sintez писав:
06 квітня 2018, 18:40
vkhavr2 писав:
06 квітня 2018, 18:31

+=========================================================+
Бо мій мені допоміг. І не раз. Ствол - не панацея, але суттєво збільшує шанси на виживання.
Виживання це звичайно добре, але у нормальному суспільстві людина ЖИВЕ а не виживає, засинаючи зі стволом під подушкою.
+===============================================================+
А де ти поблизу бачив "нормальне суспільство"?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 06 квітня 2018, 23:19

Sintez писав:
06 квітня 2018, 18:43
vkhavr2 писав:
06 квітня 2018, 18:33

+=========================================================================+
Наведу цитату:

а вам, Айрис, я рекомендую философское упражнение на досуге: вспомнить хотя бы один достоверный случай, когда у кого-то реально было право без вооруженной силы. Aloha oe.
"Право" - це що?
+=======================================================+
Цитата:

И эти права суть равенство, свобода, безопасность, собственность.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 06 квітня 2018, 23:21

Aelit писав:
06 квітня 2018, 18:52
vkhavr2 писав:
06 квітня 2018, 18:31

Бо мій мені допоміг. І не раз. Ствол - не панацея, але суттєво збільшує шанси на виживання.
мільйони вбитих солдатів у війнах свідчать зовсім інше
Мої предки вижили саме завдяки наявності зброї у кожній хатині. Тільки совок відібрав зброю у 1929-му, а потім влаштував голодомор.

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 квітня 2018, 23:28

vkhavr2 писав:
06 квітня 2018, 23:21
Aelit писав:
06 квітня 2018, 18:52

мільйони вбитих солдатів у війнах свідчать зовсім інше
Мої предки вижили саме завдяки наявності зброї у кожній хатині. Тільки совок відібрав зброю у 1929-му, а потім влаштував голодомор.

нуну. змоделюєм ситуацію. ти вимушений захищаючи себе і свою рожину відстрілюватись від банди нових беркутів - вони зараз нацгвардійці кордовці етс - ну ті що розстріляли в княжичах.

змоелював?. зрозумій. з організацією може успішно - як субєкт - боротись лиш інша організація. всіх інших чекає фінал сашка білого

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2018, 23:37

costashu писав:
06 квітня 2018, 22:35
Sintez писав:
06 квітня 2018, 21:25
Якщо ситуація не зміницця, то цивілізація буде знищена
Бред. Зерно не вмирає, а преображаєцця.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2018, 23:38

vkhavr2 писав:
06 квітня 2018, 23:17
Sintez писав:
06 квітня 2018, 18:40

Виживання це звичайно добре, але у нормальному суспільстві людина ЖИВЕ а не виживає, засинаючи зі стволом під подушкою.
А де ти поблизу бачив "нормальне суспільство"?
Оцей форум, напримєр.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 06 квітня 2018, 23:49

Sintez писав:
06 квітня 2018, 20:14
Vollmer писав:
06 квітня 2018, 19:46

Не існує ніяких "нормальних суспільств". А обставини життя - штука змінна, і виживати доведеться дуже несподівано, може так статися. Зловмисники не мають звички попереджувати жертву за тиждень перед нападом. Дощ - штука значно безпечніша, ніж зустріч але вже існує безліч моделей і зразків парасольок, включно зі складаними, для постійного носіння. І жодна держава не проголошує свою монополію на дощ, чи на сухість, чи на захист від дощу. Навіть трохи дивно. Можна було би продавати ліцензії на парасольки, з медичною довідкою, навчанням, технічним оглядом, регламентацією кольорів, діаметру........... А як можна було би захищати вітчізняного виробника!!!..........................
Те, що на сьогодні таки не існує нормальних суспільств, не означає що їх не може існувати в принципі. Порівняння з дощем некоректне, бо дощ є нормальним природним явищем, а злочинність і взагалі насилля в суспільстві - НЕнормальний дефект рабовласницької біблійної цивілізації.
Людоїдство було нормальною практикою часів палеоліту, мезоліту та неоліту. На багатьох стойбищах стародавніх людей були знайдені розщеплені людські кістки, де були сліди вискібання кісткового мозку. І в мовах диких племен слово, що означало людину чи свого одноплемінника, було одне.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 06 квітня 2018, 23:51

Sintez писав:
06 квітня 2018, 23:37
costashu писав:
06 квітня 2018, 22:35
Бред. Зерно не вмирає, а преображаєцця.
ты тоже, когда черви съедят))
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 квітня 2018, 23:52

vkhavr2 писав:
06 квітня 2018, 23:19
Sintez писав:
06 квітня 2018, 18:43

"Право" - це що?
+=======================================================+
Цитата:

И эти права суть равенство, свобода, безопасность, собственность.
Ну цитат і я можу насмикати.

А свої думки у тебе єсть?

Ну от дивися. Ми отут у порушення всіх демократичних принципів послали нах "природні права людини" й громадянство (тобто можливість вибирати чи пробувати бути обраним у модери) дали виключно на основі "волюнтаризму" СВОЇМ - тобто тим, хто або сам заснував цю площадку, або був запрошений засонвниками. Цей "волюнтаризм" зпровокував деяке бурлєніє говн з боку тих, хто того громадянства не отримав. Так що "неравєнство" (з точки зору "прав") є. Однак нічого поганого я напримєр у ньому не бачу. Навпаки, ми якраз УБЕЗПЕЧИЛИСЯ від спроб всяких придурків типа Вуйки зіпсувати щось. Так що краще? "Права" придурків творити куйню (ілюстрація - стара площядка, що перетворюєцця на цвинтар) чи безпека суспільства (у даному випадку інформаційна безпека форуму)?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 06 квітня 2018, 23:55

Aelit писав:
06 квітня 2018, 21:45
Vollmer писав:
06 квітня 2018, 21:41

Не в тому сенсі. Принципово - різниця невелика. А от технічно - дофіга складних відмінностей.
Обличчя - в смислі, керівництво держави не усвідомлює пропаганду спільного блага і справедливого закону, як суттєву необхідність, і, натомість, активно діє в зворотньому напрямі, приготовуючи народ і країну для власного споживання.
блін я вам вже більше року кажу що українці не здатні генерувати еліту - тому таке лайно постійно в "керівництво держави"
ця функція "усвідомлює пропаганду спільного блага і справедливого закону, як суттєву необхідність" і є функція еліти - яку українці просто не здатні генерувати - саме тому ніколи не мали своєї едржавності - та й зараз те що є - просто примха заходу - щоб знову не утворилась імреія зла ( мордор в союзі з істерлінгами - істерлінги це ми) а ви мені що кравчукки пороешкни винні - вони є плоть від плоті мерзость від мерзость продажність від продажності підлість від підлості населення - і саме тому населення їх визнає. а інших не визнає та й немає інших. фізично нізвідки взятись
+====================================================+
А я тобі більше року кажу, що не треба власні вади переносити на весь народ. Історія Українського Вільного Козацтва це доводить. На Звенигородщині у 1917-1921-х роках була безелітна влада. Мій дід казав, що то були найкращі роки для життя.

Відповісти